Akilles sai nuolen kantapäähän

Kävelin pari kilsaa Lidl kauppaan ja vedin kantapäät auki tennareihin. Kirveltää ja iho hankautui irti, vain jäi sellainen läppä jota en ilkeä repiä irti. Että sellainen lenkki. En edes tuonut mitään järkevää. Varmaan reväytin muitakin paikkoja.

Olen nyt katsonut kohta puolet toisesta tuotantokaudesta Gothamia ja ne tiputtaa Batman trailerin? Uuh. Voin ymmärtää miten synkkä tummanpuhuva ja tunnemyrskyisä nuori ex-vampyyri Twilight saagasta- Batman voisi vedota nuoriin tyttöihin. Ehkä ne hakee uutta asiakaskuntaa.

Asiakkailleni ilmeni eilen auto-ongelmia eikä ne sit tulleetkaan käymään Tampereella.

Värjäsin eilen hiuskalkilla hiukset puoliksi pinkeiksi ja puoliksi sinisiksi Harley Quinn tyyliin ja toi sininen on vähän haalentunut eniten jonka lisäksi nää on melko kalkkiksen kuivat. Suihkussa varoa sekä tukkaa että kantapäitä. Onhan pinkki nyt mun väri kuitenkin kun alta paljastuu jotain ihme oranssia? Ja toi sininen on mennyt kalkinkalpeaksi.

Hihhulihei kalkki vitsejä. Onko vähän tylsää. Harmi kun rikoksia varten pitäisi olla nero ja mä oon tällainen valkoisen leivän mussuttaja. Yksi kaveri instagramissa inttää kivenkovaan että olen ihan normaali toisin kuin sen toinen kaveri... eikö se tajua syyllistyvänsä samaan lokerointiin ja mun tuomitsemiseen kun se on hänen moraalinen tehtävänsä vapauttaa minut siitä stigmasta jonka olen saanut. Ei taida neito tajuta inttävänsä tyhjille seinille.

Eikä mulla sitten muuta. Yrttejä hampaanväleissä yrttivoipatongista ja voiveitsi suklaalevitteessä ja belgialaisia suklaita ja juustosämpylöitä. Ei tehnyt mieli syödä tänään mitään niin syön nyt sit jotain kun en muutakaan keksi. Mutta ei ne tässä ole vain sitä varten että ne kuluttaisin kaikki tänään... se on vain tarjoiluehdotus.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit