Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

maanantai 22. marraskuuta 2021

Kirkkain silmin ja kapoisin mielin

Havahdus. Unohdin katsoa eilen telkkarista Selviytyjät Suomi jakson. Varmaan just silloin yritin nukkua onnistumatta pari tuntia. Uusinta tulee toki tänään. Taisin saada yhteensä 8 tuntia nyt jo kuitenkin päikkärien jälkeen. Tänään oli hoitsun aika aamupäivästä ja ehdin ilmeisesti vaihdolla nippanappa takaisin, vaikka hän oli vartin myöhässä. Vaikka mahdottomia asioita tapahtuukin kerran päivässä.

Söin paketin kanaa jotka paistoin, leivän välissä neljä kanapihviä ja vähän roskia päälle eli heinää ja majoneesiketsuppia ja juustoa. Aamulla tein smoottien. Äsken tein limonaatiani kun en löytänyt mitään kaapista sellaista ahmittavaaa, jonka puuttumista ei huomaisi. Kuitekin lihapiirakoissakin on monen päivän välipalat.

Aivot on vähän tyhjät mitä olen miettinyt paljon englanniksi kaikkea. Ja twiitannut. Pitäisi varmaan hankkia silmille hyvä musta kajaalikynä... tai siis on mulla yksi, mutta se on kuin raapisi silmäluomia ja eyeliner taas ei aja samaa asiaa.

Hukkasin taskusta jonnekin tulitikkurasian aamulla. Siinä luki jokin kodin huoneistot remontit jokin logo ja oli punainen. Varmaan pöllinyt joltakulta, no karma kosti. Muutenkin kaikki kolme sytkää vetää viimeisiä.

Maksoin laskuja mutta jäi yksi 1.12. maksettava kotivakuutus. Pitäisi ottaa selvää voinko siirtää eräpäivää vai tuleeko kalliiksi. Kolmella päivällä vaan. Joltain olisi saatava kolmekymppiä ja mun onlyfans orja on kyllä velkaa sen verran. Sitten vielä elää sinne asti ilman mitään turhaa. En ole kyllä mennyt yhteenkään tarjoukseen nyt.

Tavallaan olen maininnut instagramissa kaikkea mikä jäänyt sitten täältä. Eilen kävin läpi mun 600+ kuvaa ja niiden kuvatekstit. Ihan positiivista. Sitten huomasin että TheSatireVampire oli ollut twitchissä jo tunnin striimannut. Se peli, jota pelasi, oli kyllä varsin pelottavan makaaberi etten jäänyt enää sänkyyn sitä kattelee.

Jos ei nuku niin joutuu psykoosiin, aivot sammuu, ja sitten kuolee.

Täällä kävi toissailtana eräs mies, mutta en osannut käyttäytyä. Se ei jäänyt hoitaa mun vessan hajun tulolähdettä. Saatava siis joku muu. Jokin tukos jossakin, en osaa kyllä itse sitä paikantaa ja saada tukkeutumaa ulos. Viemäreitä on pesukoneen letkut ja nukkasihti, lavuaari, pönttö ja lattiakaivo. Ei se varmuudella tule ainakaan puolesta niistä.

Purkavat kattotelineitä. Pääsee ehkä piakkoin eroon tuosta kamalasta remonttimelusta mitä ollut ainakin syyskuusta. Hamsteri raukka.

Toistelen yksinään ollessa jotain hiljaista voi v**u. Muutenkin kuulostan taatusti erilaiselta kuin nettiminäni. Mitä se sitten on. Ei voi rehdisti tietää. Kuvittelen itseni lohikäärmeeksi ja muut on muita kiinalaisen horoskoopin eläimiä. Analysoin toisia myös persoonallisuustyyppien ja länsimaisten horoskoopin perusteella. Mutta minkäs sille voi jos olet joko materialistinen tai sitten pää täynnä ilmaa. Kaikki psykologiat, biologiat, tieteet. Käytän muiden ihmisten ennakoimiseen mitä ne tekee ehkä. Jos mulla olisi jotain tallessa intuitiota, faktaa, mitä ihmiset tekee.

Olen kyllä vähän luovuttanut sanattoman tiedon keräämisestä. En halua näyttää viisalta naiselta. Mieluummin olen se 3-vuotias itsekäs vastaanväittäjä.

Toisaalta mulla on legendaarisia arkkityyppi ihanteita ja sit toisaalta pohdin, voiko kohtaloaan valita.

Avaruuteen ei kannata lähteä, koska ihmisen luusto tarvitsee vetovoiman että se ei katoa. Kaikki avaruusmatkailu on siis täyttä tuhlausta. Anteeksi, siis halpaa silloin kun huvipuisto ajelut ei enää riitä.

Mutta se niistä kirkkaista ajatuksistani, kun en yleensä mitään jaa tänne. Muutenhan voisin vaikka paljasta että tiedän mistään mitään. Kaikki on vain keksittyä.