ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 14. elokuuta 2020

Kaikista endorfiineista oksitosiineista dopamiineista serotoniineista sun kortisolit sit päätti muuttaa asuun hippokampukseen

Jännin asia tapahtui äsken kun kärpänen poksahti päin lasia ja päätyi pörrää selälleen mun partsin lattialle hetkeksi. Yritin tehdä siitä TikTokkia mutta se ei suostunut kuvaa. Fail.

Halusin harrastaa aamusta jotain liikuntaa mutta kaikki sovellukset iPhonelle oli maksullisia tilauksia sisältäviä, eikä tekoäly tunnistanut mun kyykkyjä. Tein pari minuuttia 5kilon levyllä halo liikettä ja nostin levyä hartioilla ylös ja eteen istuen youtube videon tahtiin. Yritin hyppiä haarahyppyjä ja imuroin lattiaa. Tein mikrossa kolme kananmunaa mausteilla. Aamuinen kahvi on vieläkin haalean lämmintä mutta pahaa.

Aamupaino 126. Meikän vaaka kävi yli 130:ssa ja maksimi 150:ssa ennen lopullista tuomiota.

Kaksoisleuassa on nirhaisu teristä kun yritin viime yönä eroon valkoisista pitkistä karvoista joita alkanut löytää naamasta. Vedin pinseteillä muutaman kulmakarvan pois ja pitäisi toi pöydällä oleva pyöreä peili siivota kun se on niin pilkullinen meikkivoiteesta.

Tilasin Netflixin ja katsoin The Babysitters Club sarjan ekaa jaksoa kun se on nostalgista mulle. Snowpiercerissä menen aika loppua kohti.

Estin kolme miestä instagramissa. Estän kaikki jotka ei tykkää mistään muusta kuin jos liittyy millään tapaa seksiin tai muuten seksikästä sattuisi löytyy mun profiilista. Se on väärä paikka siihen ällöttävyyteen. Poistin badoonkin mun puhelimesta jokusen viikon kokeilun jälkeen. En vaan kestä suoria ehdotteluja ja en kaipaa mitään nautintoa keltään. Oksennan.

Pääsin sivulle 98 eilen mr. Jay Manuelin meltdown kirjassa ja pieni raiskausyritys varoitus. Oo äm gee.

Sänky väärä paikka on... heittää vaan lattialle?

Muistan että olisin tukenut joskus jotain kansalaisaloitetta seksuaalisesta ahdistelusta. Enkä mä ole tulossa kaapista lesbona, ehkä alan vaan taas aseksuaaliksi. Se on samanlainen taistelu kuin läskejä vastaan käydään. Vitun rasvankiertoelin. Juokseminen on hengenvaarallista. Kultainen keskitie joo valoa tunnelin päässä junaradan keskellä ei siinä

Eilen katsoin Salainen puutarha leffan läppäriltä. Lempibändiltä uusi sinkku ulostautui taas nyt perjantaina. Kaikkea kamalaa kannattaa odottaa.

Muoks.

Kävin 1.5 tunnissa hakemassa eri puolilta kaupunkia posteja. Henkilökorttia ja kaalimadon pakettia sekä alkosta 3ploa lemppari siideriäni. Kävelin kolme ja puoli kilsaa. Sitten hissi oli rikki. Aloin paistaa jauhelihaa ja keittää makaroneja ja kävin nopeesti suihkussa kun olin saanut sukat jalasta ja rakon tyhjäksi. Koneen miehet jutteli oven takana melki koko ajan hissiasioitaan. Vithu. Kaveri soitti ennen kuin pääsin ulko-ovelle asti ja suositteli kattoo telkkarista Himohamstraajia. Missasin puoli tuntia alusta mutta nyt on makaronilaatikko valmista ja mietin kaikkea turhaa mitä säilytän itsekin.

Akku loppu puhelimesta melkein. Sitä oli 80 kun lähdin ja alle 30 rossaa, kun löytyi laturi.

Nopee reissu. Hikoilin kuin pieni sika. Kaikilla lähestulkoon oli maskit. Itsehän olen pienituloinen niin välttelen loppuun saakka niitä.