ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

lauantai 27. marraskuuta 2021

En keksi mitään joten improvisoin tekemistä

 Tähtitortut paistettu. Ehkä laitoin liikaa munaa. Mutta kyllä niitä syö. Ostin myös konvehteja kolme laatikkoa. Olen ihan täys. Kaksi torttua ja 150 grammaa suklaata niin ehkä voisin vielä elokuvissa poppari combon ostaa... kaveri varoitteli Pirkanmaan koronatilanteesta. Olipas hyvä että sanoi sitten kun olin jo lipun hankkinut. Toisaalta unohdin mäkin kertoa vessan hajuista ja mitä olen tehnyt asialle.

Eikä tässä sitten kummempaa. Tunnin voisi keksiä jotain hommaa etten ole kahta tuntia ajoissa leffaan. Niet, nej, pää on ainakin melko tyhmä.

Ehkä jätän tämän vain tähän. Edellistä julkaisua oltiin ladattu sivua melkein viiskyt kertaa tavalliseen 20 nähden, joten ehkä kiinnostaa ihmisiä sittenkin mitä sitä syö.

Tosiaan onnistuin olla ostamatta mitään eilen päivän. Pitäisi kai ilmoitella LähiTapiolaan että maksan pari päivää myöhässä laskun, mutta niiden verkkopalvelu oli pois käytöstä ja pitäisi kai avautua tuossa äsken.

Ei mitään ihmeellistä. Ghostbusters Afterlifeen on lippu. Ratikalla menen, kävelen loput. Lippu olisi ollut 19,90 ja iSense saliin lisäksi 3e, mutta oli jäljellä kaverin yksi joululippu ja se toimi vieläkin vaikka toukokuussa mennyt umpeen se.



Joulukuun toka päivä olisi lautapelejä mutta en tiedä menisinkö kun viimeksikin pelasin huonosti eikä ollut yhtään onneakaan. Kunhan huvikseen hävisin.