Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 15. marraskuuta 2021

Paikasta toiseen pöpöjä oomm' kaikki

 Piti lopettaa kirjeenkirjoitus. Aloitin sen 2,5 tuntia sitten. Siinä tuli kaikkea häiritötekijää yhtäkkiä. Yllättävä reissu liideliin! Nyt on taas ruokaa. Siitä puhe mistä puute, joten en kerro mun kuitin sisältöä. Skannasin ne jo kuluttajapaneeliin. Taas ikuisuus että saan ilmaiset 3kk Spotifyta varmaan. Telkkaria auki ja hampparia suuhun. Hamsteria tökin pesään tuoreella proteiinisalaatilla tai mitä ne sitten oli siinä vihreät tangot.

Nousin ylös 12 maissa. Aamun eka rööki meni melko syvälle johkin keuhkoon tai otin sen raskaasti meni päähän jotain? Sitten aloin... siivoilee, kuntopyöräilee, melkein tukin vessanpöntön ja putket vaan valitti kun meikä tekee pökäleen sinne. Tusina minuuttia kuntopyörällä ja mun suoli lähtee liikkeelle... oon siivonnut ja pyykkään ja vaihdoin lakanat. Poltin santelipuu suitsuketta. Niin ja samalla kuntopyöräillessä telia TV sovelluksesta Hengenvaarallisen lihava ohjelmaa ja Pokemon Go avasin tunniksi yhden meltan boxin eli samalla peluuta.

Yksi tyyppi unboxaili ig livessä tarot pakettia ja sitä yritin keskittyä mutta kaverini puhuu venäjää. Että totaa. Jaa?

Pitäs varmaan seuraavaksi ottaa jokin disneyplussa. Netflixiinkin jäi konmari toka tuotantokausi. Mutta ehkä sitten joskus kun Witcheriä tulee lisää.

Eikä mulla tässä sit. Aamupalaksi tein suklaakiisselin, kahvia join, öö. Voikkuleivän. Mun tapauksessa siinä on kaksi paahtoleivän palaa ja välissä juustoa tai kinkkua tai jotain mitä vihreää sattuu löytää kaapista tai jopa majoneesia yms pientä suolaista makeaa nom nom

Sinkkuillallinen menossa telkkarista vieres. Kerroinko että mua kehuttiin että jaksan ylläpitää tätä blogia? Onko monet lopettanut? Vai kuinka mä edelleen tasaisesti päivittäin julkimoin täällä päivittelee, hhä.

Pitäisi viedä postiin yksi tarra+piirros swappi. swap-bot.com Siellä olisi ollut joululahja swappi Suomen sisääinen mutta oon joskus saanut pari paskaa ratingia niin mä en pääse swappeihin jotka vaatii täydellisen 5.0000

Toinen juttu mikä nolasi mut tänään oli ehkä kelan viesti. Mä olisin luullut että ne tekstit menee sähköisesti jo eikä jollain postilla.

Äidille itseni nolasin kun höpisin free mom ruoista, että siellä myydään ilmaisia äitejä >:D "vapauttaka äiti" tai jotain saksalaista pakastemössöä ipanoille ilmeisestikkii

Mulle jää aina kaikki nolot jutut nykyään mieleen sosiaalisista jutuista niinku esimerkiksi. Että voisi parantaa. En mä kauheasti kadu.