Translate

kävijäpiikki

Kynttelikkö lähti päälle, samoin musiikit, leipomiset, mutta koristeet ja kuusi on vielä piilossa synkässä kellarissa

Mitähän mahdan meditoida tässä iltamyöhäisellä. Aamusta tulee joku hakemaan mun akryylimaaleja. Annan ne pois kokeiluun erityislapsille tms. Mietin vaan annanko oikeasti myös sen pienoismalleja varten pienen tuubin vaaleaihoisen ihonsävyä maalin jota ostin varta vasten. Enimmäkseen ostanut silloin tällöin vihreää, violettia väriä. No ehkä nekin kuivuu pikkuhiljaa jos on niin vastenmielistä itse parannella teoksiaan ja tarttua siveltimeen, kun ei jaksa.

Kävin joulushoppailee. Kirjoitin niistä lahjoista mutta en pistänyt blogiin. Ostin itselle E27 lampun ja toffeeta ja AAA paristoja. Sitten kun paketoinnit oli tehty katsoin jouluelokuvan. Siellä on ihan sankka lumipyry kaikenmaailman romanttisia jouluelokuvia, mutta mä tarkoitan sitä jouluntaikaa... Suomeen sijoittuvaa metsurin poikaa joka löytää tontut ja silleen.

Ostin Spotify lahjakortin mutta sitä ei ole tullut. Sain sähköpostia että odota 1 työpäivä ja tulisi ohjeet reklamointiin jos eivät pysty toimittaa. lievä wtf

Varmaan kohta painuttava untenmaille. Huomenna voi klo. 12 jälkeen ilmoittautua työväen kursseille. Ne on kaikki varmaan melko pian kaikki täynnä siitä hetkestä.

Kukaan ei ole näin paradoksi

 Pitäisi hoitaa joulushoppailut. En tiedä mistä aloittaa. Minne mennä, mistä ehtisi tilata. Voisipa vain tunkea rahaa Joulupukille joka hoitaisi kaikki perheenjäsenet mun puolesta. Tai jokin sivusto johon laittaa vähän tietoa keille pitäisi hoitaa lahjat.

Vaihtoehdot on tietty että lähtee noihin kivijalkaliikkeisiin, toiseksi voisi tilata verkkokaupoista tai sitten antaa vain lahjakortteja. Haluan antaa persoonalliset lahjat rikkomatta pankkitiliä. Tammikuusta on sitten kuitenkin taas laskuja ja omavastuita.

Sitä on kissanomistajaa ja koiranomistajaa, salmiakin mussuttajaa ja kynttilöiden polttajaa. Periaatteessa lahjat voisi antaa myös vähemmän tutuille puolikkaille sisaruksille. Jos saisin niitä menee. En ole kysellyt mitä kukin haluaa, kun eivät minuunkaan päin ole yhteydessä.

Toisaalta en ole vielä syönyt mitään ja toisaalta vähän oksettaa. Pieni deja vu kohtaus tuossa sohvalla. Kuvittelin katsovani ainakin sisäänpäin ikkunasta ja muutenkin tietoisuus oli haljeta paikkaa ja aikaa. Tuttuuden tunne joka aiheuttaa pään sisälle myrskyn. Voisi tilata kotiin ruokaa, mutta taidan olla paastolla ennen joulua. Mieluummin nakertelen pakastimesta valmista piparitaikinaa kuin leivon.

Tarvisi AAA-paristoja, mulla on vain ikivanhoja uudelleenladattavia jotka ei ne toiminut mun vaa'assa ainakaan. Biltemassa olisi tiskin takana jos kävisi. Sen verran kuumeni iPhone kun netistä tutkin mitä tarvisin itse.

Kuuntelin eilen illalla kirjaa Varjojen voima Suomalainen.comin kirjapalvelusta. Ainoa magia mitä voisin harjoittaa olisi että irrottautuisin stressistä. Se voisi olla muutakin kuin laventeli tuoksukynttilää. Sitoisin nämä dejavut pois tulemasta. Pitäisi osata ilmaista tarpeensa maailmankaikkeudelle, mutta olen pieni hyttysenpaska vain kartalla. :DD: Jaxaminen ja äly, saisipa niitä rituaaleilla

En tiedä mitä teen edes viikonloppuna, saati ensi vuoden. En ansaitse hamsteriseinäkalenteria, tarot journalia, saatika pohjoisen pallonpuoliskon noidan päiväkirjaa. Shoppailin eilen lähes pari tuntia bookdepository sivulla mutta onneks tilannut mitään. Toivelistani pah

tossa muuten jokin museum of sex:in lopputulokset meikän seksityypistä: 

https://www.sextype.me/me.htm?su=0e6fa010-3258-4f18-9b1b-ecdd3cc64842 Olen perinteinen, itsenäinen, intiimi, rationaalinen, impulsiivinen, spirituaalinen sekä skeptinen, kätevä ja fyysinen mutta voimakkailla mielikuvamaailmalla, olen keskittynyt mutta spontaani. Enemmän stimuloitunut kuin tyypillinen henkilö.

Jos olen sekä pimeyttä että valoa niin onko ihana kun on valinnanvaikeutta. Hämäriä tutkimustuloksia minusta vain saa. Vain ihmiset on mustavalkoisia, mutta luonnossa villiintyy.

Hey ho, sanoi tonttu ja kaivoi vain. Löysin yhden kaverin kaiman tekemät tarotkortit netistä ja se oli vaan wow.

En mä silti paljoa ajattele

 Ai niin, ihmiset tykkäsi mainoksista. No onhan niitä tuolla sivupalkissa edelleen. Tänään hoidellut raha-asioita nollabudjetilla. Jalat on palellut. Mulla ei ole ollut nälkä kun kiemurtelin eilen illalla tuntikausia maha liian täynnä ja kärsin. Tein silti muutaman voileivän.

Juttelin sossun kanssa puhelimessa kuntousrahasta ja se piristi vähän. Yritän aktivoitua. Ehkä voisin tentata itseäni painamisesta mutta ei se kovin kirjaviisaan ammatti ole tuo painotekniikka. Tarkkuutta ja mitä se sitten vaatii säätelyä.

Mitä mulle kuuluisi. Katto on pään päällä just eikä melkein. Joululahjoja on hankittu yhdet. Kaipa sitä mieluummin muiden ongelmia ratkoisi.

Huivi kaulassa ja pipo päässä sisällä. Kylmä ääreisverenkierto. Vaikka olen parvekkeella käynyt tasan pari kertaa päivän aikana tupakalla. Telkkarista ei ole tullut mitään, hamsteria ei ole juuri näkynyt. Kylmää ja pimeää. Muistella tässä nyt sitten vaikka syyskuuta edellisvuonna.

Haikeaa ja itsevarmaa hieman reunoilta. Vaikea uskoa että kuunnellut Seetheriä melkein 13 tuntia tänä vuonna. Lemppariartisteihinsa sentään voi vaikuttaa kun lisää soittolistalle ja jättää sen päälle niin Spotify luulee että ne on varmaan tärkeitä. Suomipoppia tuo on suositellut koko vuoden ja minä olen laittanut miinusta, etten halua kuulla. 89% enemmän kuunnellut musiikkia kuin Suomi sijainnista yleensä. Siinä se paketissa.

Pitäisi tehdä kotihommia. Eilen joku 8+ vuotta sitten jonka kanssa kävin jotain harrastaa, niin laittoi viestiä whatsapissa. Näytti vähän mun eksältä/supisuomalaiselta. Ikäluokka varmaan jotain yli mun omasta. Oikeastaan mulle viestii kaikki jotka ei osaa kirjoittaa tai niistä saa jonkun kuvan dysleksiasta. Sen toissapäiväisen pojun olin myös estänyt molempivuoroisesti mutta näköjään pitkävihaisuus päättyy kun en pidä varakopiota viesteistä sovelluksissa.

Joulukuun toinen, mun kalenterisuklaat on taskussa. Jollain täyttää tyhjää aukkoa joka on mun elämä että aikaa saisi murhattua. Samaa pimeää hiljaista metsän siimestä, tähtiä ja kuuta kuin ennenkin. Sinne voisi loitsia valoa ja tarinoita. Tyhjästä nyhjäistä xanobotteja, tonttuja kaivaan ylös sivilisaation jäämisköitä ja jääkauden säilyttää kaikki huurteisessa kohmeessa, brrr.

Kuuluu jostain vain pesukoneen hyörintä. Ehkä voisi laittaa joulukoristetta/kuusta, ettii tuolle kynttelikölle pistokkeen, tehdä pipareita, ja mitä nyt sitten soitella kulkusiaan.

Lähesty minua oi suuri lähestyjä

Eilen kun aloin kirjoittaa olin ihan täynnä ja nyt taas alkaa nälkä jo olla. Blogiani on kuulemma ärsyttävä lukea mainosten takia. Eräs poika kävi täällä kahvilla ja pussailtiin. Tänään olin hoitsun juttusilla tunnin. Syönyt adventtikalenterin suklaat ja pari toffeeta. Otin mukaan sokerittoman cokiksen ja röyhtäisin sen päälle tuolla Tipotien sosiaali- ja terveysaseman pihassa. Nyt laitoin uuniin ranuja ja nugetteja.

hamsteri sai eilen lanttua. Se on ollut melko hiljainen ja piilossa.

Menen joulunalusviikolla sukulaisiin ja pakkaan hamsterin mukaan.

Oli tullut yksi swappi postia. Muutama tarot kortti. Naapureilla oli kiire tehdä tarpeet ulos joten vähän ehdin rapsuttaa just ja just poikakoiran naamaa. Toivotti hyvät illanjatkot. :D:D

Ei mulla oikein tekemistä ole. Tuo Lotr:Rise to War alkaa toinen kausi parin päivän päästä. Hyvä niin, koska tietyt pelaajat on olleet hiljaa nurkissa koko kauden ja nyt vasta alkaneet pelaa ja täysillä vastaan. Monet on häippässyt tässä välissä. Itse unohdin pelin 3:ksi päiväksi ja mut oli uprootattu. Jotenkin vaikea yksin tehdä mitään, pitää koordinoida muitakin ja näköjään aktiivisesti pelata vasta kun peliaikaa on se 5 päivää. Kerätä joukot täyteen huippuunsa. Muiden ansiot ja saavutukset heittää hukkaan. Huonoin asema on sillä joukolla jotka saa alussa parhaat bonukset. Nopeus ei voita hitaita.

Mutta niinpä niin. Tulin sieltä elokuvista yksi ilta ja joku satunnainen nainen heilautti mulle kättä tervehdykseen. Jäin harmittelee, kun en tunnistanut. Jos olisi ollut oikeakätinen, olisin voinut heilauttaa takas. Kaikki tunteee mut mutta mä en tunne ketään? 

Oho ranut uunissa jo vartin. Pitää kattoa lisää Ajan pyörää Amazon Primesta kai sit.

Astuinko päällesi tai luulinko hulavanteeks, no anteeks, ei olisi pitänyt ohittaa merkkejä

 Kas noin, taas yksi sunnuntai jäi välistä. Olinko siis olemassa, kun en blogannut? 

Mulle soitti illalla yksi nainen jolle vuosia sitten luin Taroteista. Päädyin sitten tekee sen luennan tai kaksi. Omituisia menneisyyden kummituksia löytyi myös Helsingistä hänen talosta. Saipahan selville, ettei asu siellä enää tämä mies.

Kysyi työkuvioita. Löytyykö töitä. Siellä tuli niin työkortti kuin olla voi, mutta myös jälleen tornia ja en tiiä, kolikoita... missä järjestyksessä ne lukee, riippuu siitä. Enhän mä voi sanoa että tulet uimaan massissa kuin Roope Ankka.

Sitten kun siinä harppailin edestakaisin puhelimessa, sain iltapuuhaksi siivota akryylimaalia huoneen toisesta päästä toiseen lattialta ja johdoista. Astuin tuubin päälle sinistä. Talouspaperilla sitten vain ja pesuainetta suihkutellen ennen kuin se kuivuu... matto meni myös pilalle...

Hamsteria pidin hetken juoksupallossa. Sitä kun kiinnosti taas mun kädelle kiipeily.

Sen naisen pitäisi soitella takaisinpäin tuossa vartin päästä. Olen vasta juonut kahvin. Ja söin viimeisen tähtitortun.

TwitterGIF'sit sain eilen toimintaan ja siitä pari uutta tilaajaa. Jokin onlyfans tilaajakin on tullut, vaikken ole laittanut sinne mitään uutta sen kummemmin. Sieltä se tilittäminen kestää ikuisuuden. Mun Pornhubi videoita on katseltu yli 10k kertaa, ja tota... joskus ikinä koskaan varmaan saa tilitettyä mainosrahoja. Mulla on ollut Paxum ehkä 2010-alulta mutta en ole käyttänyt sitä.

Tarot luennasta saa omantunnon mukaan antaa jokusen euron. Ei mitenkään fixed price. Tilastoja ja tiedettä kylmäluennan, intuition, symbolien tulkitsemisen, kylkeen jotakin taikauskoa ja pakanallisuutta hengellisyyttä mitä-lie.. alunperin ne perustui mustalaisten pelikortteihin jne vuodessa on yhtä paljon viikkoja kuin on kortteja

Jospa sitä ottaisi 3-4 kupitkin kahvia. Haluan nautintoaineiden sekoittavan mun pään<3 Kuka haluaisikaan ajatella selkeästi.