ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

lauantai 15. elokuuta 2020

En mä muuta tartte kuin kaikki maailman hiphip hurraat

Väsyttävä päivä. Näin kaverin kaupungilla ja mentiin sen luo. Kävin hakemassa sushia 10kpl resq club alennuksella itsudemosta. Jouduin venaa kaveria kaupassa kun se vei koiraa, niin ostin kolmioleivän paahtopaistilla ja jonkun jääteen eurolla. Sitten se teki lättyjä ja join siiderin, söin vaan kolme kun olin niin täynnä. Join 1.5 litraa kivennäisvettä ja vedin lähtiessä vähän hagendaaz jätskiä purnukasta ja loput on nyt pakastimessa. Melkein suli matkan aikana. Kävin suihkussa ja menin sohvalle nukkumaan useaksi tunniksi. Ilta-aurinko paistaa taas naamaan.

Hikoilen kuin pieni porsas vaikken tee mitään. Lisäksi kokeilin ekaa kertaa kuukuppia. Tulihan tota joo muutama millilitra kun nukuin. Ei mitään tuoretta kamaa, haiseva kuppi pitäisi kai desinfioida kiehuvalla vedellä toi. Tuli mieleen se kun epäiltiin että oksentelin joskus ja mulla alkoi menkat, niin "ei se ollut mitään" mun vessasa ravaaminen.

Lääkärille aika ens torstaina tästä jutusta kun on kipeät ja usein. En edes muista koska viimeksi ei olisi pitänyt joka viikko ostaa uusi pakkaus tamponeita. Nyt on ollut ehkä päiviä enemmän välissä kuin yksi mutta silti. Kauhea vaiva. Jaksaisitteko itse. Ehkä tupakointi ja alkoholi ja sosialisointi väsyttää ja syöminenhän käy työstä.

Olisi voinut leffaan mennä sinkkupojan kanssa mutta olisi mennyt hukkaan mun silmille liput.

Joku ukkeli alkoi jutella penkillä Sokoksen edellä vilpittömästi. Ehdotin sille terapiaa ja se kysyi onko mulla lääkitys. Valitti ihmisten töykeydestä ja kehotti mua hymyileen. Naama irvessä joo heti kun vaan ei sattuisi munasarjoihin niin tukalasti. Koita itse mies olla hyväntuulinen jos sua potkisi munille koko ajan.

Voihan pyrstö. Kassalla nuori naismyyjä alkoi kääntelee mun kangasmaski pakkausta käsissä ja kysyi mikrofoniinsa tms varmistaen että onko ne oikeasti noin kalliita. Kyllä...