Translate

kävijäpiikki

Käännytkös iltaan siitä

Nukuin kymmenen tuntia ja sitten nukuin vielä aamupäivän lisää. Se on niin helppoa vaipua sinne koomaan. Uniin jossa on muita ihmisiä. En mennyt bookcrossing miittiin. En ostanut kaupasta herkkuja... paitsi kaura nachoja ja salsaa ja appelsiini-cola mehujuoman ja raejuustoa. Söin tänään jo pakastimesta vegaani jätskituubin. En lukenut kirjaa loppuun, löhöilin vain sohvalla. Katsoin äsken listaa huonoista tavoista ja teen ainakin puolia niistä. En vaan keksi mitään hyödyllistä ja tuottavaa. Enkä jaksaisikaan sellaista toteuttaa kun jatkuvasti pitäisi jaksaa myös olla ne... sheivailin sääriä ja muuta sänkeä ja huomasin että taas valunut kirkasta punaista juttua. Mietin onko järkeä ostaa uusia alusvaatteita kun ne on muutaman vuoden päästä taas kuluneita. Täytin käsienpesu pumppupulloa. Sitäkään en tehnyt loppuun asti, ehkä jotain desin lisäsin. Pyyhin lavuaarista toisen puolen. Oon juonut teetä. Mua haittasi miten myyjä koski hankoilla sitä keltaista inkivääri tee tuotetta ikään kuin lykätäkseen sitä mua lähemmäs siinä ostoshihnalla kun olin tehnyt ostokset. Ehkä kun paitanikin oli keltainen. Omituisia arjen pieniä ihmettelyitä. Kaikkea pientä mitä näen mutta ei huvittaisi muistaa ärsykkeitä. Suikkariasiakas väitti että tunnistin sen ja puhui jotain umpimähkään töihinsä liittyen vaikka satuin vaan muistaa että sen piti tuoda mulle makukortsuja. Ei mulle tarvitse tunnustaa. Katsoin puolet Robin Hood leffaa Netflixistä ja sitten, vaan suljin, sen välilehden. Ihan sama kuin paistaisi letuista vaan toisen puolen, heh. Mutta en mä koe nautintoa. Mun mielihyvähormonit serotoniinit ja dopamiinit ei toimi kuten muilla. Ne ei kierrä. Tai pikemminkin ei uusiudu koska lääkitys. Ei tule ruoan mukana ja ulostaudu. En koe mitään tyypillisesti kuin perusterveet. Tosin mun lääkitystä käytetään kyllä kaksisuuntaiseen että en sit tiedä. Ehkä se on pahempi. Mulla ei ole ikinä maniakohtauksia. Saatan välillä olla pirteä, yleensä en ole nykyisin iloinen tai naura tai itkekään sen puoleen mutta onnellisuus on niin kaukana.

Eiköhän tässä sitten tutkailla mun soveltuvuutta taas kunnes toteamme että aika loppuu

Nukuin liian kauan sohvalla. Jalka oli lähteä irti. Pakko mykistää kaikki kik viestejä lähettävät saalistajat, kun ne eivät osaa, käyttäytyä.

Join kahvia. Mitenköhän lähtisi purkaa tätä toimettomuuttani. Haku koulutuksiin olisi käynnissä eikä mikään sovi niistä minulle. Ainakaan ne mitkä löytyisi läheltä. Sähköinsinööri tai terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai kätilö oli aina niitä perusjuttuja joiden koulutuksia nyt olisi aina. Soveltuvuuskokeissa ja valintakokeissa tulee aina hylky.

Se mitä lähtisin opiskelee ei ole niin vaan suora reitti.... *tutkii hetken opintopolkua* humanististen tieteiden kandidaatti???? 🤩 Kirjoittamalla?? sisältää tutkielman kirjoittamisesta? Vau, ei varmaan ollenkaan niin helppoa kuin kaikki mitä minulle tulee mieleen! 

Tosin tuo on jossain jkl. pthui. Minusta ei oikeastaan irtoa tekstiä niin paljoa enkä päässyt ylioppilaskokeissa läpi äidinkieltä niin miksi yrittäisin 13 vuoden jälkeen yhä uudestaan johonkin mitä olen harjoittanut sen jälkeen päivittäin vuosikaudet tosin vähän laiskasti ehkä?

Pääsen jonnekin media vertaistuottajakoulutukseen kuun lopulla alkuviikosta. Se on samoihin aikoihin kuin syndet.

Muoks. Jaaha siihen vaadittiin jotain avoimen väylän opintoja 180 op samalta alalta. Toi Tamk olisi fyysisesti lähellä mutta vaatii kaikki jotain alempia tutkintoja kaikki ylemmät opiskelut. Plääh.

Pikkulauantai

Tein eilen mannapuuroa. Puolet sain alas mansikkakeitolla ja lopuista tein suklaapuuron. Sen lisäksi tein jauhoista perunamuusia johon lisäsin soijarouhetta. Nyt oon syönyt vain kotimaisia omenoita muutaman, omenamehua ja sitä mehukeittoa eiliseltä. Olin kuntopyörällä viisi minuuttia kunnes kastelin kukat ja mietin että tässä olisi vähän näläntunnetta.

 Olen enimmäkseen nukkunut päiväunia ja nähnyt jotain unia ja ajatellut. En muista siitä juuri mitään mutta se on varsin kivaa. Satunnaista aivotoimintaa. Ihan kuin olisi jo kuollut. Juuri keltään edes kuule mitään kuulumisia. Kaikilla omat stressit. Jos heittäisi puhelimen hukkaan niin ei mua kukaan kaipaisi. Mutta joo olipa huonosti selitetty. Tuntuu ettei syvät aatokseni taivu lyhyisiin lauseisiin.

Vittu perkele.... pelasin the simssiä 18/18 kohtaan tehtäviä mobilessa, että olisi saanut valokuvaajan uran, mutta aika loppui just ja just kesken. Katselin jotain Bill&Ted leffaa. Miksi kaikki on niin turhaa!!

Pyörii kuin puolukka

Neljä päivää ehti olla ilman vuotoja ja nyt tuli lakanoille ja sattuukin taas. Koska tästä kohdusta pääsee erooon. Kiroiluttaa ja voivotuttaa. Pakko ottaa kipulääke vaikka niitä on vain muutama jäljellä. Jouluna sain 100kpl purkin ja se on ollut loppu jo pari kuukautta.

En oikeastaan eilen tehnyt mitään. Katsoin Netflixiä ja söin jäätelöä. Pelasin sims mobilea. Kaupungilla söin burrito aterian ja kävin psykoterapiassa. Nyt ei ole menoja tällä viikolla. Postissa tuli laskuja joissa ilmoittivat hakevansa loppuneen velkajärjestelyni maksamattomia laskuja ulosottoon. Sekin stressaa.

Jätän kaikki kotihommat kuten tiskauksen aina huomiselle. Sekään viisasta. Varmaan menisin sohvalle vielä nukkumaan lisää. Joko se sohvan raivaus tai vaihtaa lakana sänkyyn.
Parvekkeen ovi oli ulkoapäin huurussa vähän aamulla ihan kuin jokin metrinpituinen kummitus olisi henkäillyt siihen. Patteritkin lämmittämässä jo vaikka ne on kesän olleet pois päältä.

Ei tässä muuten. Kiva alku syyskuulle...

Muoks. näin unta aika pitkään. Se oli jotain mukavaa koska en enää muista mutta mun mielestä siellä oli jotain tosi vanhoja tuttuja. En silti muista kuin sen miten puristin pitkiä kuolleita trooppisia kaloja mun nenästä. Katsoin youtubesta jotain selittävää videota niille. Asettelin niitä näytille kuvan ottamista varten ja huomasin miten paljon mulla oli kivoja tavaroita. Suitsukkeita, koruja, kirjoja, sellaista koristejuttua ja matkamuistoa mitä en ikinä saisi hereilläollessa hankittua- jos niitä edes on olemassa valveilla.

Pitäisi kai syödä jotain kohta kun on pelkkiä likaisia lautasia keoiksi asti.

simssin peluuta viimeksi 2018 joulukuussa peli vei 15Gt
Tein kartanon. Laitoin sinne nuoren orvon biljonäärin hovimestareineen sekä aikuisen itseni muistuttavan muodot omaavan naisen. Siitä huono että toi vanhus ei jaksa yhtään mitään tehdä. Sen kaikki tarpeet on täynnä eikä se pysty edes kokkaa mitään vaan vaatii aina mennä nukkumaan?!!!

Ihan tylsää ja turhaa toi pelin peluu. Mulla on parin tunnin päästä kaupungilla psykoterapia ja voisi alkaa valmistautuu.

Ja lisää settiä niinkös

Hohhoijaa. Olin poissa. Kahden päivän loma blogista. Viimeksi olin näin kauan pois kun olin ulkomailla. Onkohan akut ladattu, hmm.

Vajaan tunnin virkkasin tossa kun tulin kotiin... seuraavaksi tulee oranssi hiusdonitsi ja sitten ehkä harmaa ton aniliniinpunaisen pariksi ja sitten mustavalkoinen tai sitten jatkan noiden vaaleanpunaisten tekoa? Kuuntelen Seetherin uutta albumia kunnes osaan senkin sydämestä. Korvalta. En nyt sanoisi ulkoa mutta uutta grunge soundia päähän.


Kotona oli kaikki hyvin. Olisi toki voinut sammuttaa wifin yms.

Oli hyvää ruokaa. Oli kisu ja laituri. Ulkovessa jossa kävin usein, nopeeta sauna! Monta oravapentuetta, telkkaria, hirsiseinää. Viileää, pilvinen ilma ja vastapäisellä rannalla kokko syttyi ja jotain rakettejakin, venetsialaiset vissii levinneet sinnekin...
Pelasin suurimmaksi osaksi aikaa puhelimella the Sims mobile -peliä ja pääsinkin päivässä tasolle 10... mutta ne kutsui minut kaupungin asunnolleenkin käymään. Tuntuu että vaikka en olisi sanonut mitään, niin ne olisi silti olleet yhtä mukavia. Ruoka oli hyvää. Yritin olla ahnehtimatta liikaa mutta onneksi yksi pappa yllytti ottaa lisää. Sain paketin nakkeja kotiin mukaan kun ne jäi syömättä meitiltä.