Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 22. elokuuta 2020

I'm not sick, everyone else are

Syntyessä paino 3 kiloa ja 310 grammaa. Joku kommentoi että "normaali" vauvan syntymäpaino olisi alle kolme kiloa. Ilmeisesti ne ei tiennyt faktaa mutta nyt sitten pakostikin ajattelen että en ole ikinä ollut normaalipainoinen. Jos ajattelee kuten nämä, jotka pakotti mut edes googlettaa vauvan normaalipainoa, niin mun pitäisi varmaan olla aika--- vittuuntunut. Itseeni?

Tehtiin kaverin kanssa, uunissa bataattilohkoja ja salaatti. Falafel pyörykkää maistoin enkä tykännyt. Liikaa lanttua. Sen koirakin oli täällä ja omenatoscasta unohdin ottaa kuvan, kun siltä tippui lattialle ja särkyi yksi lautanen ja halusin vaan kiireellä vetäistä sen herkun. Väitti että asun jossain rinnakkais todellisuudessa ja sanoin takaisin, ettei sellaista ole. Kun katson muka telkkaria ja muka olen aina netissä. Täytyy myöntää että olen vähän pakkomielteinen tällä hetkellä tosta Gotham sarjasta. Pahisten alkutekijät kiinnostaa väkivaltaisuuksineen normaalia enemmän.

Muutenkin synkkää kirjoittanut tänne. Kohta ihmiset pelkää mua enkä mä ole mikään psykopaatti. Päin vastoin, just oppinut vetää rajoja ja olemaan olematta liian kiltti tai hyvä ihminen.

Ennenkin paskasta selviydytty.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy