ihmisoikeudet

Ei yhtään näytelty lähinnä keskeytetty

 Kirjoitin pitkän sähköpostin ja sitten gmail kaatui. Ei löytynyt mitään luonnosta. En tykkää tästä yhtään. Kävin syömässä perheen kanssa ra...

Translate

torstai 6. elokuuta 2020

Jesus take the reel

Viime viikon sunnuntaina lähti projekti silleen käyntiin että opiskelin Skillsharesta miten wordpressin rakentaminen toimii 2020 helpoiten. Tunti tai kaksi menee helpolla kun päivittää osaamista ja hakee ideoita.
Lauantaina mun asiakas maksoi juoksevat kulut.

huom. Luova ala, asiakkaat ei halua maksaa tehdystä työstä. Täytyy vaatia. Ja sitä paitsi katso tämä video miten piirretään kissa 17 työvaihetta

Maanantaina pystyin aloittaa hommat puolenpäivän jälkeen mutta tulin psykoterapeutilta vasta joskus 4-5 maissa.
Asennus oli melko automaattinen. Ei tarvinnut uusinta versiota latailla ohjelmilla erikseen kun se webbihotelli sen teki. Sitten vain vauhdikkaasti tein samalla pitsataikinan ja täytin ja paistoin, ja latailin lisäosia ja teemoja ja hienosäädin. Sivuja lisäsin, lomakkeen, leikin parilla kuvalla ja itsetekemällä logolla. Se että näyttää hyvältä mobiilissa.
Nyt on jo torstai. Lähetin .gif videon jossa hevosen silmä vinkkaa, ja korva kääntyy ihan vain koska voin. Se näytti hyvältä niistä 2.5 gigatavusta kuvia joihin sain linkin.
Palvelimella on muutama kuva, joista kuvaesitys etusivulla, jotka muokkasin. Taustamusiikiksi voi valita hevosen kopsetta. En tiedä miten sen oikeasti saa soimaan automaattisesti. Tänään en ole kuullut mitään porukasta mutta eilen tuli ensimmäinen teksti lyhyen puhelinsoiton lisäksi että lähdenkö mukaan.