Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Naurakaa nyt mun animointitaidoille?

 Reaaliajassa mustan liekin kehittelyä. Vähäks oon alkemisti eiku

Mahdottoman yksinkertaista

 Kuuntelin äänikirjoja. Pelasin Pokemon GO:ta. Pyyhin naamani kasvovedellä. Luin Sudenpentujen retkikäsikirjaa. Lähetin asiakaspalveluun sähköpostia puuttuneesta kirjasta. Poltin suitsuketta ja kynttilöitä. Keitin kahvit. Kastelin kukat. Tein mikrossa yrttivoipatongin. Olen käynyt tupakalla ja laittanut aina lämpimästi päälle tuonne ulos parvekkeelle. Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla talvi... Laitoin käsivoidetta tatuoinnille, sylkäsin lavuaariin, pyöräyttelin kestovanupuikkoa nenässä. Miten voi olla näin tylsää. Ehkä se on maybellinea. Minusta on tulossa sellainen, jolla ei ole ketään. Niin, syrjäytymisriski. Kaipa se psykiatrinen hoitsu ensi tiistaina osaa kysyä kysyttävänsä. Rahaakaan ei ole erityisen paljoa, kun pitää maksaa velkoja. Ehkä sit joskus nekin pienenisi muka jos eläisi vähemmällä tai mistäkö minä tiedän onko se mahdollistakaan. Kulahtaneet pinkit sortsit ja reinot ja v-aukkoinen 3xl uusi musta paita. Välillä takkia ja pipoa, riippuu miten kylmä parvekkeella. Katselen tähtiä. Luin apteekin lehdestä että toimettomuudestakin voi johtua unettomuus. En sitten heittänyt sitä poiskaan, lehteä siis. Laitoin kaverin luona askarrellun atc:n muovitaskuun. Huvittaisi ottaa uusi pala laventelisaippuaa käyttöön suihkuun. En lotraa saippualla erityisemmin. Hain roskalavalla ilmoittaneelta fb-kamulta joskus vähintään vuosi sitten body shop mandariini vajaan pullon nestesaippuaa ja sitä on edelleen. En tiedä onko mun suihkuharja eksän, vai mistä se on tullut mutta sillä raapii selkää jos kutiaa. Pikkujutuista nauttimista, vaikken niitä erityisemmin mainitsekaan missään. Tunnelmaa.

Tuhansien kasvojen jumala

 Laitoin pikkuserkulle kaveripyynnön. Näin siis unta, että tehtiin töitä yhdessä mummun kioskilla ja se oli ollut siellä kauemmin ja osasi kaiken mutta ei suostunut kertomaan mulle mitään mitä tehdä, ja muutenkin tappelua ilmassa. Sitten uni meni sekavammaksi vielä. Tuli lisää väkeä, olinkin leirintäaluehommissa ja joku järkkäri puhui minusta toiselle ja läksin huutaa päätäni, turhautumisesta pussiin niiden jutuista. Ne muisti mut jostain vanhasta unesta, tiesi mis asuin. Mutta nii joo se pikkuserkku näytti ärrällä olevan töissä, että sattumaako?

Mun paino on viikon ollut alempana. Helppoa olla syömättä, kun ei ole varaa turhaan.

Katsoin The One Ringiä Prime video palvelusta. Sekin varmaan laukaisi pikkuserkku jutut ja Nightwish. Hän taitaa olla vesimies. Sitten katsoin Reacheria sieltä myös.

Olen syönyt pari vaniljatuuttia ja pari kinkku-juusto leipää, mutta mietin koska se oikea ateria tulee. Viime yönä juuri yhtään nukkunut, eikä päikkäreistä ole levoksi.

Mitä tässä nyt vielä kirjoittaa. Saan parhaat ideani unissa. Ei mua tosielämässä kukaan kaipaisikaan

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King