ihmisoikeudet

It’s crazy it’s party

Kuvapäivitys koska olen suunnattoman onnekas.

Translate

maanantai 10. elokuuta 2020

A good brain is like an eraser

Täällä kävi kiinteistönhuoltaja. Mulla ei ollut pöksyjä jalassa ja sitten kun oli niin laitoin ne väärin päin jalkaan. Se toi lonkerot meille. Oon ihan puhki. Olin kirjoittamassa muistilistaa mun uuteen magneettiseen muistilehtiön sivuun kun ovikello soi. Kuuntelin äänikirjaa, kirjoitin sähköpostia yhdelle mun lukijoista. Kertasin mihin on tänään mennyt rahaa ja muuta tekstuaalista sikinsokin örvellys sillisalaattia, noin niin kuin, omasta mielestä "tärkeämpää"...

"Ooksä nyt ihan sad" & "I'm cumming" kun lähti. Liikaa pornoa vissii nuori mies katsonut. Lupasi korjata mun ovenkahvan tai muuta pikkuhommia ensi viikolla?

Fyysistä jumppaa kävellä edestakas keskustassa 4,4 km ja sitten psykoterapiassa miesasioita ja mun syömätapoihin liittyviä mahdollisesti piilossa olevia tunteita. Karseat nopeat yhden otoksen peura ajovaloissa passikuvat, poliisille hakemuksen teko henkilökorttia varten kännyllä, istuen keskustorilla. En mennyt enää leikkauttaa tätä koronakevät fledaa.

Uudet kengät tarjouksessa 20e. Neljän euron toimistotarviketta tigerista. Hesessä ateria. Röökiaski, suklaapatukka, pieni limsa. Shoppailin netissäkin hetken selaimella kirjoja, mutta olkoot young adult teemat ja bookstagramini?!

Oli loppua akku puhelimesta kun oli ranteessa sellainen venyvää kangasta musta pussukka... joka näyttää erehdyttävästi rannetuelta. Sympatiapisteet oletetusta fibromyalgiasta onnea sen kanssa mulle vaan.

Mut niin joo. Monday monday in the metropolitan area. Bussikortilla enää pari euroa piti ladata sinne kymppi mutta hommat keskeytyi. Perjantain juopottelu ryypiskely illan jälkeiset pakolliset seksit harrastettu tyypin kanssa vihdoin. Terapeutti sanoi että Naisella on oikeus olla miesten kanssa ystäviä ilman että siihen liittyy seksiä (!!!)

Mustan kissan paksut posket. Tuntuu että ajaudun hyväntekeväisyystapauksiin vaan. Laittaisin kuvia paitsi että oon nyt niin kauan tässä jo miettinyt psykoosit tulille ja yli asioita että toi ilta-aurinko meinaa paistaa silmiin samalla kun hikipisarat valuu vielkin ja siemennesteet housuihin, niin.

Virallisesti kyl paluu tähän että joka sormelle panokamuja. Olihan mun eka poikaystävä kihlattu puoliso, täysin oma syy että annoin sen jatkua niin pitkään ja annoin sen käyttää hyväksi siihen pisteeseen, että rajat kii? En tiedä miksi miehet väittää että ne, ihastuisi muhun eikä muut silleen sytytä mutta, silti eivät seurustelisi mun kanssa eli: miksi niiden seura sit kelpaisi kun olen niin. Jakorasia.

Jakorasioista puheenollen tämä julkaisu kaipaisi vähän kumitusta tai peitelakkaa. Ei sillä että onhan täs nyt jo vaikka miten alustavaa kakkaa ja mä vaan oon pohjasakkaa

vuodet vierii, vuodenajat kierii
ja miten se mun runoni meni en muista loppua

Tietäen ja tarkoituksella lopetan, ei tässä historiankirjoja, oletan