Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Sulla on empatiaa ja joku vainu mutta et päästä ajatuksiisi minua muiden takia

Vitsi: Mistä tietää että hajottaa? – Dildo murenee käteen!
Alkuperä tuntematon, ei saa jakaa koska aikuiset on outoja ja jeesus opetti rakentaa kalliolle.

Päivä on paistatellut minulle. Huomenna helluntai. Se tietää aivot lepää.

Suomenkieli on jotakin niin hienoa eikö. Retorinen kysymys.

Olen pieni yksisarvinen vain. Mietin tässä onko kenties pää valmis kaikkiin aikuiselämän rankkoihin totuuksiin ja vakavasti käyttäytymiseen vai minne virta mut vie. Ainakin virtaa menee paljo, ei siinä!

Liika on onnellisuuden vihollinen. Tulee itku vain liiasta ilosta.
Nostalgiasta.

Teema teemasta ja spoileri

omg mä kirjoitin broileri vaikka ajattelin bloireli
mutta siis asiat täytyy opetella lihasmuistiin, niitä täytyy miettii se 10 000 tuntia. Jos sä oot viikon ikäinen ja 20 000 ihmisen 13 sek arvoinen niin on sekin jo vähän niinku samaa dialyysia

Antakaa mun sanat takaisin koska ette näe mun hienoa psykoosia siinä

Mutta ajatukset jos voisi tappaa niin en paljoa keskustele näppäimistön voimin

En edes mieti. Juttua tulee. Alitajunta. Niin paljon turhaa ärsykettä että luo illuusion kiireestä tai kiireettömyydestä tai paniikista tai pelosta vaikka ja pahat tavat pystyy oppii pois kun ne näännyttää nälkään.

Olen kilpi.

Demograafinen pieni osa ihmisistä tekee tietyn kokonaisuuden jonka osien summaa missä asuu kelle syntynyt ja... mitä joutuu ehkä sietää muiden skitsofreeenistä asiaa joka ei kuulu sulle kun oot osa sitä mutta siis, asioita joita ei tiedä kukaan vaihteeksi.

Mieluummin syrjitään, kielletään toimeentulo, luokitellaan, panettelua ja haukkumista ynnä muuta sydämetöntä ihmisen kohtaamista oma etu mielessään

Hohhoi. Mikä on mun omaa tietämystä niin se varmaan paistaa läpi liikaa mutta nahka on paksu kuin norsulla ja muisti yhtä pitkä. Huonolla tapaa puolesteleen itseänsä. Menneet on takanapäin

Sanotaan musta mitä vaan niin 1 asia on varma ja en voi olla väärässä koska
vaisukin ääni on kuunneltava
oli se kuinka mennyt tapaus, kuka vain, selittäisi loppuun asti kunnes ääni menee

Kuuluvansa. Rakkahat kuulovammaiset vihapuheiden pitäjät
Ette omista minua
No okei ehkä määrätte lääkkeeni, maksatte veroja että saan maksetuksi laskuni

Kuolleeksi ei synnytä mutta se aika siinä välillä menee vähän koukeroiseksi ja oudoksi ja sumuiseksi ja vähän näkyy kahtena paitsi tarkan näön alueella joten senkus ehdonalaisettomii liikkeit teet, onhan ne nopeampia, kuin se jos sattuisit vaiks tuntee kasvuliikkeen

Pöntöstä pönttöön
Muulla ei ole väliä
paitsi että lintu on saaliseläin
Ti-ti-tyy ja pörrr....
vihellyksiä, kukkumista,  jylinää

tik-tok

tadaa

This is not land of equality if you are a fat person

Mun yhtä videota on jaettu ~666 kertaa katseltu noin kolmekymmentä tuhatta kertaa. Tässähän tulee jumalanpelko eteen. Teen aina vaan tyhmempiä imitiaatioita muista ja sitten paska nousee nilkasta jollekin alapään korkeuteen. Rikkinäinen puhelin on hyvä toimintamalli. Kukaan ei usko että joko aloitit jotain tai sitten olet siinä keskellä sitä ketjua eikä juttu ole vielä valmis kun siinä on sekä totuutta että väärinymmärrettyä ja kuultua ihan tahallaan jotain mitä muiden ei ollut tarkoitus kuulla???

Mun päähän kyl sattuu ja toivon että se olisi irti mun kehosta. Olisipa jonkun väite tai kysymys edes jotenkin positiivista välillä mutku ennakkoluulot voittaa sen kaiken että antaisit edes tilaisuuden toiselle olla oma itsensä.

no valid argument
Ei helvetti 
mitä vittua
Te ihmiset
ette ansaitse minua
arpokaa teille
eri syntipukki
kuin tämä
syntien
aavistus vihjeestä
olla erilainen
kuka murhasi kenet
yleisö mestaamalla KAJSA BLOMIN
niché
vika versio
Olen parempi
2020 vuotta myöhemmin

Matteuksen evankeliumi ja jeesuksen sanat rakentamisesta
kallio vai hiekka
oletko kaislikko vai vanha puu

Mä joustan
Mä unohdan menneet
En riitele
En ole pitkävihainen
En kosta
Olen sun ovimatto
Kunhan jätät mut rauhaan
Rakastamaan sitä

Jos et osaa sanoa mitään hyvää niin älä sano mitään? Kuuroille korville tuntuisi menneen

Pahimmat pelkoni on totta olleet koko ajan.

"tää on vain sairas ei muuta"

Miten ihmiset saa mahtuu 6 sanaan sen etten ole ihminen ettei mulla ole ihmisoikeuksia ja sen että en ole mitään muuta kuin sairauteni? Missä mun kunnia? Mä olen persoona, mulla on huumorintajua, näyttelen, editoin, viihdytän.
Yksi kysyi miksi hän on hetero mun videon kommenteissa ja estin hänetkin koska eihän toisten seksuaalisuus liity minuun.

Joku pyysi ihmisiä reportoimaan mua. En ole tehnyt mitään. Käyttäydyin vähän hassusti 80-luvun diskohitin tahtiin, heilutin kättäni.

Toisten mielestä olen hyvä tiktokkaaja enkä saisi lopettaa ja sitten joku "autistinenpaska" pyytää lopettaa. Sori mutta tämä on julkista vainoamista nuoret. Päivässä jotain 50 kommenttia per video.

Toisen haukkuminen vammaiseksi, läskiksi ym on väärin. Teidät pitäisi sijoitaa kodeistanne laitoksiin koska käyttäydytte laittomasti. Vanhempanne pitäisi laittaa häpeäpaaluun. Sitten saatte kysyä mitä vittua.

Teen omaan tahtiin tiktokkeja tai sitten en tee. Aluksi pitäisi kai juoda aamukahvi ja laittaa vaatteet.
Kai tästä jotain hyvääkin. Nahkani paksunee ja reportoin takas ja blokkaan minkä ehdin ihmisiä jotka ei halua mua nähdä. Uuvuttavaa on.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King