Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

torstai 27. elokuuta 2020

Sori mut nyt paskaaaallle

Ihan vitun epätervetullut olo molemmilla terveysasemilla. "En ole käynyt täällä pitkään aikaan." - "Ei kannatakaan." Ja muutenkin vähän töykeästi otti vastaan mun kirjallisen vaihtolapun kun olin päivämäärän kirjoittanut väärälle viivalle, ja miten innokkaasti ne sitä tarjosi toisessa päässä eroon minusta kun, olin pari tuntia ajoissa ja, sain saarnaa hoitajien tiukoista aikatauluista ja etten enää seuraavan kerran tekisi samaa. Mitä mä etäisyyksille voin?

Kävin vaa'alla kun mun vaaka kotona näyttää erroria. Joo, olin alle 130 kiloa vielä niukin naukin. Yhden suklaalevyn mussutus niin johan on eri kalorit kellossa.

Mulla oli sentään kangasmaski naamalla. Okei en pitänyt sitä koko aikaa esim. aamiaisella mäkissä (puuro+äm cee freshi mäkmuffinssi) tai kun join mun kahvia tai poltin pari röökiä kun venailin bussia. Ja muutenkin jos se ei peittänyt nenää niin sit huurussa lasit heti. Saatika naaman hikoilu jne tiedän kyllä että se muita suojaa kun ehkä mun suuhun päätymistä jos joku sattuisi yskii jotain koronahenkäyksiä...

Rahat loppui mut onneksi oon viikonlopun jossain mökillä muiden riesana ja mua tullaan hakee että pääsen huomenna suuhygienistille. Siihen asti olot on mukavasti.

Kuuntelin edelleen samaa Harley Quinnin soittolistaa. Rikollisen vihaista naisenergiaa. Timantit on tytön parhaita ystäviä aina explicit räppi matskuun tms sellaista että jos naisella oisi munat niin se heiluttelisi niitä. kuin mailaa sun naamaan.