ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

sunnuntai 30. elokuuta 2020

Ja lisää settiä niinkös

Hohhoijaa. Olin poissa. Kahden päivän loma blogista. Viimeksi olin näin kauan pois kun olin ulkomailla. Onkohan akut ladattu, hmm.

Vajaan tunnin virkkasin tossa kun tulin kotiin... seuraavaksi tulee oranssi hiusdonitsi ja sitten ehkä harmaa ton aniliniinpunaisen pariksi ja sitten mustavalkoinen tai sitten jatkan noiden vaaleanpunaisten tekoa? Kuuntelen Seetherin uutta albumia kunnes osaan senkin sydämestä. Korvalta. En nyt sanoisi ulkoa mutta uutta grunge soundia päähän.


Kotona oli kaikki hyvin. Olisi toki voinut sammuttaa wifin yms.

Oli hyvää ruokaa. Oli kisu ja laituri. Ulkovessa jossa kävin usein, nopeeta sauna! Monta oravapentuetta, telkkaria, hirsiseinää. Viileää, pilvinen ilma ja vastapäisellä rannalla kokko syttyi ja jotain rakettejakin, venetsialaiset vissii levinneet sinnekin...
Pelasin suurimmaksi osaksi aikaa puhelimella the Sims mobile -peliä ja pääsinkin päivässä tasolle 10... mutta ne kutsui minut kaupungin asunnolleenkin käymään. Tuntuu että vaikka en olisi sanonut mitään, niin ne olisi silti olleet yhtä mukavia. Ruoka oli hyvää. Yritin olla ahnehtimatta liikaa mutta onneksi yksi pappa yllytti ottaa lisää. Sain paketin nakkeja kotiin mukaan kun ne jäi syömättä meitiltä.