Translate

kävijäpiikki

Documenting fictional character illustration

 Paper and pencil... adobe scan app after some photo editing on the iPhone's settings (contrast, shadows, vibrance, etc)

When I had the PDF, I opened it on an online photo editor that is similar to a photoshop. I chose areas and colored them in with less opacity colors.

DeviantArt 3foodchallenge accepted and executed on my part.


https://www.deviantart.com/dracoenator/art/Chocolate-bar-legged-hot-chocolate-drinking-toast-913215099

Kesä ja kärpäset

 Pyysin rahat takaisin, kun kymmenen euron pelisisältöä ei tullut. Sen pelin tuesta tuli vain automaattinen viesti. 2019 olen pelannut tätä peliä myös aiemmin ja rage quittasin sen. Ehkä samantyyppisen ongelman vuoksi... Heräsin, annoin hamsulle puolikkaan siivun banaania. Illalla yritettiin katsoa American Eurovisionia, mutta se oli tylsää. Toisaalta teki mieli laulaa flyingia ja cryingia, mutta ne vetää henkeä ennen sitä yhtä sanaa eikä edes revittele kunnolla.
Toisekseen nousi verenpaineet, kun joku käski ostaa isomman juoksupyörän. En ajattelut käyttää sataa euroa puiseen pari cm lisää puuta maksavaan paskaan vain koska joku netissä käskee. Tuokaan ole dunaan mahtunut. Jos hankin isomman, se on liian iso. Pyöriköön itse pyörissä ihmiset.
Sen häkistä löytyneen jutun mysteeri on ehkä selvinnyt, jospa tuo on poskessaan sen fermentoinut. Jos se oli joskus ollut manteli.
Tässä ei ole mukava olla, kun aurinko paistaa selkään. Hieron silmiä tai puhdistan silmälaseja ja se vielä pahentaa. Tulin vain läppärille tekemään sen rahanpalautus ilmoituksen Appleen. Peli on Goosebumps: Horror Town. En suosittele. Siinä on muka 50 tasoa mutta jos pääsee yli 15 tason parissa päivässä niin kannattaa hankkia uusi elämä.

Muoks. EF online kielikurssille menin viikon ilmaiseksi. Lauloin TikTokkiin yhden dueton ja osoitin taivaalle kameraa pari sekuntia et siellä tanssi jokin pääsiäispupu ja se meni stooreihin. Täällä on yksi siivonnut lattiat ja tehnyt uuniin ruoan sillä välin kun minä olen akkua kuluttanut loppuun... miettinyt mitä peliä peliä pelaisi virtuaalitodellisuudessa jos käyttäisi alennuksensa, painotuksena jos.
Ajatukset leviää kuin Mäkisen eväs jos lopettaa keskittymisen johonkin yhteen turhuuteen ja alkaa haaveilla. Mun lohikäärme kiinalainen horoskooppi kehotti muistaa että ihastukset on ihmisiä myös, tekevät parhaansa ja muka laitan ihmisiä jalustalle. Eilen se kehotti kai perheeseen keskittyä. No jaa, täällä ollaan kun ei muuta voi edes. Niin ja jotakin satunnaista höpinää se Narsistimetsästäjä laittoi podcastiin mitä oon seurannut. Stalkkaamisesta, tai muuten en olisi siellä. Stalkkaan maailman menoa ja ignorausfetissi on muuten. Niin ja joku kyseli tarvitsenko graafista suunnittelua, logoa twitchiin tai muut. Joo, on mulla 6 seuraajaa mutta en edes höpötä kun ei chatissa laita kukaan mitään kuitenkaan. Niin ja pelit on tyyliin sims4 tai ilmaisia indie k18 pelejä kun en osaa striimata pokemonejakaan käsikonsolilta.
Ostoslistalle paprikaa. Aika jännä missä järjestyksessä tämäkään teksti ei tule.

Pitkänäperjantaina ei saanut nauraa

 Mitähän sitä näpyttelisi omaksi ilokseen. Aloitin pelaa Goosebumps peliä omaksi kauhukseni uudemman kerran ja olen tasolla 15 elikkäs pelannut sen verran mihin edellisellä kerralla lopetin. Aloitin zombieräiskinnän uudestaan myös. Olen ollut ulkonakin pelaamassa. Tosin en kävelemässä. Mun sweatcoinssit on kohta cryptoja. Miten sekin sitten.. kävelystä cryptoa.

Tänään pullottaa simat. Lainasin jotain räikeää punaista kynsilakkaa eilisen harmauteen ja ne kuluu kynsistä nopeasti. Kotona varmaan nuupahtaa kukkaseni.

Öisin havahdellut kun en ole pitänyt laitetta. Ekana iltana tarvitsin melkein hengityksen tasaamiseen jo. Jokin otus puri mua toissayönä ja siinä on jokin "kuolio" tatuoinnin vierestä kun raavin rupea... aika tasainen pyöreä, ja leviää vain mutta laitoin siihen nyt palan laastaria x( Puhuttiin kehitysvammaisista jotakin, ja sitten meikä on tällainen nolo.

Kävin keskiviikkona tasoittaa parturissa hiukset. Saan ne just eikä melkein ponnarille. Katosi sellainen, henkinen kutina, mitä kuivat latvat ehkä aiheutti niskassa. Maksellut laskuja, terveyskeskuksen lääkärikäynnistä, puhelinlaskua, sähkölaskua. 22. päivään pitäisi vielä elää ja kärvistellä taas loppukuu kun mennään kotiin. Sitten alankin käydä salilla. On mulla satanen säästöjä osakkeissa pankissa mutta lähinnä sen takia kai kun tässä kuussa ei tarvinnut lyhentää maksusuunnitelmaa.

Bloggaan keittiössä nojaillen tähän marmoriin. Ollaan syöty eri pihvejä, perunaa. Tänään ilmeisesti tulossa jokin parsa-riisi juttu? Täällä on hyvä (pohja)vesi, mutta en ole sitä juonut tarpeeksi sitäkään. Illasta eilen join saunakaljani pois ilman saunaa.

Hamsteri sai omenapuun oksia ym. Sen ruoat toin minigripissä mutta ne on huvennut jo. Löysin jonkun ihme "mangonsiemenen" dunan nurkasta ja se oli mysteeri... saattaa olla että se oli vain kumman muotoinen manteli, joka on tippunut vahingossa sille, matkallaan suuhuni.

Twist my words wormtongue

 Desolée... mon française est beacoup drôle comparé à anglaise...
Arrogance and being angry? Doesn't sound like this mademoiselle. I'm simplifying the words some people used about me, so that they too understood it isn't cool. Attacking me personally instead of facts. Also I didn't stoop on that level.
 Diagnose strangers all you want. I guess my reputation is now gone, because I don't spell or use proper grammar, right. Where's their excuse. I knew jrr. Tolkien wasn't atheist, I'm sort of certain I was answering to an atheist because they were playing about Frodo being Jesus, which is ridiculous. I'm not ridiculous or play with irony or symbolism or sarcasm or allegories. The only authoring I do is on this blog.
I'm now on a holiday with hamster 15 minute drive off my own flat. It's a big house, marble beige countertops. As much pepsi max as I can drink and free bread. I was scrolling a bit of TikTok. 50 minutes later I realised the latter, xmas=ham, thanksgiving=turkey, easter=chocolate? Nonono, actually easter=lamb
Tradition is just peer pressure from dead people. I had 3 kinder surprise eggs. Got the perfect selection of toys inside. The female smurf, something with a lever you pull to jump out a character so a penguin and a car I'll probably put together later when I've enough patience. No puzzle?
We made wings and noodles and salad and there was bread. Hamster got asparagus.She made a nest in a corner from toilet paper I gave her. Poor thing abandoned her jam jar nest. Must've been eventful to change locations, car ride and a few minutes in the ball to check out this huge place. Her butt just wiggled as she went fast.
I haven't made any content. I don't know what am I doing here without the vr and handheld console. Mind at rest? With just phone and laptop and smartwatch.

Elämäntyylini sekoittaisi sun pään

Lannistaminen

on varmaan joskus tullut ihan hyvästäkin paikasta. Koska olen ollut nuori ja naiivi, en vielä kasvanut naiseksi, ja vaikka älyni oli keskimääräistä korkeammalla niin tason laskua sai odottaa ja niin edelleen. Kuljin sumussa ja maailma oli harmaata. Kyllähän näitä keksii vaikka millä mitalla. Elävöityminen jos aloin kirjoittaa päiväkirjaa. Vihoissaan ja peloissaan. Sitoutumiset ja minnekään saanut lähteä. Kukapa tällaisesta kolmekymppisestä nyt enää, sanoisi että mitä pitäisi tehdä.

Nukkua ja käydä suihkussa. Syödä. Vaihtaa päälle vaatteita. Someen laittaa mitään. Hoitaa velvollisuudet ja muut elävät oliot. Tuottaa pettymyksiä helposti, kun jätetään taas vähän ulkopuolelle. En osaa selittää tai saa mainita sukulaisia joten minkäs teet kun toiset vihaa sua. Mun piti mennä pääsiäiseksi, hamsterin kanssa kylään, mutta kyyti ei ole selvinnyt. Enpä ole kamppeita laittanut valmiiksikaan. Kaikki on jo virponeet eilen. Mulla olisi ollut yksi 199e arvoinen lahja :D

Hamsteri pallurani. Oli mulla eilen koirakuumettakin, mutta ikinä ei olisi varaa sellaiseen. Ottaisin englanninbulldogin. Saisi olla Mouse tyyppinen nimi sillä.

Enivei. 

Olen lihonut takas 125, vaikka en ole mielestäni syönyt edes mitään. Hampurilaisen ja ranut tilasin eilen kotiin pitseriasta. Aineenvaihdunnankin pitäisi olla ihan ok. Ei voi mitään mahaseni. Tällaista tämä on.

Jos edes lähikauppaan tänään. Ei saa mennä nälkäisenä. En laita itseä hienoksi. En ole edes imuroinut lattioita. Alkaa pikkuhiljaa ahdistaa. Vielä huomenna silmään antibiootit. *räpsyttelee kovaa yrittääkseen nähdä jotain selvemmin*

Maku suussa. Ei pitäisi edes räpytellä. Mun tatuointi voisi kaivata rasvaamista. Päänahka tota seerumia. Naamaan bio-retinolia ja c-boosteria. Kantapäihin loput flexitolit. Sitten jos aloitan tuollaiset rasvaamiset, niin kohta olen laittanut meikkivoiteet myös. Hiukset pesin hopeashampoilla ja-maskeilla. Kuivasin hiustenkuivaajalla mutta ei auttanut itku markkinoilla. Pitäisi käydä leikkauttaa osa pois.

Emt. Kuuntelen Spotifysta hiljaisella musaa taskusta. Tuli tekstari. Vitun paska virolainen huonekalukauppa joka ylihinnoittelee tavaransa. Käytä nyt järkeä ja ole tilaamatta mitään. Tänään tuli sähkölasku 3kk:lta 40e. Onneksi ei ole omakotitaloa. Hyvä kun jaksan nämä neliöt pitää siistinä x(

Mun piti kirjoittaa jotain, mutta unohdin. Vaihtaa aihetta. Netta laulaa I love My Nails. Seuraan sitä mutta en pyytänyt soittolistalle. Mulla on pitkät luonnolliset kynnet ollut aina. Jotkut katkaisee heti kynnet siihen kynsipedille, mutta mä annan roikkua yli 5-10 mm kunnes tasoitan. Tavallaan jos syö perusruokaa ja saa mineraaleja eikä ole aliravittu läski, niin kynnet ja hiukset ym varmaan onkin ihan terveet.

Minäkö high maintenance. No tavallaan joo hiusten vaalentamisineen. Pidän pipoakin jo päässä vaikka juurikasvua ehkä pari senttimetriä. Mikä mielleyhtymä sekin on, etten halua tummia omia hiuksia. Nekö masentavat?

tulin tähän julkaisee tätä kuvaa instagramiin

Joko mainitsin että nukuin jotain 16 tuntia. 9 tuntia unilaitteen kanssa yöllä ja loput uneksin uneksimisesta vain. Vähän metajuttua.

Kunpa mun vertaistuki ei vetäisi minua mukanaan alas. Suuttukoot, mutta olen muuta kuin jokin diagnoosi. En kuule ääniä tai näe ketään ylimääräisiä, en koskaan ole. Mutta se on, jonka napa paukkuu..

