Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

torstai 11. marraskuuta 2021

Onnetar ei suosinut sitten yhtään

 Pikku-Kallen autosta on kumi puhjennut. Puhkinussittu napakymppi oikeesti perkeleen saatana aargh. Mä tiesin jo etukäteen ettei peleistä tuu mitään mutta ei ne olisi voinut mennä huonommin. Olin ehkä porukan koomikko. Mielestäni tein nokkelia huomioita ja neuvoja pystyi antaa peleistä joita ei ollut ikinä edes pelannut. Valitsin huonot strategiat. Vihaan pasiansseja ja pisteiden laskemista. Joten ihan hyvä että hävisin molemmat lautapelit. Siinä roikkui 4 minuuttia jokin känniläinen maskuliinine toksinen paska mies joka remusi ettei naisille olisi pitänyt antaa tasa-arvoa ja että miehet on eläimiä ja luetteli niitä kun odotin että tulee se vitsin punchline että "onneksi naiset on eläinrakkaita" ja muutenkin kertoi tulleensa just jonkun napakympin naisen naamalle. HYI OKSETUS RASITTAVAA! Tavernan ovea avaamaan tullut mies vielä väitti kai luulleensa että se kuuluu porukkaan. Just. "Ihan niin kuin olisi tasa-arvo"

Söin eka hampparin ja sit pienen pirtelön mäkkäristä. Sit join kaljan ja tilasin välissä savustetun lohisalaatin siellä. Join vettä. Nyt olisi kyllä ehkä elektrolyyteille oiva tilaisuus kosteuttaa minut.

Mutta niin. Kivaa. En esittänyt tyhmää - olin vain tyhmä. Ei silleen jäänyt kasvot tai nimet muistiin. Puhuttiin varmaan pelaamisesta. Kunnon aivojen tyhjennys pelilaudalle. Kröh.

Näin tutun myös. Se huusi mun nimeä, oli miehensä kanssa, ei jääty rupattelee mutta niin... väsynyt poissaoleva, nälkäinen, luurin tuijottelija liikkeellä: siis minä. Kiva kuulla oma nimi. Kuulen sen silleen Kaysuh. Jaa miksikö? Vem vet.

Mä oon 33v syntynyt täällä, asunut 2012 vuodesta Tampereella. Amiksessa josta valmistuin 2019 Hervannan tredussa oli lautapeli-iltoja. Catan oli kiva. Niissä lähinnä oppinut pelaa ehkä. Kukaan ei ole oikein suostunut pelaa ikinä. Tosin en pelaa Scrabblea vaan mieluummin vaikka Uno. Lemppari lapsena oli Cluedo tai esim muumishakki ja Tyttöjen kesken jonka hankin kierrätyskeskuksesta. Sain synttärilahjana Roppakalja pelin. Hankin virtuaalilasit tällä viikolla.. myyn huomenna pois vanhan Nintendo switchin. Olen ihan hauska ja puhelias ”enkä yhtään nettipersoonani kaltainen” -Kajsa