ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

lauantai 8. elokuuta 2020

Olisin saanut eilisen hinnalla musiikkirasian jos ei lasketa toimitusta ja tullimaksuja

 Unohdin miten lihottavaa alkoholi on. Join yhden siiderin, kaljan, lonkeron, jekku teho drinksun, pehmisshotin, kaljan, toisen energiajuoma ja viina drinkin sekä viimeiseksi jack danielssia colalla ja vettä päälle kun pyrki ylöspäin kurkusta eikä sopinut. Söin illan aikana yhdet halloumi ranskalaiset ja nachoja salsa kastikkeella jotka tuli jaettua.Yhteensä meni noin seitsemänkymppiä rahaa. 

Olen lihonut... olen pompotellut tässä 125-127 väliä mutta nyt näyttää siltä että 130 olisi enää siellä reilun kilon päässä. Oloa tämä ylipaino hankaloittaa. Tekisi mieli vain nukkua lisää, sydän pompottaa lujaa, hikoilee ja hengästyy ja tollee ei ole kovin mukavaa...

Vedän muutaman digestiven ja sitten kun puhelin on ladannut hetken (olen pitänyt sitä kyllä laturissa mutta ehkä se ei ollut seinässä ja sitten kun se on mun unilelu)... nooh, eilen tuli hankittua sitä röökiä sitten baari iltojen ratoksi. Löysin whatsapp ryhmästä pari nuorta kundia ja niiden kanssa tuli juotua. Käytiin kahdessa baarissa. Loppua kohden alettiin pussaileen toisen kanssa niistä. Ehdin yksin kotiin vähän ennen puoltayötä, kävin suihkussa etten tule kipeäksi.

Ehkä se tykkäsi mun "nahkahameesta". Ei se kyllä aitoa nahkaa todellakaan. Ja kun huomasi etten säikähdä niiden keskustelusta ja toisilleen vittuilusta. Tuli kyllä yllätyksenä poskipusut ja julkisesti penkillä suutelot, mutta mä kyllä kättelin sitä aluksi niin hups. En mä erityisemmin lähtenyt miehiä metsästää baariin.

No mutta tällainen välipäivitys? Se on muuten apina ja kauris. Sellainen tapaus sopisi hyvin rotalle joka on kalat. Katsoin www.suzannewhite.com sen uusi astrologia horoskoopin kun oli tylsää aamulla. Luulin että se oisi kukko mutta oli sillä vähän sellaisia elkeitäkin. Apinat on siitä tunnettuja että niiden rakkautta saa varoa.