Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Sunnuntain turha julkaisu

 Mietiskelin paljon kaikenlaisia vanhoja asioita kuunnellessa sohvalla musiikkia. Nousin ylös ja otin väripaketin käteen ja aloin vaalentaa hiuksia. Sitten kun oli valmista ja hiukset föönätty, kävin nopeaa kaupassa ja sieltä tulee Selviytyjät Suomi. Odotin glögimuki kourassa. En tajua miksi, mutta se on ainoa sarja mitä nyt olen kuluttanut telkkarista. Onhan mulla Netflix vielä hetken, mutta ei sielläkään enää mikään kiinnosta.

En tiedä olisiko pitänyt mennä leffaan tänä viikonloppuna katsomaan marvelin uusi Eternals kun se trendasi jne mutta se menisi isense saleissa ja vaikka mun lippu olisi voimassa, niin kai siinä jokin lisämaksu menisi. Mä olen ihan persauki. Tein top3 tyhmimmän kalliin ostokseni ikinä. Yksi oli nahkatakki.

Mutta joo. Sitä odotellessa etten nukkuisi kaiken päivää. Heräsin aamulla sohvalta kasilta ja olin melko virkeä, mutta menin sänkyyn makoilemaan takaisin nukaduksiin. Hamsterikin sattui olla vielä hereillä. Ehkä tämä pimeys vaikuttaa siihenkin. Vaikka ei se minuun "vaikuta". Samaa vanhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland