Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

perjantai 19. marraskuuta 2021

Joo et silleen

 Huolestuttaa toi oma nukkuminen. Eilen oli sellainen olo, että heikotti. Joten nukuin lisää. Otin panadolin kun en tiedä mikä päänsärky mulla on. Muutenkin vaikea olla. Hain kaupasta kaljaa ja jätskiä ja jonkun kinuski kuivakakun. En usko että niistä oli juuri apua. Tylsä viikko, pelkkää nukkumista. Pitäisi ehkä ottaa yhteyttä Teliaan että lähettävät mun pokemonpelin kun se on ilmestynyt tänään ja tilasin sen aikoja sitten...

Sitä ei oltu vielä lähetetty. Menee ensi viikkoon, kun selvittelevät. Katselen Hengenvaarallisesti lihavaa. En ole vielä syönyt mitään. Skippasin kai aamiaisen. Olen nyt täys perunajauhemuusia ja kanapyöryköitä. Huuhtelin alas sitruuna+makeutusainejauhe vedellä eli limsalla. Maha kurisi.

Yöllä koitin tehdä sängyssä jotain venyttelyjä mun ryhdille. Olin avannut tiktokin ja siellä oli ekana video joka väitti että mulla on jokin selkävaiva ja se näytti miten tehdään seinäenkeleitä. Se on sellainen liike mihin pitäisi pystyä jos ei ole kyttyrää. Latasin jonkun sovelluksenkin missä olisi liikkeitä, en avannut sitä edes. Olin sen aiemmin ladannut. Nyt näkyi taas mainos.

Tärkeintä on kai olla hereillä. Saisi jotain tehtyä, kun vain aloittaisi. Hartioiden kohottelua ja seinäpunnerruksia ja kissan hännän nostamista. 

Kääk, apuva. Hamsteri pesän ulkopuolella! Keskellä päivää! Mitähän se oikein on puuhannut. Otin sitä vähän syliin ja ohjasin takas pesään. Olikohan se vain unissaan kävellyt.