ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

sunnuntai 9. elokuuta 2020

Muuta ennakoluuloni todeksi

HYI VITTU. Tekisi vain mieli huutaa maailmalle. Jussi 72v naimisissa ottaa muhun yhteyttä iskuri ilmoitukseni perusteella ensimmäisenä. Häpeää ei ilmeisesti ole suunniteltu miehiä varten. ETTEKÖ TE VITTU TAJUA MITÄÄN SAATANAN AISANKANNATTIMET JA KOLMIJALKAISET. Mä haluan anteeksipyynnön enkä mitään saarnaa omistuskulttuurista. Haluan että hän olisi lopettanut mulle vastaamisen, eikä toivottanut jotain elämän ensimmäistä päivää... PAINUKAA SINNE VITTUUN MISTÄ OLETTE TULLUUT SAATANAN HELVETILLISET MIEHET.

Mä selviän kyl ilman ja yksinkin ei siinä mutta jokainen suhde tai edes jos joku tervehtii netissä jonka arvaan olevan mies - jokainen suhde toiseen ihmiseen - värittyy näillä huonojen kokemuksien sarjalla joka kerääntyy liittyen miesten olemassaoloon tällä planeetalla mua kohtaan !!!!

Mutta se siitä. Mä jatkan anteeksiantamista ja kestämistä ja mä selviydyn ja adaptoidun sopeudun kaikkeen vitun paskaan mitä te miehet olette. Jokaisella sekunnilla, hengenvedolla, litralla joka menee mun suonten läpi, silmien räpäytyksen. Unohdan teidät jokaisella solulla kunnes kuolema mut vie unohduksiin lopullisesti. Miksi ette ole jo kuolleet sukupuuttoon. 

Jokainen pesäpallo joka lyödään lujaa poikien kiveksille ettei ne saa lapsia on siunaus ja onneksi nämä hedelmöityshoidot ja piikit on kaliimpia kuin nämä tavalliset keinot joihin kaikilla on varaa.