Translate

kävijäpiikki

digikaupoilla kun kupla on jo puhjennut

Mulla on 43 dogecoinsia. Arvo noin 2,6euroa. Pitäisi ostaa 1300 eurolla niin saisi ilmaiset spotifyt ja netflixit(?) Nehän tästä puuttuukin! 
Laitoin pienenpienen vitosen yhdelle tutulle sriimaajalle Kaliforniaan ja sit mietin mitä tekisi synttärirahalla. Bileet vai selviytymistä satkulla. Joskus pienetkin summat saa aikaan paljon. hihhii. kyynel.
Kello tulossa paljon. Piti mennä miittiin 19-23 välillä yhteen kaljottelu paikkaan joka varmaan painaa omat oluetkin, joten ei se olisi ollut halvimmasta päästä. Siellä on niin pimeä ja syksyisen sateinen sää. Ei halua mennä.
richie varaa aikaa minicooperinsa korjauksee maanantaille tiktokin livessä. se jolle pistin jotai vitosen paypaliin äskö. huviksee
Väsyttäisi. Katsoin mä toistakin liveä puhelimessa tänään. Vihkokaupan. Oli pakko lopettaa etten menisi sinne ja ostaisi kaikkea hienoa askarteluihini. Mulla ei ole itse asiassa edes postimerkkejä.

Minuna jättäisin leikin siksEEn J0s nyt e viimoset 13whuotta ois päivittäi kirjoottanu et sillehen sit taas niin ku mutjoo

Teen vaan liikaa kaikkea etten muista edes nyt kaikkea jos vaan ajatusten antaa harhailla niin mikä vain voi olla citä itceään eli cringeä

Lähdin aamulla ilman tulta tupakoitsijana ja ketään ei tullut vastaa joka polttaisi ennen kuin olin 800 metrin päässä kotoa (joku nuori kuulokkeet päässä ei vastannut mun uteluihin jos toinenkin). Hain kaupasta kaikkea paitsi sytkän ja tein vielä uparit sen sytkänkin vuoksi

No mut 2xolutta ja 2xsidukkaa kohta hitaasti juonut.

Lounaalla oli pitsaperjantai siinä työmiesten syöttölässä ja aloin pohtimaan kunpa pääsisi päivittäin saamaan ruokaa jne mun harjoittelu ei kestäisi välttämättä jouluun saakka jos kävisi useammin ja lyhyempiä päiviä +eikä joutuisi tekee niitä tylsiä toistuvia työtehtäviä joita kaikki muka joutuisi tehdä kun jos löydy hommia

Mut siinähän kun saat yhteen hommaan tunnin kuluu niin kiva kun tulee toinen perään. Aamusta sentään puhtaaksileikkuuta riitti mullekin. "et sä nyt kaikkea voi tehdä" no en osaakaan niin mistäs mä sen kokemuksen vedän jos ei anneta

Voisi jatkua se mun 1000 sivuinen työssäoppijan päiväkirja volyymit 1-50 mutta ei jaksa tappaa aikaani. Valitan vaan koska tuo työ ei tuntunut heti alusta mitenkään rakkaalta, spessulta, salaperäisen hymyn kasvoille tuovalta. sitä yrittää löytää rytmiä ja tarkoitusta ja miettii miksi jokin robotti ei voisi tätäkin tehdä!

Katsoin 4.jakson fantasiasarjaa puhelimen näytöltä ja samalla klikkailin fantasia selainpeliä kaupunginrakennusta. Akku loppuilee koko sen apinan aikakauden toistuvaa tahtia kans murr

Kokeilen olla olematta ajoissa mutta vierastan täsmällisyyttä kuin myöhestelyä eli päivä 3

 Unet jäi vähän lyhyemmiksi kun aloin pohtia mitä olisi ehkä pitänyt sanoa jos en sanonut. Kaikkea tietenkin mitä muistan sanoneeni, vastanneeni kysymyksiin.

"sometimes you think you've said something, when really you haven't"

 Huono tapa minulla, ajatella kovasti jotain juttua ja luulla, että olisin sanonut sen.

 Mutta kaveri aamuyöstä ulisi ei ei ei ei ei unissaan ja narskutti hampaita. Vaikea se on sanoa kuka tuntee kipua tai kuka tuskaa, mutta mielestäni annoin melko tarkkaan lausuntoni siinä. Oliko sillä arvoa, jos olen kuullut kaiken häneltä itseltään sen lisäksi miten itse toimisin, kun en olisi turvassa, tai sympatiat siinä... parisuhdeväkivallan merkithän siinä täyttyy vähän kaikista jotakin taloudellisesta digitaaliseen. Katsoin wikipediasta hetki ennen oikeudenkäyntiä. Aina kun mietin jotakin niin muistin vastineen miten minulle se on kerrottu kuitenkin. Puhuin puhelimessa pitkän saarnan, oikeuslaitoksen toiminnasta ja vääristä valoista mitä käski etsiä että voin itse saada rangaistuksen, ja että tuollaiset ystävät pitää jättää ennenkuin ne raahaa oikeuteen sun puolesta puhumaan. Enhän minä tuomitse häntäkään joka muistutti että puhuisin itseni pussiin kymmenessä sekunnissa.

Liero mies jos kiistää. Liero minä jos en muista mitä olen kuullut, lukenut, jutellut, yrittänyt ymmärtää. Liero jos omaa mielenterveyttä ja asiantuntijoiden neuvoja kuuntelee, jotta oppii.

Mikään ei ole pakko paitsi muutos ja kuolema... Pitää tästä lähteä töihinkin. En ole valmis. Yritin laittaa edes pirteät vaatteet. Tuskin ehdin meikata. Haluan näyttää väsyneeltä.

Tein vähän aamukahvia. Heräämiseni kestää kauan. Oikeudentunto ei ole omatunto. Kansalaisvelvollisuuden täyttäminen minun hyväksikäyttöä kun olen niin helposti höynäytettävissä vai miten menikään että mua viedään 1-0?? "Jos kontrollointi toisi mulle iloa niin mulla ei olisi kaikki niin sekaisin."

Vartti ja pakko olla lähtenyt että ehdin. Olen tarkastelija. En ehkä hellan tai kahvinkeittimen. Mukana olisi tärkeimmät. Vitkutan vain tätä lähtöääärrggghhh

Olen kuullut niin paljon tarinoita ettei ihonvärillä ole enää merkitystä lieventämään asianhaaroja

 Lohduttaja, ruokkija, viihdyttäjä, kuskaaja, todistaja ja makuusijan tarjoaja. Ystävä. "Olisit voinut selviytyä pahemmastakin. Tämähän on Suomi." -minä

En katsonyt syytettyyn päin mutta tunsin miten hän vaihtoi asentoa tuolissaan kerran. Jotakin hän sanoi mun päälle siinä alussa, en kuullut mitä. Olisin kyllä itsekin tylsistynyt jos en edes ymmärtäisi kunnolla suomea. Takeltelin vähän yhdessä kohtaa mutta sain kerrottua enimmäkseen "kaikki". Mitä mulle ollaan kerrottu, ja jos muistin jotakin tehneeni, lukeneeni. Epämiellyttävää ja surullista, tuskaa aiheuttanut. Kaikki kansallisuuden ja rahan takia kaverilleni. Yleensä jutellaan yksityisviestein jotain turhaa höpönlöpöä, mutta sitten se autistina avautuu mulle kaikesta kasvokkain.

Niin, etsin sitä lainausta rahasta mikä siinä yhdessä kirjasta tehdystä sarjasta päähenkilö sanoo... lopussahan siinä on kyyneliä, pamahdus ja kaikki raha palaa sileäksi ja hän on kostanut veljensä murhan. Tosin se oli fiktiota ja päähenkilö oli sankari. Pahan alku ja juuri, epäitseisarvo, aina syyllinen, kahiseva ja haiseva, lukuja pankissa, velkaa jota vastaan saat elossapito tarviketta tai egon jatketta tai muuta statusta. Tarvike joka naruistaan vetää kaikkia. Toisia se repii kuin nukkea, kuten tuo sakkovaatimuksen saanut pahoinpitelijä silloista puolisoaan... mutta voin vain kertoa mitä on kerrottu minulle, ja luotan ja uskon kyllä ettei hänellä ole syytä minulle vaikeroida turhasta tai muuta vilppiä.

Ja se siitä mun puolesta. Lainasin kamulle blazerin ja itsellä oli myös, josta irtosi nappi sushibuffetin veskissä.

Oon lihonut ihan sairaasti nyt tällä viikolla. Alimmasta painosta viiteen vuoteen jonnekin varmaan lihavammaksi mitä edes koskaan ollut. Stressaaminen ja sen sellainen. Toinen vetää napaan minkä ehtii, eikä mikään vaikuta imeytyvän, joten minä huonona perässä?

