Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

perjantai 21. elokuuta 2020

Mielipiteesi laiskoista ihmisistä ei ole lainmukainen

Laiskuutta ei tieteen mukaan ole olemassa, on vain hidasteita, esteitä ja asioiden lykkäämistä. Perisynti jota ei pese edes verellä pois käsistään. Varsinkin kun minun mielenterveys ei edes jokapäivä kestä "lenkille lähtemistä", kun saman ihmisen mielestä en ansaitse olla netissäkään. Voisin vain nukkua 247 koska en nauti elämästä, se on pilattu. Tästä kuitenkin huomasin että kyseessä oli oltava epäkypsä ihminen, koska noin ei sanota muille. "painu vittuun mun internetistä" Mene sinä lihamyllyyn tai etsi pimeästä webistä joku antaa sulle eutanasian.

Ihmiset ei ehkä ymmärrä että haluat vaan syödä ja nukkua ja sekin on okei. Ehkä tarvitsisin toisaalta masennuslääkkeet uudestaan mutta niiden popsiminen vuosikausia ehkä vaan hidasti etenevää lihomistani.

Jos mä painaisin 35 kiloa niin painaisin vähemmän kuin keskikokoinen koira. Sain joskus kuulla että mulla olisi ollut joku 42 kilon ihannepaino mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa enkä sellaista ollut sanonut tai kirjoittanut missään. 52 kiloa oli ehkä sellainen "lentoemäntä" paino joka olisi ollut nollakokoa lähellä tms, mutta en ikinä päässyt kuin normaalipainon ylärajalle tasan bmi 25:een, ja käyttää XS vaatteita hyvin lyhyeksi ajaksi. Mulla ei ole vieläkään suuria lanteita tai jotain melonirintoja. "Tuo ei nyt ihan pidä paikkaansa", että olisin laihtunut? Kehenkään ei voi luottaa eikä heidän silmiin, varsinkaan sellaisiin jotka määrää unilääkkeitä ihmisille-- joiden elämän he ovat juuri pilanneet koko loppuelämäksi.

Mitä lähemmäs pääsee yhteiskunnan kauneusihanteita, sitä enemmän menee hiuksien halkomiseksi. Mikä pitää olla täydellistä, symmetristä, oikeat mittasuhteet? Pitääko leikkauttaa itseään jne. Kyseessä on sama ja syvä itseensä tyytymättömyys kuin lihavilla mutta ne vain peittää sen paremmin.

Mä en ole keksinyt bodypositivity- nimistä liikettä. Eikä se ole huono asia että jokainen rakastaisi kehoaan huolimatta rajoituksistaan. Tosiasia on se, että lihaville on vähemmän olemassa tyylioppaita tai muotivaatteita tai muita mahdollisuuksia näyttää sivistyneeltä. Kaikki ihmiset tehdään piparkakkumuotilla.

Suurin osa sinisilmäisistä ihmistä joita suomalaisetkin on. Täyttä kuraa ja siansontaa olette, kakkaa, metaanikaasuja, epäpuhtaita. Jos ei miellytä niin vetäkää itsenne hirteen senkin siat. Sika sian tuntee ja välttelee myös. Koira on koiralle aina vieras koira. Nainen naiselle susi. Miehet pelkkää mälliä. Sitä nopeinta joka pääsi mutaatioitumaan naisen munasoluun.

Älä tuhlaa mielipiteitäsi minuun. Mulla on ollut vaikeat viimeiset 11 vuotta. Mä en odota että ikinä saan takaisin mitä oon menettänyt. Niin just, läski ei ole vieläkään kuollut.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy