Ja lisää settiä niinkös

Hohhoijaa. Olin poissa. Kahden päivän loma blogista. Viimeksi olin näin kauan pois kun olin ulkomailla. Onkohan akut ladattu, hmm.

Vajaan tunnin virkkasin tossa kun tulin kotiin... seuraavaksi tulee oranssi hiusdonitsi ja sitten ehkä harmaa ton aniliniinpunaisen pariksi ja sitten mustavalkoinen tai sitten jatkan noiden vaaleanpunaisten tekoa? Kuuntelen Seetherin uutta albumia kunnes osaan senkin sydämestä. Korvalta. En nyt sanoisi ulkoa mutta uutta grunge soundia päähän.


Kotona oli kaikki hyvin. Olisi toki voinut sammuttaa wifin yms.

Oli hyvää ruokaa. Oli kisu ja laituri. Ulkovessa jossa kävin usein, nopeeta sauna! Monta oravapentuetta, telkkaria, hirsiseinää. Viileää, pilvinen ilma ja vastapäisellä rannalla kokko syttyi ja jotain rakettejakin, venetsialaiset vissii levinneet sinnekin...
Pelasin suurimmaksi osaksi aikaa puhelimella the Sims mobile -peliä ja pääsinkin päivässä tasolle 10... mutta ne kutsui minut kaupungin asunnolleenkin käymään. Tuntuu että vaikka en olisi sanonut mitään, niin ne olisi silti olleet yhtä mukavia. Ruoka oli hyvää. Yritin olla ahnehtimatta liikaa mutta onneksi yksi pappa yllytti ottaa lisää. Sain paketin nakkeja kotiin mukaan kun ne jäi syömättä meitiltä.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit