Translate

kävijäpiikki

Viikonlopun murheet

Ulosotossa varmaan 8 tonnista muutama. Maksan sata euroa yhtä maksusopimusta ensi vuoteen yhtä homeista irtisanomiskuukauden vuokraa 2016, sekä 2,5 tonnin laitemaksu velkaa takuueläkkeestä jonka sain jonkun eksän puhelinkuoren kaupanpäälle. Mistään en löydä sellaisia rahoja tuskin koskaan. Enkä ole pyytänyt. Tupakkaan menee neljäsosa mun rahoista vuodessa. Jos mä nyt jääkaapin saan täyteen tai tilattua uutta vaatetta kerran vuodessa, niin se ei tule yksin. Kun mulla on töitä, niin stressaan vähemmän kun on jotakin tekemistä. Vaikka sit olisi joku euron kuntoutusraha päivässä kuukauden ajalta, kun en saa edes vähimmäismäärää sitä, menee verot ja sitä nyt sit pysty ulosmittaa. Eivät kyllä ole ilmoittaneet, että minulta pystyisi jotakin lainoilla maksettuja lainoja ulosmittaa. Siksi en mainosta lainapalveluita varsinkaan enää, vaikka olisi ainoa maksettu mainos mitä pyytävät. Puhtaat paperit ei löydy. Olisi kiva pitää synttärijuhlat ja halloween kauhukemut. Silti ei ole ketä kutsua, enkä halua siivota. Voin mieluummin pahoin kesäiset koirankarvat nurkissa, kuin imuroin huonosti vetävillä imuroinneilla… 2011 otin yhden satasen lainan ja loppu on historiaa… mihin sitä rahaa tarvitsee. Olen vaiennut pitkään elämäntyylistäni tai mistä olen saanut tavaraa nurkkiin. Aina kun on pelko perseen alla että rahat viedään, niin käytän ne tatuointiin tai pelikoneeseen. MacBook on jo viisi vuotta vanha joten se on maksettu. Koulusta voitin iPadin mutta sen möin pois. Löysin vaan jonkun lapun siitäkin, mutta työsopparin olen hukannut ettei se ainakaan mun paksuun osallistumistodistus kansioon ole päätynyt. Koska aina olen kovasti "yrittänyt" kuntoutua monet vuodet kun Kela sitä on tarkkaan seurannut. 


okran keltaisen ruskea pyllyote niskavilloista

Välttelen yhtä juttua (soittaa varmistaa että se hoitsu hoitaisi) kuin ruttoa, vaikka mun elämä riippuukin niistä tuloista joihin joka vuosi tarttee ostaa uutta ydinjätepaperia psykiatrilta. Henkilösuojatieto jotain juttu,-jätettä nääs. Että voitteko jälleen ystävällisemmin jatkaa muun etuuksia taas ensi vuonnakin. Päätöksissä oli jonoa 1.5-2kk ja pelottaa jäädä tyhjän päälle.

Kuuntelen nu metal/grunge radiota. Näitä voisi kuunnella vaikka päänsä puhki. Se vaatelähetys tulee sittenkin kotiin joten en tiedä mikä paketti siellä ärrällä sitten on??!

Tungin hamsterille pikkuisen porkkanaa ja paprikaa jääkaapinkylmänä. En tiedä miksi omatunto soimaa minua, vaikka vanhus voi kyllä hyvin..? Eksoottinen pikkueläin.

Samat skeemat päivästä toiseen. Harvat ja valitut minuun luottaa. Tietotaitulit, ei vaan... ne jotka ei saa edes lapsilukkoa auki putkenavaajasta- eikä metallitölkkiä osaa käyttää purkinavaajaa esimerkiksi, mutta ehkäpä muutama aivovamma aiheuttaa avuttomuutta, ettei siinä hävettävää ole. Laajakatseisuutta vaaditaan ja minä osaan ottaa itselleni tilaa kauaspois muista suorastaan psykoottisen onnellisesti :3

klikkelis klokkelis bumtstisbumtsis... minäkö lepäisin nukkumattoman yön jälkeen. En osaa nukkua mutta en pysyä hereilläkään, mitä turhaa elossa oloa -3days grace ainoa biisi mitä löytyi sitten uudempaa, että so called lifeen pitäisi hankkia jotain millä saa pään sekaisin. Mikä aika olla elossa uuurggh

Varmaan kerroinkin että totaa. En tartte omaa pateettistä itseäni koska vihaan minua itseäni yeah yeah godsmack. Tätä tällaista etten ota tosissanikaan näitä selkeesti öö mikä se sana nyt on, virgin suomeksi... neitsyt, niin neitseellisiä miesenergioita. Ei saa sekoittaa hyveelliseen.

Teen parhaani mitä kykenen. do or do not, there is no try -yoda

mutta yrittää pitää 247365

Ei sitten vahingossakaan päätä tai häntää elämän pohjaltakaan löynny juurta eikä jaksainta

 Tämä on paras kaikista maailmoista ja minulla menee hyvin. Voi kiitos Siri. Yritin laittaa sanelun päälle, ettei aina tarvisi näpytellä.

Sissus soikoon, kun mun jalat on viety suustani kyllä nyt. Menin kommentoimaan yhteen Tiia Konttisen instagram kuvaan ja tyyppi pisti kovat kurkkuun. Ihan eri näkemykset hänellä&minulla, mitä bloggaaminen on, ja mitä varten ammattilaiset niitä tekisi.

 • Alunperin ehkä joo blogi oli Googlen yrityksen työntekijöiden avoimuutta siitä mitä siellä oikein tehdään. 
 • (lähde, robert scoble vaimoineen Blogit &business, pari ekaa sivua mitä nyt jaksoi lukea 2005 ostanut ja nykyään omistaa Teslan jo hyi)
 • sirisepä siriseni sirputtelemalla sirkuttelusi

  Meikäläinen tarvitsee ravistelua kun kirjoittelen niitä näitä yksityisiä enkä edes enää tiedä mistä kirjoitan, ellei sitten jotakin hyödyllistä tupsahda lause tai kaksi elämästä, totuudesta, elämän tarkoituksesta, epäreiluudesta, köyhän kuolemasta ja hamsterin papanoista... juu neiti ymmärtää tämän HAMSTERI sanan ja tuli kakkapöksy vetää vettä vesipullosta, raaps raaps vessapaperia poskiin

  Jos et ole katsonut läpi Valtaistuinpeliä kuten minä, niin. Ääh, aa, unohdan aina ettei kaikilla ole samoja tilejä ties missä joista itsekään pysy perässä. öö, kaikki samaa yhtiötä loppuviimein. Kirjautumisia. Mikä on webbikolmonen? okeoke hajautettu nettinen.. hmm, siinä on se huono puoli kun kaikki mittatilataan tekoälyltä sun omaa maailmankuvaa vahvistusharhauttamaan, että kaikki on ihan eri maailmoissa eikä osaa kohdata enää muita ihmisiä -- johon tietty ollaankin jo menty.

  Yksikään ei huomannut bussissa miten mua kiusasi ampiainen. Kaikki omissa melankolioissaan. Tartuin toimeen kuiteskin. Oli se sit kuvitteellinen tai oikea ampiainen, nyt en osaa enää ajatella hänen elämänsä arvoa. Kaikki toppatakkien täytteet otetaan eläviltä ankoilta ja hanhilta irti jossain Kiinassa. Suomalaiset vetää pari miljoonaa porsasta vuodessa kitaan, jotka elää sikapitkän alle puolen vuoden elämän. Siinä ei montaa puolen tunnin orkkua ehdi saada. Mutta eläinten oikeudet on sitä viherpiiperrys filosofiaa johon ei ole mielipidettä, koska jos haluaisin lyhentää omaa elämääni eläimen elämän verran joka kerran kun päätän mitä söisin tai kuka nyt tappaa tuonkin raadon... ei se vaikuttaisi toisiin sen enempää ja miten kaltoin käy eläimien elämä jotka enää kuulu luontoonkaan?

  humanizing. Kröhöm. Siitä on vuosi kun käytin mäkkäri sovellusta. 3kk kun tarjosin bloggaukseen yksityisopetusta 10e/tunti (superprof). Vielä kauemmin aikaa on kestänyt että päätyisin tehdä digipainoon jälkikäsittelyä. Valtiota ja Kelaa ei voi tuntea, koska instituutiot ei ole korporaalisia. Mut eihän aivojansakaan tunne vaikka kuinka vihloisi, että miten ne tänään lilluu ja kuinka satunnaisia sähköpurkauksia unissa tänään olikaan?

  Nukuin tosi hirveän paljon ja nyt mulla oli aika energinen iltapäivä, mutta sitten jotenkin hiipui kyl nyt taas mielenkiinto ihan kaikkea kohti juurikin suoraa 1-3sek katsekontaktia...

  hmm. piti tulla 1,5 kg plus size vaatetta asokselta mut ne ryöstettiin lähimmälle ärrälle, ja vasta huomenna tyrkyllä viiden jälk.

  Mitähän mun piti? Ostinko mä syötävää jääkaappiin? Vai tilaisiko nyt illaksi sen perhanan pitserian kinkku-ananas-ranskalaiset pitsan tosta lähimmästä karvakäsien ravintolasta... kylmenee...

  no mutta faksihalit kuiteskii; koska ei elämässä ehdi kunnolla jos ei mene itse ja käske muiden tehdä perässä. En tule toimeen kiinalaiselta koirien kanssa, koska en ole lammas ja hiiltää kärvennän tuollaiset koirat ja muut seuraajat kärventämällä oman mielialani huonommaksi vain suupalana, heitä hitaita olentoja eiku, köyhät ritarithan sitä herkkuruokaa oli?

  A-kalja kioskeihin. Viikon päästä yksinäiset synttäribileet.

  Melko vaivalloisen pintapuolisesti tutustunut keihinkään tällä autistisella logiikalla. Pimenee pimenee, syksy etenee... niinkös. Monella mieli apea, toisen juoksee apeuden pois. Tömps tömps möhköfantti taivaan kaunis vaaleanpunainen heloitus poskilla ja vaatteetkin sävy sävyyn. Ihraläskipelkoviha. En nyt edes odota että jaksaisin kirjoitella tätä loppuun mutta turhaa saa pyytämättäkin

  Hihi, kjeh. En mä nussia osaa pilkkuakaan vanha kunnon kankea persiiseen ja isoa jöötiä. Miks varte tätä blogia luettaisiin? Päivittäin käytän liian paljon aikaa tällaisee


  P.S. Tunnin kirjoitus ja abouttiarallaa säästyin instagrammailemasta ja twiipperöimästä ja muitten varastamasta häsäreitäni lärvikirjoista tai muuta lättyäskii.. pitäisi kyl tiktokkia jatkaa mutku kukaan ei o katsonut kun juon kurkkupurkin mehut ja pickle juice laulaa siin "you can't pick or choose" muthei-> olen vaaka ja vaaka... plääpläpläpläp

  Eli yhteenputkeenkaikki samaanpipoon ja lemppari sanani ei ole sukka *avaa telkkarin valonlähteeksi ja jotain helkkarin ******* (passivoidun enkä enää mieti hevonp...ääkään nimim pilapuhelu vaipuhella piu    pihalle puu    lippue hula    apple huilu    

  huipulle pa    hela luuppi    lippue halu    ella huippu    

  hepuli pula    heppa luuli    puulle piha    alle huippu    

  hepuli paul    piehl pulua    luule hippa    

  hepuli lupa    piehl paluu    luule happi    

  liehu lappu    helpi pulua    eppu hillua    

  heilu lappu    helpi paluu    leila huppu    

  puhelu pila    hei pupulla    palle puhui    

  puhelu alpi    pullea phui    apple luihu    

  puhe pullia    pullea hupi    apple huuli    ❤️

  unlock the traffic jam in everybody's head

   Aamulla kävi vähän hassusti. En saanut jalkoja hereille. Olisin lähtenyt työkokeiluun sinne oikealle työpaikallekin. Puuttui enää kengät jalasta ja että lähtisin. Laskin ulkotakin pois päältä ja meninkin nukkumaan. Laitoin töihin tekstiviestin, että olen tämän päivän pois. Nukahdin ja nukuin melkein yhteen asti vaatteet päällä vain sängyssä.

  Että sellainen mielenterveyspäivä. Se on mahdoton, tuntea itseään arvostetuksi, kun koulutuksen on maksanut valtio ja sitten kansaneläkelaitos pakottaa kuntoutumaan vaikka ollut poissa työelämästä nuorelta aikuisiältä saakka. Ehkä olisin jaksanut jos olisin vetänyt aamupalaa.

  Ei nyt kannata enää jossitella.

  En mä sentään mitään pahaa ole tehnyt. Paremmin mulla olisi mennyt kun olisi saanut taas ilmaisen lounaan. Kaapit on melko tyhjät. Rahaa tulee huomenna ja siitä laskuihin suurin osa. Mä olen itsenäinen, mutta en niin itsenäinen. Harmittaa vain kaikki. Tuhlaan aikaani aina.

  Muoks. 

  Ai niin, unohdin että kuntoutusrahasta menee vielä 40% veroakin joten mulle ei jää tästä noin niinku mitään käteen edelleenkään. Alle kaksi euroa päivä.

  Olen lopettamassa joka mahdollisuuden tullen mun kuntoutusta. Olisi pitänyt sanoa että olen kipeä ja poissaolo oli saikkua. Yksi vapaapäivä. Jumalakin lepäsi seitsemäntenä päivänä.

  Kun herännyt joskus ennen 6-7 aamulla että ehtii kahdeksan jälkeen lähtevään bussiin pysäkille tai jos lähtee puoli 9, niin myöhästyisi. Mulla kestää herääminen jo muutenkin, ja siinä sit ehtiä kasaa ittensä ja ajatuksensa. Kotona on kolmelta ja sit vielä syö jotakin siinä ehkä tai katsoo jonkun sarjan jostain. 

  Eilen katsoin ihan huonoa elokuvaa. Siinä oli jollain pikkutytöllä harhaluulo että hän tappaa jättiläisiä, vaikka se oli jotain mielensairautta kun oli menettänyt äitinsä. Tuollaiset on aina raskaita katsoa.

  Varmaan aika heikko itsetunto kaikkein parhaimmaksi etten enää ole hormoniheikko työhön rakastuja aknepäinen turta pillunpäälläistuja eiku punnerruksia viisi jos alennun kielenkäyttöön #hillittömyys

   Tänään kävi onni tai tuuri tai jokin intuitio potki mua siten että satuin olemaan paikoissa sopiviin aikoihin. Ei se, että törmäsin yhteen parisuhdebloggaajaan mun aamun bussireitillä. Mutta että lähdin myös vetää 10 min aiemmin, koska bussi oli kaksi minuuttia ajoissa ja seuraavaan menisi puoli tuntia.

  Kävin hankkimassa vikoilla rahoilla röökiaskin. Vähän ehkä väsyttää. Jalkakylpy voisi taas tehdä hyvää rasittuneille jaloille. En mä kauheasti ehtinyt seisoskella, mutta mitä nyt pari puhtaaksileikkuuta A4 ja A5 täydellisiä ja sitten paketoida ne postiin ja kuriiroitavaksi... jonka lisäksi laminoin kansia. Ne oli niin täydellisesti leikattu mun puolesta jotenkin joka ikistä leikkuumerkkiä pitkin ja oikean kokoiseksi lähes millimetrilleen, etten edes näyttänyt niitä mun ohjaajalle. Sen verran olin hyväkäs.

  Sillä välin Tiktok liveä pitää jokin suomen julkkishomo askarrellen keittiösaksilla jotakin muistivihkoa tarroilla ym mitä sille ollaan lähtetty pienoisyrittäjät jotka saa mainosta kai... Kunpa meinaan munkin vihkot ei olisi niin huonoja että lyijykynäkin tulee läpi. Se on kirous tällä alalla, kun huono paperi ei enää kelpaa. C:

  Oikeesti kauhea väsytys. Yksi naapuri onnitteli töistä. Yksi pitää yöt läpeensä tässä energiakriisissä jotain jouluvalopalloja. Alanko minäkin, tosin mulla on vaan niitä fairy lightseja sekä tuollainen sähkökynttelikkö. En tosiaan. Mun sähköntuottaja ei ehkä ole kiristämässä hintoja mutta jos mä nyt reilun kilowatin päivässä käytän.

  Eikä siinä oikeastaan muuta. Pussitin yhtä projektia kolmessa päivässä tuhat kappaletta omin kätösin. Älä google ihmettele miksi haen "hemoglobiini ulosteesta" tää on vaan joku kakkajuttu töissä xDxD kahvikin oli päässyt loppumaan ja siitä kiistailtiin kuka hakee. Olin ehdottaa että pistäkää harjoittelija asialle, mutta en sitten kehdannut. Ties vaikka tunkisivat mulle omatkin työnsä että morjens. Pitäkää kahvituksenne.

  Mutta joo. Työnohjaaja mielen ry:ltäkin vieraili aamusta. Tietää varmaan yhtä paljon mun alan töistä, tai laitteista tai muusta- kun minä tiesin kun aloitin opiskelee. Mikä ihmeen painotuote?! Onneksi mä nyt jotenkin tredussa jälkikäsittelyä tein siinä. Toiset oli sitä alkupään suunnitelijoita ja graafikoita eli he jotka mielivaltaisesti tunkee leikkuumerkit yms. He toki voi myös tehdä pelejä tai 3D animaatiota, mitä nyt sitten piirtää kuvanmuokkaus softilla tai jotain webbii.

  On huvittanut kirjoittaa koulukavereista parille ja kertoa mitä oon päässyt "tekemään" mutta en sit tiedä heidän nykyelämäntilanteistansa. Joku oli valmistunut jo 2012 painajaksi. Ainoa ero etten stiftaa, nuuttaa, huolla koneita, sido, liimaa käsin selkämyksiä mutta oon mä siis vähän jotakin niitäkin koulussa jonkinlaista juttua syöttänyt niihinkin... niin ja folioinut omaa pakkaussuunnitelmaa, ja perferoinut jotain käyntikortteja... kaikkeen eri koneet ja sydeemit, huom. "Et sä kaikkea voi tehdä" voisinpas jos joku haluaisi et keksin pyörän uudestaan kun rahasta sovittiin. Tietty vaatisi vähän silmää jos jotain logoa pitäisi ... ai niin no teinhän mä yhden logon ilmaiseksi sille hevostelujutulle

  Et jos sekavasta aletaan, niin aletaan tosielämään sovelluttamisesta siitä kaikkea, mitä mä tiedän. Aistitonta välitöntä tietoa kuulkaatten. Havainnoimista. Ei ehkä parisuhteen mutta alan kuin alan. Koska mun motto on aion todellakin hallita. Lohikäärmeiden on tuo motto moto joo jeah quu- kuulkaas kuulkaatten kulkekaatten kanssakärsijät rakkahat ylinäytellijät sitten viimeisen 60 sukupolven ollut tällaisia ahdistujoita. Minäkin pitkään luulin että olin ahdistunut? Ne taisi olla mitätöntä sydänsurua. Masennuslääkkeiden aloitus toi oikeat ahdistukset ja sitten ne loppuikin. Ihmisten läheisyydessä hissuksiin, vaikka sit joku kahvinkeitintä lataisi ettekä sanoisi mitään.

  Tai no siis enhän mä mitään sanokaan. "Mä jäisin tossa seuraavalla.", "Moi", ja ja... hejdå?

  Söin aamusta kuitumuroja. Olin talvitakissa takki auki. Unohdin huivini sitten kokonaan.

  PArhAUtTA<3<3 Hamsteri sai eilen sisustaa heinää terraarionsa. Mä oon sitä jalkakylpyä vailla. Mustaa sukka nöyhtää varpaissa. Olisipa jo mun synttärit mutta ku. Tänään tuli vaan yksi onnittelukortti jo. Parahin Yvonne Philadelphiasta, Amerikasta. Sillä on vieläkin mun vanha osoite.

  Eikä tässä ole ehtinyt ottaa kuuleviin korviinsakaan mitä kaikkea. Hetkiä. Junan alta meni bussi ja juna jyrisi silleen. Tavalla omallansa kun joskus meni junaradalla öisin Rautatieläisentieltä ohitse öisin. Naapurin Jonnen kanssa katsomassa Pocahontas. Silloinkaan sanonut mitään. Oltiin kyl lapsina toisemme varmaan nähty viuhahtamassa alasti, ei siinä.

  Kaikkien aivot on niin yksilöllisiä. Entäs sit jos olen introspektiivinen sisäänpäinkääntyjä passiivinen "jakomielitautinen". Sitä samaa itsetutkiskelua teille. Of course, my horse. Itsetiedostus on varmaan enempi teidän juttuja. *ojentaa mikrofonin seuraavalle* Enkä tarkoita että kiinalaiselta horoskoopilta näyttää edes ulkoapäin samalle koko vuosikerta. Hupia vain. Keksipä ittesi uurestahan et sillä viisii mut joo rankaisen itseäni nyt tästä ylimääräisestä aivotyöskentelystä. Taas vaihteeksi. Alkoi. hyvin. Jaa että syksyinen alkutalviko

  air is fresh, pack it in plastic and send to the moon

  But, my child, let me give you some further advice: Be careful, for writing books is endless, and much study wears you out. --Ecclesiastes 12:12

   Tulin työkokeilusta kaupan kautta kotiin. Bussissa olin varmaan tuima ilme naamalla. Sori vaan kanssakärsijät, mutta ajatettelin korkeintaan jo ällöä reisien sheivaamista ja varpaankynsien leikkuuta jotka sitten toteutinkin. Pesin myös viikonlopulta unohtunutta pyykkiä koneellisen. 
  Lämmitin mikrossa jotakin puoleenhintaan ollutta kanavarrasta ja kylkeen perunamuusia ja sokeritonta keltaista limsaa. Jaffoista ja Fantoista en kuitenkaan välitä, että ihan mountain dewta oli...
  Join pari vajaata kuppia kahviakin röissä ekaa kertaa. Kirjoitin siitä jo sen päiväkirjan salassapitovelvoituneelle. Työnohjaaja sähköpyöräilee aamusta sit luoksemme paikalle. Vähän olen ehkä referoinut painoviestinnän tekniikka koulukirjaani paremman puutteessa siihen eikä siinä sitten antiikin ajoista asti tarvinnut filosofistella.
  Nukahdin melko pian kymmenen maissa kun puhuin bestikselle puhelimessa jotain vielä. Päätin herätä aiemmin. Se nyt on melko sama olenko minuutin myöhässä vai ainakin vartin ajoissa. Ryysiksiä jos välttelee, niin ajoissa ei mene. Sitä paitsi TKL on saatanasta ikärasisteja koska "kun täytät 30 vuotta niin opiskelusi loppuu siihen"
  huom. neljä vuotta sitten jo. Aika sopivasti ehdin saada jatko-opinto oikeudet toisaalta... youtube ehdottaa mulle kaikenlaista opiskeluun liittyviä sisältöä videota enkä nyt ole varma miten siitä kykenee oppimaan opiskelemaan. Jos opit jotakin niin kenellä toisaalta on oikeus sitä tietoa myydä – että mihin pystyt sitten viittaamaan lähteenä? 60% netistä on botteja, loput 40% on keksittyjä sitaatteja ja meemejä ja kissavideoita. Ja suurin osa tilastoistakin, tai ainakin pylväsdiagrammeista, on keksittyjä tai tulkintoja määrästä x kerättyä informaatiota jos nyt niin hyvin käy että otos on jotain järkevää tilastoetiikkaa
  no vidudt kiinnosti meitiä. Tw painopuhe: Jos tykkäisin ruoasta ja söisin vähän liikaa, niin saattaisihan tuota edelleen pahentua minunkin kehon vaivat ja ongelmat. Mutku tää noin 125 kiloa on sellainen että no ok jos mä vähän liikaa syön niin pari kiloa tippuu pois jo syömällä tavallisesti kuten ennenkin. Ei pysty kiihdyttää painonnousua millään. Ellen sitten... keksi jotakin radikaalia nestemäistä dieettiä eikä sellaisiin ole varaa niihinkään... viimeinen mahdollinen paino jostei enää nousta oujea kun niin jumiin päässyt. Kaksi viikkoa trendasi alas, nyt on taas näin. Askeleita on toki tullut 200% enemmän mutta vaikka kävelty 10k askelia keskimäärin joka päivä 2018 =sekään ei heilauttanut mitenkään puoleen toiseen.
  Mä vähän muistelin aamulla sohvalla unelmoin jotakin lukioajan vanhojentanssi harjoituksia ja niiden cringeyttä kertakaikkiaan<3
  Jaksaa painaa kunnes tempaisen. Vähän oli tuossa kesken lohikäärmeiden suku sarjaakin katselu.

  Älä tule paha henki, minun ruumiistani kaikkoa mutta joo sinnepäin silläviis

  Pääsisinköhän Kaiku kortilla ilmaiseksi kattelee Brad Pittin taidenäyttelyä. Toisaalta sen verran lähellä oli mikki kyllä yleltä, sen turpaa, että kuului sylki huulia vasten, kun se raotti suutta ennen kuin väläytti pittimäisen hymyn
  The fuck? Joku yritti soittaa Facetime videota? Gambiasta jokin skämmi todennäköisesti. Missä olinkaan... aamusta kävin postiin viemässä tori.fi:ssä myymäni sandaalit. Malliyksilöksi sanottiin, oli se paketointini. Tulin kotiin ja tein pitsaa pellillisen katkarapuineen. 

  Äsken tulin suihkusta, kun värjäsin hiusten latvat kevytvärillä, kullanpunaisiksi eri jotakin oranssia. Yritin kuivatella hiustenkuivaajalla mutta siinä menisi ikuisuus kuivuessa paksujen hiusteni. Ehkä pitäisi tasoittaa taas joskus, kun nämä vain kasvaa vain pituutta ainiaan..

  Eilen söin myös herkkuja illalla myöhään, katsoin televisiosta mitä sattui tulemaan ja whatsappia. Maissinaksuja ja salsaa sekä tuubin jädee. Ei jaksa innostaa laihduttaminen mutta ei sen puoleen tee mieli muutakaan...

  Sain sittenkin ladattua tähän Photoshopin eilen. Testailin filttereitä. Siirsin ulkoiselle kovalevylle tiedostoja ja yritin tilaa tehdä. Lopulta tyhjä tila pomppasi itsekseen 600:sta megatavusta 32:een gigatavuun.

  Se kaveri jonka puolesta puhuin oikeudessa, saanut kaksi epilepsiakohtausta ja ilmeisesti sairaalaan vieneet tiputukseen ja silleen... ihan sama mitä mulle kävis, mutta onneksi ei ole mun elämä tuollaista... ihminen on niin hauras. Kehui mun muistia ja hamsteria ja sillee. Hamsteri erakoituu kaiken päivät ja kun menen nukkumaan niin aktivoituu.. ostin sille paprikaa 

  Huomenna taas työkokeilua. Mietin mikä psykiatrien mielestä on se työn määritelmä, kun jos sitä rakastaa niin sitten se on heidän työnsä ja ne kliiniset jutut mitä ne toisista kirjoittaa on täysin epämiellyttäviä ja sairaita, ankeita kuvauksia.

  Nukuin eilisen päivän ohi ja nytkin kyllä houkuttaisi pistää nukkumatin maille. En tiiä, voisi ostaa vaikka mitä kuukausimatkulla palveluita spotifya ja netflixiä tai disneyplussaa mutku eivät ole silti rahanarvoisia... kaikki on niin nähty. Tietty edelleen kuuntelisin uutta musiikkia vanhoilta artisteilta mitä olen kuunnellut, mutku ne spotifyn mainokset on vaan "hyi" ja "hyi" siihen että kappale ilman sanoja, siis hyi.. jotain abreuta siihen. Ei klassisessakaan sanoja ole, mutta mä välitän sanoista. Tänään opin sanan misbegotten, eli ei bastard vaan äpärä tiätteks huonosti suunnitelmallinen mut tehty kuiteski.

  Minun elämä on pilattu, koska lapsia ei tuu mutta älkää antako naisen "ainoan tehtävän" hämätä hedelmällisinnä vuosinanne kun nainen on helpoiten häpäistävissä. Miehet on sotaisia ja väkivaltaisia vaan. Ei pääse testosteronin pauloista irtikään. Mutta joo, homot on poikkeus ja samoin skitsofreeniset aivot on aina poikkeus jokaikiseen neurologiseen ongelmaan. Neuraali filtteri on hyvä nimi photoshopin tolle ominaisuudelle että se muuttaa, onnellisemman, näköiseksikin. Tosin se filtteri raiskaa hampaat jostain itsestään mulle jne

  Eikä mulla siis asiaa ollut ettei siinä. Kuvia jos oisi niin toisi. Tsiigailkaa instagrameja beijpperssönit<3<3 Onko oltava niin heti aina kaikki mulle nyt. Ei pysy perässä ajatuksiani taaskaan... Eläköön lohikäärmeet? Taide ja verovähennykset. Mikään ei ole vakio paitsi rahansiirto, se että kaikki on jo keksitty ja viha ja rakkaus saman kolikon kääntöpuolia.

  Näkemisiinkin.