Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Otsikko on kuin pesulappu paidansyrjässä, se kutittaa

 Spotify ja Netflix jäsenyydet loppui. Olisi mulla aina sivuhuomioita ja lisää kaikkea mutta parempi kuin jätän rönsyt pois. Pärjään ilmankin hetken. Eilisestä ei jaksaisi kirjoittaa. Siipikastike meni vähän hupparille ja en jakanut kuvaa cookies and cream jälkiruoasta. Kaikkea pientä mitä jäi tekemättä tai harmittannut jos miettisi syvemmin. Parempi kun ei siis murehdi tai kadu. Mitä on ollut tapana tehdä. Poukkoilen. Halattu kuitenkin hänet, etten soita nyt tänään ainakaan uudestaan onnitellakseni, kaupallisesta juhlapäivästä.

Noin, kirjoitin tuon verran, pelasin puhelimella LotR:Rie to waria vähän puolustin linnakkeita. Menin nukkumaan vaikka oli nälkä. Heräsin vartin siitä, kun oli soitettu olenko kotona. Noh, olen kun en jäänyt eilen kaupunkiin yöksi, mutta en mä jaksa kyllä yhtään mitään tänään. Että en lähtisi haudoille tai edes syömään mitään. Haluan vain kärsiä. Ei mulle krapulaa tullut, ei sitäkään. Yksi patti puhkesi nivusista ja oksensin ihan vähän illalla pönttöön ja se näytti olevan pelkkää oranssia lilluvaa rasvaa. Kaveri soitti vielä illalla, kun olin alasti ja tupakka huulessa koko puhelun laitoin vaatetta eli kuulostin joltain, omituiselta.

Olen ihan teepaidassa ja sortseissa. Polttanut kaksi röökiä. Syönyt yhden juusto ja suolakurkku voileivän. Oloni on melko ränsyinen, ja mainitsinko jo väsynyt. Ei mulla huonommin mene kuin sillä pariskunnalla miehiä joista toinen oli pyörätuolissa jotka juuri olivat saaneet pummattua tupakat, ja annoin niille loput kolikkoni 95snt, joilla ne lähti Lidliin kai ostaa ruokaa kun ei olleet syöneet mitään.

Syömättömyys on varmaan jokin valinta. Juoppojen ja muiden addiktien. Sellaisten jotka kaivaisi omaa nahkaansa haarukalla saadakseen antabuskapselit pois. Onneksi en ole sairas silleen että ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin kaivaa maata altaan tehden syvempää kuoppaa, tai jotain

Sain kuulla että eräs oli lukenut mun blogia puoli tuntia. Mitä siihen voisi vastata, no kiitos, kiva kuulla? Harmi kun kukaan ei bloggaa. Tai siis bloggaavat mun niche on vain tämä... Niin, niin mikä se sitten olisi. Nettipersoona. Mitään et saa internetistä takaisin mitä sinne pistät.

No mutta joo ihan pakollinen ei sunnuntaisin bloggaus mullekaan ole. Tekoja ei ole riittävästi. Sanoja kyllä riittää.

Ei heilu lippu tänään korkealla kun ei tuulekaan. Huvittaisi vain nukkua. Pitäisi saada veri liikkumaan ja lihakset lämpimiksi, mutta eikö se peiton alle käpertyminen tuo myös lämpöä. Ja nälän voi nukkua pois jos se tulee kiusii. Tämä on paras ratkaisu kaikkeen.