mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

lauantai 8. elokuuta 2020

Olisin saanut eilisen hinnalla musiikkirasian jos ei lasketa toimitusta ja tullimaksuja

 Unohdin miten lihottavaa alkoholi on. Join yhden siiderin, kaljan, lonkeron, jekku teho drinksun, pehmisshotin, kaljan, toisen energiajuoma ja viina drinkin sekä viimeiseksi jack danielssia colalla ja vettä päälle kun pyrki ylöspäin kurkusta eikä sopinut. Söin illan aikana yhdet halloumi ranskalaiset ja nachoja salsa kastikkeella jotka tuli jaettua.Yhteensä meni noin seitsemänkymppiä rahaa. 

Olen lihonut... olen pompotellut tässä 125-127 väliä mutta nyt näyttää siltä että 130 olisi enää siellä reilun kilon päässä. Oloa tämä ylipaino hankaloittaa. Tekisi mieli vain nukkua lisää, sydän pompottaa lujaa, hikoilee ja hengästyy ja tollee ei ole kovin mukavaa...

Vedän muutaman digestiven ja sitten kun puhelin on ladannut hetken (olen pitänyt sitä kyllä laturissa mutta ehkä se ei ollut seinässä ja sitten kun se on mun unilelu)... nooh, eilen tuli hankittua sitä röökiä sitten baari iltojen ratoksi. Löysin whatsapp ryhmästä pari nuorta kundia ja niiden kanssa tuli juotua. Käytiin kahdessa baarissa. Loppua kohden alettiin pussaileen toisen kanssa niistä. Ehdin yksin kotiin vähän ennen puoltayötä, kävin suihkussa etten tule kipeäksi.

Ehkä se tykkäsi mun "nahkahameesta". Ei se kyllä aitoa nahkaa todellakaan. Ja kun huomasi etten säikähdä niiden keskustelusta ja toisilleen vittuilusta. Tuli kyllä yllätyksenä poskipusut ja julkisesti penkillä suutelot, mutta mä kyllä kättelin sitä aluksi niin hups. En mä erityisemmin lähtenyt miehiä metsästää baariin.

No mutta tällainen välipäivitys? Se on muuten apina ja kauris. Sellainen tapaus sopisi hyvin rotalle joka on kalat. Katsoin www.suzannewhite.com sen uusi astrologia horoskoopin kun oli tylsää aamulla. Luulin että se oisi kukko mutta oli sillä vähän sellaisia elkeitäkin. Apinat on siitä tunnettuja että niiden rakkautta saa varoa.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy