ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

lauantai 22. elokuuta 2020

I'm not sick, everyone else are

Syntyessä paino 3 kiloa ja 310 grammaa. Joku kommentoi että "normaali" vauvan syntymäpaino olisi alle kolme kiloa. Ilmeisesti ne ei tiennyt faktaa mutta nyt sitten pakostikin ajattelen että en ole ikinä ollut normaalipainoinen. Jos ajattelee kuten nämä, jotka pakotti mut edes googlettaa vauvan normaalipainoa, niin mun pitäisi varmaan olla aika--- vittuuntunut. Itseeni?

Tehtiin kaverin kanssa, uunissa bataattilohkoja ja salaatti. Falafel pyörykkää maistoin enkä tykännyt. Liikaa lanttua. Sen koirakin oli täällä ja omenatoscasta unohdin ottaa kuvan, kun siltä tippui lattialle ja särkyi yksi lautanen ja halusin vaan kiireellä vetäistä sen herkun. Väitti että asun jossain rinnakkais todellisuudessa ja sanoin takaisin, ettei sellaista ole. Kun katson muka telkkaria ja muka olen aina netissä. Täytyy myöntää että olen vähän pakkomielteinen tällä hetkellä tosta Gotham sarjasta. Pahisten alkutekijät kiinnostaa väkivaltaisuuksineen normaalia enemmän.

Muutenkin synkkää kirjoittanut tänne. Kohta ihmiset pelkää mua enkä mä ole mikään psykopaatti. Päin vastoin, just oppinut vetää rajoja ja olemaan olematta liian kiltti tai hyvä ihminen.

Ennenkin paskasta selviydytty.