ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

lauantai 8. elokuuta 2020

Varo varo varovasti ettei kaadu kallis lasti?

Varasin ajan hammastarkastukseen loppukuusta. Ylä takahampaissa saattaisi olla jotain reikiä mitä nyt katoin kuvista. Mikälie afta kitalaessa. Sit luin että ne vaan kasvaa ja pahimmassa tapauksessa tulehdus leviää ja elintoiminnot pettää eli verenmyrkytys.

Kauhea patti tuntuisi olevan sisäreidessä. Sitten mulla on lääkäriaikakin taas tän vuotojen takia kun niin runsaat... tai no ei runsaat mutta joka päivä, mitä teen väärin? Mietin jos olisi jokin lääke. Joku muu kuin caprilon jota käytin joskus?

Sitten pian pitäisi käydä ottaa passikuvat ja hakemusta henkilökorttiin tai passiin. Henkilökortti on kätevämpi kun mahtuu lompsaan. Harmi kun siihen ei saa enää sitä kelajuttua.

Tilasin alkosta kolme pulloa mun lempparia ja ne saapuu ensi viikon puolivälin jälkeen ja 10 päivää hakea ne. Tilasin eilen kuukuppia kaalimadosta. Enää tilaa mitään.

Ruskistin pannulla pekonia, kananmunia, nakkeja ja papuja aamulla. Brunssi. Kontinentaali aamupala eiku enkku brekki. Sit kävin illasta vielä kaupassa hakea juomia ja kirpeitä karkkeja. Keksejä syönyt eli turhaa kaloria vaan. Mulla on joku massakausi menossa etten välitä itestäni.

Kattonut sitä Snowpiercer sarjaa. Aloitin ja muutaman jakson nyt jo. Siis ihan kiva mutta se leffa oli parempi toisaalta. Kohta nukuksiin.

En ole sen arvoinen että baarien vessoihin musta kirjoitettaisi.