Sianlatinasta selkoakin jos on kirjailija ja kohtalon kirjoja sillä nomen est omen, punon sanoja

 Faramir ja Éowyn. Olenpa tosiaan, ollut aseksuaali, kun en ole kyseistä pariskuntaa nähnyt Taru Sormusten Herrasta elokuvissa. Oliko ne edes samoissa kohtauksissa? Näin äsken jonkun meemin, jossa Éowyn olisi vähennetty jonkun vaimoksi ja äidiksi. Eikö Tolkien oikeasti välittänyt naisista hevon vertaa. Siis mitä helvettiä. Multa mennyt ihan täysillä ohi. Toisaalta kun 10-vuotiaana luin TSH:t niin muistan lopussakin harpanneeni pari sivua, ohi sen missä lopulta sormus tuhoutuu. Ei rekisteröitynyt, että Klonkulla oli sormus, kun se tippui sinne Mt. Doomin laavapaljuun. Hidas kirja, hitaampi lukija. Tosin fantasiassa harvemmin kirjailijan päätökset käy järkeen. Se Aragornin rikkaruoho jolla se paransi kaikki. Vähän kuin piharatamon lehtiä laittaisi haavaan.

No enivei, mun piti googlettaa monet jutut tässä pohdinnassani. Jotenkin oletin että Éowyn olisi ollut independent woman.

Nukuin pienet päikkärit, ja näin painajaisia. Ei siinä. Facebookissa oli jotain omia muistoja 3v sitten. Menneisyys saa pään sekaisin. En tykkää periaatteestakaan omista statuksista siellä kun ei kukaan muukaan. Kiinalaisia viisauksia ei osaa Elon Musk, joten miksipä minäkään. Ota vaikka joku haastattelu esille, ai niin ei minua ikinä ole kukaan haastatellut. Kunhan mielen päällä pidän rikkaruohoja ja harteilla maapallon painoa. Fanitan muita maailmoja. Fiktiivinen tosiasia.

Sanomatonta tietoa läpi arjen myllerrysten

 Eilisen bloggaukset jäi tekemättä ihan tahallisesti. Olin kuntopyörällä 18min, luin kirjaa mahallani sängyssä puoli tuntia kuunnellessa klassista. Söin lähinnä voileipää. Purskautin suihkussa yhden patin ja kun laitoin laastarin, vieressä ollut patti irtisanoutui myös reidestä. En ole vielä irrottanut laastareita. Nukuin 9 tuntia. Olen laittanut silmään voidetta ja se silmä vaikuttaa terveemmältä. Valunut jotenkin nenään ja nieluun se voide.

Tällaista muistelen. Pitäisi imuroida täällä kunnolla. Pyykit kuivuu missä sattuu. Tiskejä tulee aina lisää. Katsoin sellaisen minimalisti haasteen jossa tavarat laitetaan säilöön ja päivässä saa ottaa yhden esineen käyttöön, alastomuudesta lähdetään ilman sänkyjä tai kodinkoneita. Muistutti vähän mikä elämässä on tärkeää? Pestä hampaita... me katsottiin sellainen dokumentti joskus jo lukiossa... suomalainen versio huom. siis. Katsoin jotakin japanilaista

Lämmöt tippunut 20.5:een celsiukseen vaikka ne hetken oli jopa 22. Ei se mitään, onhan tässä kesä tulossa.

Saamani kukat alkanut kukkia. Jossain vaiheessa siirtää multiin tuo yksi pistokaskin.

En tiedä menenkö pääsiäiseksi vielä jonnekin. Sehän on jo ensi viikolla. Niinkuin kuukausi ja viikkoa sitten. En ole edes alkanut pakata vaatteita mukaan. Mitä sitä yhdestä viikonlopusta. Jos ottaa hamsterin mukaan.

Mulla olisi kaapissa vielä nakkia ja kanapyöryköitä ja sen sellaista. Piti olla aikaa tehdä jotain ruokaakin. Mitäs aikaa tässä. Naapurille siirsin 8,8 euroa mutta ei ole kuulunut tupakka-askia. Murheita ollut niin en ole huomauttanut. 

Ei mua ajatukset vainoa, mutta kun pitäisi jotakin tehdäkin. Pakko saada aikaan järjestelmällisesti siistimpää täällä, enkä kuitenkaan mistään pääse eroon. Viedä pahveja. Edes roskat. Pöydältä kaaosta pienempään tilaan. Esimerkkinä aina ne kirjeet ja vihkot mitä säilönyt lapsesta saakka yhteen siniseen muovilaatikkoon. Todistaa että olen elossa. Kaikki on vain niin esillä.