Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Lyö vaikka kepillä mutta älä sekoita faktoja omiin mielleyhtymiisi

Nenäkäs Harry ja Dursleyt huonoja vanhempia. Kuuntelin englanniksi kaksi lukua Viisasten kiveä ja nyt kuuntelen podcastia aiheesta suomeksi. Kuuntelen vähän sillä korvalla. Kalkaros vihasi Harrya vaikka se oli rakastanut Harryn äitiä. Se muistutti liikaa Kalkarosta sen isästä Jamesista, joka kiusasi sitä. Ehkä se hirsnyrkki siellä Harryn sisällä jotenkin toi muissa esiin niiden huonoja puolia vaikka Rowling on kumonnut väitteet.

Sitten ne googlettaa vihreän värin. Eivät ehkä tiedä että se on melko yleinen silmienväri briteissä ja irkuissa. Se on rauhallinen väri, kun hullujenhuoneellakin kaikki seinät on vihreitä, kuulin just eilen kaverilta. Apua.

Ehkä mun pitäisi suositella mun kaverille tota kirjaa jos sitä oikeasti kiinnostaa kaikki mytologiat. Se on tosin jo yli 50 ja viimeisinpänä otti lukeakseen Koraania. Koska potterit vilisee kaikenlaista mytologia viittauksia. Ehkä se lukisi yhden potterin kuten äitinikin, ihan vain pottuillaakseen mulle. Erityisen korkeaa fantasiaa se ei ole ja Taru Sormusten herrastakin oli parempi?

Syön pitaleipää kalkkunaleikkeleellä ja kurkulla ja sulatejuustoviipaleilla. Vähän yöks. Ehkä ne pitäisi täyttää kebabilla tms mutta noi on vähän kuivia, pitäisi itse tehä. Ostin omppujakin ja röökiä ja paljoa muuta sit saanut kahdellakympillä :/

Lolleroo. En jaksa kuunnella tätä podcastia. Yritin lukea ääneen vähän itsekin englanniksi noita kirjoja, mutta en ole natiivi englannin puhuja. En tykkää tavastani lukea ääneen. (Vaikka elävöittäisinkin tekstin)
Noi on nähneet liikaa elokuvia.

SE OLI HAGRID JOKA LÄHETTI KIRJEET! Ei pöllöt! Nyt lähtee kyllä s.postia noiden podcastien pitäjille. "Tämäkin jää arvoitukseksi" vaikka Hagrid kertoo siellä majassa ihan selkeesti... noiden huomiot kiinnittyy ihan turhiin seikkoihin.

Argh. En ehkä kestä. Pitäisi itse tehdä tollaista höpötystä jostain fanien rakastamasta sarjasta josta on itse katsonut vain elokuvat :::DDD

Linkit:
https://www.wizardingworld.com/
https://open.spotify.com/show/7o4qNTv9SidEXsAsNDnawZ?si=0cZNX1EMScqFJvqsGrb3rQ

Onhan tossa miljoona sanaa yhteensä 7 kirjasssa, juu kyl jep joo kyl kyl

Elämäni on tylsempää kuin telkkarinkatselu

Ihan yhtä suloinen terrieri kuin edeltäjänsäkin. Kaverilla siis. Oli kiva nähdä se pentuna. Ja varmaan näen vielä lisää vanhenhampana.

Join kaverilla muutaman tölkin kaljaa ja 11 volttisen viinin. Söin pussin maltesereita ja levyn made in the uk minttusuklaata. Ja tietty kotipitsasta pitsan. Lihonut eilisestä, done...

Oli ihan hyvä olo hetken alkon ansiosta. Jutustelut ei oikein sujunut "nyt mä ymmärrän miksei sulla ole kavereita" jne. Epäili ettei mua kiinnosta, että muka haukuttaisi sitä mun terapeutin kanssa, ja mitäs muuta epätavallista mun tavallisuuteen. Mä muka vihaan häntä, mutta en mä aina tajua sarkasmia tai muuta hauskuutta? Puolen tunnin välein puhuu itsemurhasta, niin ei oikein naurata sellaiset.

Oon nyt koko aamun katsellut lastenohjelmia.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King