ihmisoikeudet

Jos muistotkin voi reinkarnoitua niin ehkä jokin trooppi paikkansa pitävi

 Tämän viikon eka julkaisu. Ajattelin mennä pääsiäiseksi sukuloimaan, auttaa pashan teossa tai jotain- koska mulla on kaapissa niin vähän ru...

Translate

keskiviikko 12. elokuuta 2020

Pitäkää hevosenpaskanne kaukana

Jos sulla ei ole positiivista sanottavaa pidä turpas kiinni. Pätee myös mua kohtaan. Jos olet lapsi niin sitä suuremmalla syyllä painu helvettiin. TikTok on muita kohtaan ilmeisesti kohtuullinen paitsi minua. Äitis tiesi mitä teki kun sua pani alulle, repi vittunsa synnyttäessään kivuissa jotka on pahempia kuin jos jalka menisi sijoiltaan.

Tänään on ollut paska masentava päivä. Kova meno deittisovelluksessa, saa olla jos luulee että sanomalla mua pelkästään kauniiksi pääsee pöksyihin tai miksi mun pitäisi ketään eli kaikkia, sallia niihin. Miesten putkinäkö ei oikeesti salli mitään. Naisillakin on persoonallisuuden piirteitä, ei pelkkä ulkonäkö.

Oon nyt jotain veristä sylkeä yrittänyt saada pois suusta aamusta saakka ja runsas veri kuivuu alapäässäkin ihan paskakökkäreiksi. Näen punaruskeeta jos en lepää. Mulla on brittiradio taustalla päällä päiväunten ajaksi ettei oisi niin yksinäinen. Mä en tällä viikolla lähde kotoa mihinkään. Tiedän oikeuteni, velvollisuuteni.

!!! Public service announcement. I don't have to sell my body to the night. !!!

En tosiaan kovin nopeasti toivu mistään mitä en tähän olisi kirjoittanut.