Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 19. elokuuta 2020

PALJON ONNEE ÄITEE PALJON LEIJONA KUUSSA ON VAAN OLTAVAT HYVIN EIKUS

Hain joku aika sit prepress työtehtäviin. En edes ole varma missä päin Suomea se olisi ollut mutta en päässyt haastatteluun. Olisin ollut niin valmis laittaa kimpsut ja kampsut matkalaukkuihin ja asuun jossain päivisin viikonpäivät lähellä työpaikkaa. Kaksivuorotyö olisi helppoa toisin kuin kolmivuorotyöt. :D

Teen nyt sitten mediaa toisella tapaa. Pitäisi kyllä kämppää turvallistaa kotieläimiä varten. Naksut imuroida lattioilta ja siirtää ylemmäs tavaroita joiden en halua joutuvan hampaisiin.

Soitti lääkäri. Huominen aika peruttu, laittaa gynekologialle lähetteen musta. Juteltiin mun nuoruuden korkeat hemoglobiinit (160) ja kierto josta en edes tiedä missä mennään. Polyypit ja paikoillaan olevat mirenat sun muuta papa kokeet ja pari jo kauan sitten kaavintaa. Mulla oisi edessä (tän päättelin itse) jotain 20 vuotta näitä hedelmällisiä vuosia ennen vaihdevuosia ja jos se on vaan tätä vuotoa niin en ala. 

Sitten kun oikeesti on mennyt puoli vuotta tai yli kun et itsekään tiedä, sitä että joka päivä vuodat, niin siinä saa sitten jo tiputuksen suoniin ja oot vähän kalpea. Nyt on muuten väsynyt tilanne mutta en ole aneeminen. Vahva veri, en tiedä itsekään mitä tyyppiä.

Kun en ole lapsia halunnut koskaan itselleni, mulla on todettu mt-ongelmia ja ikääkin on nyt ja näitä ongelmia. Se joka leikkaa päättää kuulemma mun kohdusta. Itse on pitkä tie päästä siitä eroon ':D

Ensi viikolla hammashoitaja. Sitä ne tuskin peruu. Ja psykoterapiaa joka maanantai ja ens su pitäisi tulla vieraita Turusta kissojen ja koirien kanssa. Asiakkaita liittyen sivuihin jotka loin. Kaverin kanssa jutellaan että tehtäisi kasvisruokaa ja se ottaisi koissun mukaan mun luo. Pieni riiviö jota se ei jaksa edes kouluttaa enää. Terrieri itsepäisimmästä ja vilkaimmasta päästä. Unohdan aina että se ei ole kuin entinen koira joka sillä oli vaan se on joku eri koira eikä se osaa antaa tassua. Sinne meni koulutus.

Mitäs muuten. Nyt olisi aikaa olla luova ja muutakin kuin nukkua. Lakkasin eilen kynnet. Nämä räpylät on aina olleet vahvat ja pitkät päikseen.

Söin eilen liikaa, tilasin kotipitsasta sen suuremman pitsan lounaaksi, join 1.5 litraa pepsiä, söin paketin lihapiirakoita kurkkusalaatilla kylmänä vedin, ja sitten tortillasipsejä pussi vielä. Maha oli niin täynnä ja en ollut tehnyt muuta kuin katsonut melkein kokonaisen kauden Gotham sarjaa Netflixistä koko iltana.

Mutta siis niin. Kaikki hyvä on jo keksitty ja loput on kopioita.