Otsikon kehittelemättä jättäminen

 Kaverit sai päähänsä että mulla majailee mies. Ihan on neitokainen, huomiseen asti. Sen vuorokausirytmi on väärinpäin. Saa kuulemma päivällä valoisasta migreenin, ja tekee öisin opiskelut ym. Aika tokkurassa se kyllä oli kun eilenkin, tulin työssäoppimasta, kolmen aikoihin, yhä nukkumassa. Menin aikaisin nukkumaan joskus kymmenen maissa kun väsytti. Hän katsoi elokuvan loppuun. Olisin voinut nukkua lisääkin. Yrittää taas vaihtaa bussia siten ettei tarvitse kauheasti kävellä. Seisoskelin enimmäkseen ja askelia tuli eilen vajaat seitsemäntuhatta. 2018 toki keskimäärin kävelin ne kymmenentuhatta päivittäin. Olisihan tuota jaksanut vielä.

Se söi mun ruokia, niin käytiin eilen kaupassa ja se hyvitti omenat sun muuta. Söin sit jäätelöä ja sipsiä. Lounaspaikka on raavaiden miesten syöttölä, jossa käyn. Sain alkotonta päärynälimsaa ja pepsi maxia ja niitä on vielä pohjat, samoin sipsi. Loput jäätelöt söin kun katsoin House of Dragonia. Siinä on kyllä viisas kuningas valtaistuimella. Jos tulen ja jään loru olisi tullut sen valtakaudella eikä unohdettuna, niin ei olisi pienet jäämiehet voinut mitään. Sitäpaitsi ne jäänblondit on muutenkin hot. Pitäisi jossain vaiheessa ennen synttäreitä pistää blondausaine päähän itsekin. Vaikka taitaa niillä olla peruukit.

Melkein laitoin pesukoneeseen eilen kulkulupani legginssien taskussa. Ylikierroksilla käynneen tarjoilijaksi opiskelevan jonkun veljensiskon kaiman talonmiehen lemmikin tyttärensedän hammaslääkärin tuttavan isoäidin pikkuserkun jokujoku... mikälie ollut perustamassa sitä firmaa ja kaikkea. Mun pitäisi tehdä jotain päiväkirjaa mun työssäoppimisista sähköpostiin palveluntuottajalle mutta se oli maanantaisin aina pois ja sitä paitsi soittaa perjantaina. Tein mä muutaman muistiinpanon jos nyt joku kysyy mitä oot tehnyt, ja salassapitojuttuja allekirjoitin. Vaikka saisinkin jotain tietooni, niin suoranaisesti johtaisi menetyksiin ja sit mun olisi jotain korvattava Salaisen Tiedon levittämistä.

Toivottavasti mun ei tarvi samaa tehdä kuin eilen, mutta niinhän sen pitäisi ollakin monipuolista vaihtuvaa juttua. Ei siinä mitään vikaa ollut, mä vaan meinasin tehdä väärin ja väärässä järjestyksessä asioita kun oikea painaja ehkä muistaisi koot ulkoa ja näkisi mistä suunnasta pitää oikeaoppisesti tehdä. Mä tein vähän silmämääräisestikin ja onneksi tuurilla. Mutta joo, kello on sen verran että ei nyt lähteä, mutta... tehdä jotain. Sukat jalkaan, aamupalaa. Meikkasin silmänalusia piiloon ja laitoin ripsaria mut jos tänään pitäisi hiukset auki? Tasan yhdet rintsikat, mun uusimmat joista ei näy läpi ja ne antaa tukeakin rinnuksiin

Maha ilmoittaa nälästään.

0,004 prosentin korotus päiväpalkkaan kun teet ensin kuukauden ilmaiseksi

 Tunnin päästä lähteä käppäilee ekana työpäivänä. Eilen reidestä puhkesi yksi hs:n patti, mutta ei se paha ole. Kaveri ollut yötä lauantaista. Jostain syystä vaaka väittää, että lihasta olisi tullut lisää. Tein eilen kaalikeiton ja sämpylöitä. Kaveri on ahminut mun kaikki ruoat ja kohta se painaa puolet minusta.

En tiedä mikä on, mutta ei tunnu riittävän asiaa. Laitoin ripsaria ja peitevoidetta silmien alle ja vähän puuteria. Piti laittaa kauluspaita, mutta napit poksahtelee auki jos kurottelen. Laitan takin tähän päälle. Mahdollisimman vähän asumuutoksia enää. Hiukset on kiinni.

Viikonloppu meni. Ei jaksa miettiä kaikkea tulevaa. Päivä kerrallaan. Muistaa hymyillä kuulemma. Standardikoot, perferointi, nuuttaus, muotoonleikkaus, arkkitaitto, jaa kun ei tiedä mitä laitteita niillä pääsee käyttää. En edes koulukirjasta lukenut mitään lisää juttuja. Saa ilmeisesti pitää jotain päiväkirjaa sähköpostilla mitä on tehnyt. Taas yksi oppimispäiväkirja...