ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

sunnuntai 23. elokuuta 2020

Akilles sai nuolen kantapäähän

Kävelin pari kilsaa Lidl kauppaan ja vedin kantapäät auki tennareihin. Kirveltää ja iho hankautui irti, vain jäi sellainen läppä jota en ilkeä repiä irti. Että sellainen lenkki. En edes tuonut mitään järkevää. Varmaan reväytin muitakin paikkoja.

Olen nyt katsonut kohta puolet toisesta tuotantokaudesta Gothamia ja ne tiputtaa Batman trailerin? Uuh. Voin ymmärtää miten synkkä tummanpuhuva ja tunnemyrskyisä nuori ex-vampyyri Twilight saagasta- Batman voisi vedota nuoriin tyttöihin. Ehkä ne hakee uutta asiakaskuntaa.

Asiakkailleni ilmeni eilen auto-ongelmia eikä ne sit tulleetkaan käymään Tampereella.

Värjäsin eilen hiuskalkilla hiukset puoliksi pinkeiksi ja puoliksi sinisiksi Harley Quinn tyyliin ja toi sininen on vähän haalentunut eniten jonka lisäksi nää on melko kalkkiksen kuivat. Suihkussa varoa sekä tukkaa että kantapäitä. Onhan pinkki nyt mun väri kuitenkin kun alta paljastuu jotain ihme oranssia? Ja toi sininen on mennyt kalkinkalpeaksi.

Hihhulihei kalkki vitsejä. Onko vähän tylsää. Harmi kun rikoksia varten pitäisi olla nero ja mä oon tällainen valkoisen leivän mussuttaja. Yksi kaveri instagramissa inttää kivenkovaan että olen ihan normaali toisin kuin sen toinen kaveri... eikö se tajua syyllistyvänsä samaan lokerointiin ja mun tuomitsemiseen kun se on hänen moraalinen tehtävänsä vapauttaa minut siitä stigmasta jonka olen saanut. Ei taida neito tajuta inttävänsä tyhjille seinille.

Eikä mulla sitten muuta. Yrttejä hampaanväleissä yrttivoipatongista ja voiveitsi suklaalevitteessä ja belgialaisia suklaita ja juustosämpylöitä. Ei tehnyt mieli syödä tänään mitään niin syön nyt sit jotain kun en muutakaan keksi. Mutta ei ne tässä ole vain sitä varten että ne kuluttaisin kaikki tänään... se on vain tarjoiluehdotus.