Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Körön körön kirkkoon ja apupapin syliin

 Mä olin jo nukahtamassa mun päikkäreille kun kysyin itseltäni sekunnin murto-osan intuitiolla olinko unohtamassa jotain. Ja niinhän se olikin. Sopinut tänään että yksi facebook kaveriäijä tulee auttaa mua vessan hajun kanssa. Mulla oli 20 minsaa aikaa tehdä pikasiivousta. Tyyppi tuli töistä, ja hoiti mun vessan lavuaarin viemärit ihan ilmaiseksi! Sillä oli joku vaimomatsku johon se on ihan in lööv niin sen sit tarjonnut mitään vastapalveluksia. Mulla ei ole työkaluja tai muuta sinkkuosaamista niin olen vain kärsinyt pari viikkoa rotasta viemärissä. Nyt lähinnä kloriitti tuoksuu. Hyvä että äiti toi mulle sen kloriitti pullonsa. Täytyykin kiittää että se tuli tarpeeseen sittenkin<3

Noin. Selkeä tapaus. En ole pelannut lisää pokemonia tänään... kävin kaupassa ja tein pitsan. Katsoin Bondin loppuun. Tuli postia Hong Kongista. Ensikuoressa härän vuosi. Siinä luki että tämä vuosi tuo onnea ja siunauksia kaikille. Vaikea uskoa koska härät tuntuu vihaavan minua. Tosin olen osa kaikkia. Ahkerat ihmiset, pysykää kaukana haha. Olen itsekin toki jonkin verran ahkera. Voimakkaan sijasta onnekas. Noh, huvikseen onhan nekin eläinradat vain horoskooppeja.

Nukuin melko pitkään, koska väsytti. Ei edes telineiden purkamisen klonksuminen ja hakkaamiset saanut mua ylös sängystä ennen kahta(toista). Pitäisi vain käyttää unilaitetta.

No mutta. Mitäs muuta. Olankohautus. Hamsteri taitaa heräillä? Kas nuin, hänelle on nyt annettu huomiota, herkkuja, ja vedet vaihdettu. Lisäsin puruja jos hän haluaa kaivautua.

Tuota tuota. Sinkkukyvyt. Eihän ankeriaidenkaan lisääntymisestä paljoa tiedetä.