Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 4. elokuuta 2020

Niinku olis jo!

Vau. Selvisi sekin miksi The Good Doctor ei ole "autistic good doctor". Huh. Massu täys- syötiin kamun kanssa puokkii melkein 600g kanan kermainen kastike ja sitä jäikin vielä, sekä jasmiiniriisiä ja salaattia. Jälkiruoka haettiin kaupasta myös yhdessä omat juttumme ja halattiin eron merkiksi. Arvioi ruokani 3.5/5. Itse olisin antanut 4 tai 4- mutta ehkä se on ihan sama ja se.

Viimeksi lauantaina kirjoitus. Sunnuntaina oli taukoa ja maanantain kirjoituksen "näki" jotain 6 maksimisssaan kunnes piiloon. Eilen oli psykoterapiaa ja toinen ilta peräkkäin verkkosivujen teon parissa. En ole vieläkään koodailuun tyytyväinen miltä esim näyttää mobiilissa. Mutta huomenna pitäisi saada enemmän matskua niin ehkä inspiroidun enemmän ja sivuista tulisi sellaiset... enemmän kohti visiotani.

Luin aamulla muutaman luvun Jay Manuelin kirjaa kindlestä, se maksoi jotain alle kympin sähköisenä ja otin vahingossa signeeratun kopionkin... lukeminen oli hieman uuvuttavaa ja menin takaisin nukkumaan. Jaksaa odottaa sen 2-3 viikkoa jonka lisäksi muutenkin korona hidastaa postin kulkua ennestään!

Pienituloisille rahaa kelasta maskeihin. Muuten hyvä idea mutta kuittien kanssa sinne sit. Ihan huono meininki. Äidinäiti käyttää vissii, muita en tunne jotka käyttäisi. Sekin että jos mt-ongelmien takia on pienituloinen niin peseekö sitä, maskia, joka käytön jälkeen.

Kokonainen pellillinen eilen pitsaa, taikina itse ja täytettä kinkku-ananas-juusto, niin lihonut. Pitäisi vissii polkea kuntopyörällä. Kun nyt tota romanttista lounastakin tarjonnut ja salaattia on vielä jäljellä sellainen puoli kulhoa? Syöminen kaikissa muodoissa lihottaa ja sit vielä levy suklaata ja 1.5 l dieetticolaa. Ehkä ne kalorit ja turvotus on noissa virvokkeissa. En silti jätskiä tai sipsiä tai energiajuomaa tai röökiä ostanut muuta... halvaks tuli kun pidättäydyin

Naapurin oven takana muutes kävi poliisi, niillä oli jotain sen omaisuutta. Ennen siinä asui jokin narkkari, nykysin reipas koiruli ja joku miekkonen ilmeisesti siltä oltiin viety jotain tietokoneita. Mut ne pollarit meni edeltä enkä kuullut koko keskustelua sit kun suvaitsi avata ovensa että kai ne nyt tiesi että siellä oltiin kotona. Joillakin on sellainen epälooginen pelko poliiseja kohtaan? Mulla on lähinnä huonoja kokemuksia ettei poliisia ole saatavilla kun tartteis. Joko kun täti lyö hampaat sisään pohjanmaalla tai kun jokin tuleva poikaystävä pakottaa seksiin et oot sen alla ja lyöt sitä naamaan ja huudat "EI" monta kertaa. En ilmoittanut siitä mihinkään. Kai mä sit uskoin että olin sen huora. Kivikautista menoa.

Mites muuta. Millainenkohan €€ –palkkio tulee oleen tosta sivujen ylläpidosta ja asennuksista. Tiedän millaisia hintoja mainostoimistot pystyy pyytää, tonneja. 
Miten ne aikovat rahat taikoa että saa työstään "media-assistentti" palkkansa ja.
Mut jos mä nyt hyvänä päivänä keksin jostain logon yhden puhelinkeskustelun jälkeen ja se tulee käyttöön, no osa brändaamista ja markkinoimista. Ei siinä? Mitä saisinkaan aikaan jos käyttäisin enemmän kuin yhden illan tekemiseen? Lainaa taustamusaa ja nopeeta 15sek infovideo sen lisäksi että valikoita, vempaimia, https://, fontit mietitty, lomake, ladattu alustavia heppakuvia tietokantaan ja niistä galleria, kartasta osoitettu kaupunni, tietosuojalausekettu jätetty siirretty piiloon automaattisesti luotua pohjustuksia kun wordpress org on ilmainen. Ja monet sen asennuksesta pyytäisi jo satkuja sillä että tollaset tekniset jutut "jätetään yhä ammattilaisille".

Kajsa on hyvä. Ja. Voi vattu täällä on kärpänen.

20 weeks ago on 17th March I wore a mask (emergency powers legislation took hold that day)

3 years ago I bought my "😂" keychain (most popular emoji in 2016 and apparently 2020 too)

3 years ago I got my name on a card by a live.me band's stream and am still acquinted with the guy holding my card in the screenshot, mainly on TikTok etc as he is American

What else is hot... I haven't yet taken a photo of the plushie I bought from America that took ~4months arrive/to make. I have bought expensive things and sold them for less. But next thing I really kind of want to try is a silicone lifesize 3-8 kg lifelike toy. I don't care if he is gay or if I can't cum inside her I just want to sleep with somebody 😭 (2nd most used emoji this year)
I daydream about it for hours on my bed and get up feeling like I'm not a real person either just poorly made resemblance of a human in my skin. Except... I've just wasted time browsing sex dolls on AliExpress. Perhaps I could start with a silicone toy you can heat up and just insert it like a real thingy. I've once had a vaginal orgasm with a pink friend like that.

But did I die of shame by writing about my absurd purchase dreams. Nah I'd need the bell of shame and other game of thrones props from the scene I mean... too long did not read and people care not anyways

just keep... gone

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy