Translate

kävijäpiikki

Liihotus jossain muissa maailmoissa

 Katsoin pari elokuvaa. Nukuin päikkärit. En saanut mitään aikaiseksi. Tiskasin muutaman ruokailuvälineen ja riisiä&kanaa vedin. Riisipiirakoita ja patongin, minttukaakaoo. Äsken näin kun hamsteri haukotteli. Varsin lyhyet hampaat hänellä. Kertookin jo paljon. Minusta on tullut tällainen kotihiiri.

Laitoin mä pellemeikit hetkeksi mutta aika pian otin pois naamasta. Moneen viikkoon olen ollut pattivapaa nivusista, ehkä työharjoittelu lieventää stressiä?

Suihkussa kiva käydä pitkästä aikaa pelkillä bodyshopin tuotteilla. Pesuaine vartalolle, naamanpuhdistukset sekä hieroin pois epäpuhtaudet ja lopuksi voide. 

Jos nyt vielä nousisi ylös muistaisi joskus pestä hampaansakin ennen kuin tuo yksi reikä ulottuu juuriin. 

bangtits

 Lokakuun aatto. Posti tuli illalla seitsemän maissa. Ostin KAKSI askia röökiä. Toinen sille että näytän raskaana olevalta.

Pitäisi kai tehdä työpäiväkirja tästä viikosta. Työnohjaaja luki rivien välistä ettei mun eiliseen sähköpostiin kannattanut vastata.

Opettelin kai yhden uuden homman tänään. Kaksi viikkoa tehnyt yhtä hommaa tietämättä miksi.

Kirjoitusharjoitus. Toisaalta väsyttäisi. Mietin paljonko mulle valehdellaan, ja mitä jätetään vain kertomatta.

Harjoittelin photoshoppia pitkästä aikaa hetken. Piirsin kollaasipäiväkirjaan yhden violetin sydämen. Voiko olla salaperäisempää? 

Kahvit omaan syliin

Nyt tuli vähän paskempi olo vielä. Tuntuu että olen väkipakolla mennyt tuonne hommiin.

Mua ei ole palkattu vaan olen vain mennyt... yksi vesi elementiltään kiinalaiselta hevonen sanoi, että se tekee yksin työtä. Olisinkin tuonut synttärikakkuni sinne. Sai minusta päänsäryn. Ja sit ennen lähtöä joku taas mun mielipiteeseen: sitä täältä kyllä löytyy (kun valitin huonosta ergonomiasta)

Ai saatana oikeasti. Kivat mulle.

Vaatimattomasti eteenpäin

 Pikainen synttäripäivitys. Kävin kaupoilla eilen äidin kanssa. Ruokaa ja uusi takki& pipo. Meni jotain parisataa vaikka tarjouksia katseltiinkin. Neljä deodoranttia kun ne oli euron. Lisää kanaa. Jopa kakku!

Olen ihan tyytyväinen. Söin liikaa ja paino nousi pari kiloa kun ravasin vessassa.

Sain myös viinipullon ja röökiaskin. Pärjää. En mä silti juonut. Yöllä nukuin ehkä tunnin. Hyvä näillä eväillä taas painaa…

Twiittailuun menee koko yö jos aloitan. Tajuan nerouteni joskus myöhemmin. Hamsterista aloin olla myös vähän huolissaan.

Pesin ne pyykit vaikka ne jäikin koneeseen ja hiukset vaalensin,  vaikka jätin kumihanskat pois.

Tämä on ihan yleinen syntymäpäivä… kuun lopulla.

Kommelsin yöllä luurin melkein parvekkeelta alas. No mutta alkaa tihkuttaa pisaroita. Sytkärit on taas hukassa molemmat kaksi uutta jotka ostanut. Kaikki taskut etsitty. Huoh? Toivoa on kuin torstain lapsella… 

kun rakkaus häviää, oletko kuullut itkupelistä

 Eihän näin ole ennen käynyt, mutta rahat_0n neljänteen päivään asti. Sota vaikuttaa pienituloiseen. Vesi on elementtinä sellainen, että se törkkii omia mielipiteitään ja ajatuksiaan muille niiden huomaamatta. onko se manipulointia vai tunnesiirtoa?

Join lonkeron ja pari viimeistä röökiä. Mistään ei tule mitään. Kukaan ei laita mitään. Eilen sentään puhuin puhelimessa pari ihmistä. Soittivat minulle. Jos ratkaisisin kaikkien ongelmat, kukaan ei ikinä hylkäisi. ;'(


Yhdeksännen asteen vaalennuspurkki kohti päärajaa synttäriaattona

Bloggaaminen on yksi näitä ainoita harrastuksia, joissa voi tuulettaa päätä kunnolla, enkä välitä mitään; mitä mielenvirtaa tulee. Joskus on ajatukset oikein jumissa, ja luovuus jäi puolitiehen, jos ei muista sanoja, tai muuten tökkii. 

Herätty kerran viideltä vahingossa vapaapäivänä ja, olisin ehkä voinut siitä vaikka herätä mutta, jatkoin unia. Meninhän mä kerran lauantainakin töihin, eikä siellä ollut ketään – mutta se olikin sahalaitoksella 2007. Kertynyt työeläkkeenä siitä on varmaan jo kohta loppu kun vuosittain saa hädintuskin 20 euroa, että lapsikin olisi oikeassa sen määrästä.

Mun piti ainakin pestä pyykkiä nukkumisen lisäksi tänään ja vaalentaa tyvikasvu. Sen sijaan yritän lisäillä pilkkuja oikeisiin kohtiin. Ai niin, voisi katsoa aamupainon. No juu, yhden sitruuna kuivakakun verran lisää tullut sata grammaa, olipas jännä?

Mietin asioita rasioita. Työjuttuja. Että eivät luultavasti minuakaan ole palkkaamassa kun ottivat tuntipalkkaisen sinne. Parikymppinen, varmaan suhteilla päässyt. Säästävätpähän jossain ja röhönaurut päälle. Mä voin sentään kieltäytyä mistä hommasta vain, koska olen "vain" harjoittelija. Silti teen kaiken täydellisesti ja millimetrin tarkkuudella teknisesti oikein, vaikka siinä nyt menisi huolellisuuteen muutama minuutti enemmän. Hauku konetta mutta anna koneen tehdä kaikki, sitäkö se painajan homma sitten olikin, ei käsityötä vaan nappien painelua?

Paperien ominaisuudet. Mä alan sen verran haperoitua sinne, että kohta puhun paperille ja se minulle... täydellisesti kyllä välillä ne paperit jakaantuu edessäni kuin punainenmeri mooseksen sauvasta. Näen itse työni jäljen, mutta sitä en tiedä onko se asiakkaalle oikein. Onko oikein tuollainen että mun ilmaisesta työstä jää taloon rahat palkata joku muu.

En halua ajatella, kirjoittaa, puhua, enkä tehdä sitä hommaa tällaisilla työehdoilla mutta minkäs teet. En sentään ole hoitaja tai pikaruokalähetti tai joku muu jota kohdeltaisi kuin koiraa ehdoin tahdoin. Työ on pyhää, mutta palkkaa et saa että pidät toiset terveenä, ruokittuina, esitteissään ja julisteissaan, ulkoistutuksissaan ja missä kaikkialla ilmaista talkootyötä on.

Ote kiristyy, saippuoin itseni ja lipsahdan siitä ulos. Ei tarvi puristaa hengiltä, en minä ole teidän paperisotanne tai pieni eläin joka rimpuilee pois juoksupyörästä.

Ihan paskaa etten keksi synttäreiksi mitään tekemistä ja joudun varmaan pizzabuffaan äidin kanssa. Miten olisi. Kattokävely, konsertti, taidenäyttely? Kakkua en tule saamaan näköjään. Ainoa asia mitä haluaisin, tai ystävien seuraa, en ainakaan mennä jälkikäsittelyyn digipainoon, jossa unohdetaan koko asia mutta toisaalta halusinhan minä kadota maan päältä niiden ajaksi. Luulit nuoremmaksi. Puhu sinä pukille.

Kansalaistottelemattomuutta hiuksillaan

 Aika ruma olo tänä aamuna. Meikki ehkä piristi pari prosenttia naamaa. Yritän syödä kuitumuroja ja saada kahvia alas. Olisi kai voinut jo eilen vaikka hiukset vaalentaa, kun sekin aikasen ajoin tehdä välillä. Kaverini vuoro ja se taaskaan saanut boksin väriä.

Yhdessä paidassa oli reikä noin navan kohdalla, enkä muutenkaan löytänyt vaatetta päälle. Jos menisi näissä työhousuissa ja mustassa teepaidassa? Jos vielä löytyisi jotain missä ei ole roikkuvia hupparin osia, sekä olisi taskut puhelimelle.

Kanaa löytyisi vielä jääkaapista mutta en ole ehtinyt tekemään kaikkea. Olisi kyllä kaikenlaista mitä valmistaa kuivaeineistä raskaampaa ruokaa. Jos syön suklaalevyn töitten jälkeen, siinä meni jo kalorit överiksi. Loppuilta ruoatta, aamusta maha kurisee. Mihin se mindful eating menikään

Vähän ehkä kadun kun kirjoittanut työkokeilusta suurpiirteittäin. Tätä sekametelisoppaan lusikkaa vielä puuttuisi. Mutta yleensä aamuinen morkkis eilisillan somejaoista on hyvä juttu. Eipähän ainakaan kadu aina huomista, vaan jälkiviisaus potkii.

Eikä tässä mitään järkeä näin aamuseiskalta. Pitää ottaa herätyksiä pois. Harmittaa kun tänään toi mun kaksoisleuka on jotenkin erityisen suurta huomiota herättävä omiin silmiini. Silmät on jotenkin pienet, hiukset ei kehystä kasvoja, suupielet alaspäin, iso nenä, no tajuutte varmaan. Sisäelinten ympärillä läskiä. Ei voi ikinä olla mihinkään tyytyväinen. Jos olisin, olisin sika.

Menkää seikkailuun ja löytäkää sanoiksi pukematon tarina historiasta joka muutti kaiken iäksi.

En tiedä mikä olen, missä olen ja kenelle ja pääkin alkoi jo sekoo mut silti tunsin paikkani maailmassa kuin Lassie löytää kotiin

 Mumsmumsmums. Vaaleaa maitosuklaata. Fazerin punainen. Ja pepsimys maximaattius! Akku loppuu piakkoin puhelimesta kun huudatan. Luin saamani kirjekaverin kirjeen. Ehdotti kollaasi journalien vaihtoa joita tehtäisi joulukuu. Lowkey.
Hain postista äkkiä sen jutun mitä ei viikonloppuna ehtinyt. Saatoin nähdä paheksuvia tuttuja. Olin kyllä jo työni tehnyt siltä päivältä! Olin ajoissa puoli tuntia aamusta, joten laitoin putiikkini kiinni saman verran aikaisin, kun en päässyt edes tekee sitä mitä olin, joka päivä jo tehnyt edes "jotain". Sitä paitsi ei heille tunnu olevan väliä mun työajoilla.
Mitäs askartelua sitten? Katsoi aaumyöstä 6.jakson lohikäärmeitä. Enkä sitten enää uskaltautunut uudestaan nukahdella.
Yksi työkaveri oli niin söpö kun se punastui. Tosin ehkä enemmän niistä rei'istä kuin minun jutuille xD ei mahdu+ pyytää (Ehkä) uuden
Vähän ehkä olin siinä kateellinen näille harjoittelijoille jotka sai pääsyn ekana työpäivänä jo tunnukset niihin systeemeihin. Olisin itsekin aloitteellisempi jos ei tarvisi aina hyväksyttää kaikkia, ja onhan mulla alan koulutus PRKL.
Ehkä en tuu ikinä saamaan työsähköpostia. On mulla kyl Tampereen yliopiston sähköposti. Sitäkään kurssia tehnyt ehkä 0% kun nyt joutusin työskentelee.
Kismittää kun ei saa palkkaa. Olen kuin radioasema. Sitä saa mitä vetää perässään ja mikäli pääsee pään päälle, niin pulkkamäkeä alas :P 
Jaja eilen illalla meni rahat pitsaan yhyy
Synttärit yksin ja persauki, taidan revetä itkuun juhlinnan sijasta. tired ja wired not
Aamulla taisin photoshoppaa yhden selfien mutta en nyt ratkea sellaisiin kuvatuksiin. Huomenna ehkä töitten jälkeen vaalennan pään. Jos puhun keskiviikon itselleni työpäiväksi ja oonkin sitten virallisen b-day:n ypöyksin yskiskelee torsdagenina joo hyvä suunnittelma!!!!
Puhkeeko toi taivas tiputtaa jotakin märkää alas vai tummuuko se jo tähän aikaan vuodesta noin pimeäksi?

Muoks. eli edit. Päivitän tätä nyt kuvalla! Haluisin osallistua halloween kilpailuun, jossa voisi voittaa lahjakorttia. Alle tonnin ja päälle tonnin seuraaja tilit: eri palkinnot

Laskekaapas mun tiktok seuraajat heiiiii?

Tänään tuli kuvattua videota. Ehkä joskus tulen ihan ammattikuvaajaksi mutta se audiovisuaalinen AMK tutkinto ei houkuta edes sijainti eikä hakutehtävät

Hampsteri sai riisipiirakkaa pienen kulman. Ravintoarvothan oli pielessä siinä mutta on se vähän kaikkista ruokajsa (heh)
täällä oli mainos lakifirmasta!!! siinä oli sellainen jumalattaren kuva kun annoin piakkoin lakimies (gradua vailla) sukulaiselle joku joulu? Paitsi että panssarissa vähän sinistä ja muutenkin 400x hienompana, eli jos se on photoshopattu niin ei olisi todellista mukamas muka häh? Vähänsama kuin jos kehä3:sen ulkopuoliset sorsat oisi yhtään sen vähemmän joukkoraiskaajia eiku (...)

sketchy & skele .jpg

 NO INTERNET. Well, while I restarted my modem on and off again I wrote in my journal and on envelopes my little poetries. It goes like 

For reals
Make new memories
all this life does
is steal your possessions

I was thinking about things my ex must have stolen from me because they are no longer accounted for. Why he steal my souvenirs from London and Greece, as if we had a relationship then while he was supporting his parents and drinking himself to death. None of my business. Although at least I got rid of him. No material possession is more worth to me than getting him the fuck out of my life.

But really thoo? My prayer beads and hourglass replica? There was a time I'd get my ass kicked for defending a mug from London, to not be used, but now I just am glad I have something left of them like my teeth that aunt greeted with her fists when I was still 17.. no police in sight

I'm burning candles and turning higher my radiators. My pants come up to my bra. No low risers here ever. I hated jeans when I was little but then I got a pair of big  flowery jeans and came to my senses. Was listening to some more nu metal/grunge with wireless headphones and iPhone in my bra vacuuming the floors since like summer when I was dogsitting and there was still fur everywhere among the dust and pieces of snack and other human ash, just visible in nooks and corners.

Everybody is high on something, even priests and girls next door. Rx Medicate. Pharmaceuticals offer drugs to side effects of drugs and therefore a patient stays as patient for the rest of their life.

All I am left with is trash anyway. You can get attached to nuts and bolts you have no idea where they even came from. Although they are just scraps. I wouldn't sell my most priceless things and I need them still, but like, if I ever used them instead. Metaverse does not lure me to using their headset and nintendo switch games are rather boring when you can just transfer the pokemon from other games and do the quest without actually doing open world things, and who cares if you see and catch them all, they are just generated anyway.

Monthly fees.... won't get into them but I got like a pokemon Home, and I switch between the streaming services a lot... depends... on hbo max everything is like from early 2000's and then somehow house of dragons? Same thing with prime video, it's all old, like disney plus old, but to rewatch or continue The Rings of Power every week just one measly episode and call it building community-

I hate spotify's ads but to play a full album of a fav artist and pick freely is that all you got for paying for ? I've seen what's on netflix and I get it maybe every six months to binge on something until it takes me an hour to pick anything even

Stupid entertainment. If you are not content, you pay for content?

Not a thing worth mentioning maybe I should post pictures insteadSä voit sietää vaan, koska syyn varjolla leikit sä ystävää

 Söin pari karjalanpiirakkaa, join vanhaa kahvia, tein nuudeleita yhden, ja lämpimän voileivän kinkulla ja juustolla. Mietin tilaisiko pitsaa. Eihän tässä nälkä lähde kun mitään ei huvita syödä, rankaista itseään vain. Toisaalta voisi katsella jotakin sarjoja tai elokuvaa jos en olisi jo katsonut jotakin mikä nyt tässä maassa ei näkyisi. Eilen laitoin kanoja uuniin ja sit se kärtsä lemusi täällä hetken. Illemmalla mussutin leipiä ja patongin kun olisi jo voinut olla nukkumassa. 

Ja meninkin ajoissa nukkumaan ja heräsin vasta tuossa tunti sitten. Piti lähteä ärrälle, kävin vain lähikaupassa ostamassa kaljan ja siiderin. Sain viestiä että joku kaipasi mun seuraa, niin häneltä sitten sain sellaista mitä en olisi halunnut mutta en osannut kieltäytyäkään tuomasta. Kaikki viina ei ole lonkeroa, enkä polta punaistakaan. Yhden sain alas lonkeron kakien ja pärskien, mutta ei se litku juotavaa ole. Jätti jonkun hanskan tänne, eikä jäänyt sekuntiakaan ylimääräistä kun kuntoutukseen menoa sunnuntaiksi. Tänään piti päivällä saada miehistä seuraa taas, mutta hän on vähän kuin ilmetty eksäni että sen vanhemmat ilmeisesti käymässä eikä voinutkaan sitten. Facebook dating helmiä nämä löytöni. Ehkä se tyttökaveri oli oikeassa että kaikki suomalaiset on mammanpoikia tai jotain sinne päin

Katsoin Vampire Academy uutta sarjaa netistä, kun sitä ei vielä pysty striimailemaan tosiaan vaan pitää olla Amerikan maaperällä. Piti varmaan alkaa kirjoitus englanniksi, mutta en osaa päättää mitään tänäänkään.

dislikes and turn-offs list

  • salmiakki
  • vadelma, melonit, kirsikka
  • lonkero, tupakka paitsi menthol
  • seksissä etenkin suuseksin vastaanottaminen
  • vanhempien luona asuminen nelikymppiseksi
  • myös se, että heitetään pois vanhemmilta heti eikä melkein 18-vuotta täytettyäkään
  • kun ei saa ikinä mitä haluaa, vaan pitää oppia kantapään kautta kaikki tai tehdä aina kaikki itse koska kukaan ei ikinä tule pelastaa sua
  • se ettei ihmiset tajua miten ikimuistoisia sulle muistot voi olla vaan että jokin asia on "psykoottista" siitä ainoasta syystä ettei psykiatri tiedä siitä mitään

Mutta eiköhän se lista siitä vielä joskus sisällytä myös mun allergiat ja muut heikkoudet joita hyväkseen käyttää, koska mun kuolinsyy tulee varmaan olemaan jokin uskonnollinen murha koska "eihän kukaan ole ikinä kuollut vanhuuteen" jos ei ota huomioon että solujen rappeutuminen on sama asia kuin vanhuus! Leikkivät sanoilla nuo papit ja seurakuntailijat, mutta eivätpähän ole sielunlääkäreitä nähneetkään tai muuta korkeakoulutettua kjeh onneksi suurin osa tieteellisestä tiedosta on maksumuurin takana ,ettei siinnä

Luitko jo pois kaikki?