Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Ole varovainen mitä haluat kun et sitä tarvitse

 Täytyy hokea itselleni että syön elääkseni eikä toisinpäin. Mitään jännittävää ei ole tapahtunut. Nukuin kolmen tunnin päikkärit kun yöllä ei tullut uni. Edelleen kanat paistamatta. Päiväys huomenna. Kävin hakemassa paketin lähikaupalta ja kääräisin nopeasti lahjat ja liimaa ja leikkasin kortin. Aina kiva antaa jotain. Vaikka olenkin allekirjoittanut etten mainitse koko ihmistä eläessäni missään tai ketään sen sukulaista.

Pelasin yöllä vähän oculust quest 2.sta. En ole pelejä ostanut. Pääsin hyvin jyvälle asioista vaikka onkiminen ei aluksi ollut onnistua. Ei se onkiminen, mutta se puheluun vastaaminen että pääsee edes alku tutoriaalin aloittaa. Olin aika hyvä ampumisjutuissa. Paitsi heittää virtuaalilemmikille keppiä tai poksautella ilmapallon tapaisia hedelmiä jotka lenteli, ja varsinkaan en saanut heitettyä hedelmää renkaan läpi.. ehkä yhden. Jotkut hankkii linssejä voimakkuuksilla noihin vr laseihin. Mulla toimi kyllä ihan hyvin silmälasien kanssa, vaikka ne aluksi vähän huurtuu. 20 minsan jälkeen alkaa otsa hiostua. Poskipäille jää painaumat.

Siellä ne on kahvoineen yöpöydällä. Yritin saada myytyä pois mun vanhaa Nintendo switchiä. Tarjous laski jo 80e 100:sta. Mä en tajua mitä ihmiset keräilee niitä laatikoita. Mä olen ainakin heittänyt omani varmaan jo uudestakin veks.

Ei kai tässä. Hamsteri jaloitteli eilen pallossa. Siltä meni vesikupit nurin pari kertaa kun huidoin olohuoneessa. Mitähän se luuli. Mun pitäisi siivota sen asumus mutta en ole saanut aikaiseksi. Siihen voisi vähän kaivata apua.

Mietin etten ole koko marraskuussa juonut tippaakaan alkoholia joten otin päikkäreiden jälkeen pienen centtilitran calvadosta. Tupakoiden hinta oli noussut 30snt. Täytyy alkaa oikeasti lopettaa... ei siksi että sillä olisi terveyshaittoja ollut mulle. Kaikki vaan... tuputtaa jotain salaattia tai etten saisi syödä? Bro, jos mä onnistuisin olemaan syömättä, mun oisi helppo saada syömishäiriö. Olen ollut näin painava reilut yli viisi vuotta jo. Miksi ketään kiinnostaisi. TikTok oli ihan turha. Aloin jo seota kirjoituskessa <-tohonm Alliin

Eikä se haitanne. Lopettelen kohtapuoliin. Kaveri sanoi että ei ehkä soita uudestaan illemmalla. Sitä odotellessa.