Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 9. marraskuuta 2021

Tällainen teknovelho joka syntyi modeemi perseessä

 Mistä tämä Googlen Chrome tietää, käyttöjärjestelmän palattua päivityksen jälkeen, että kuka minä olin? Koko ilta ollut päivityksiä. Seuraavaksi ehkä ladata uudestaan Spotifyt ja muut... ei ole aikaa kertoa mun virtuaalitodellisuuskokemuksia. Se on melko kallis lelu tuo Oculus Quest 2. Tuli tänään kotiovelle. Unboxasin ihan videolla (tiktokkiin). Osasin pienellä googletuksella laittaa siihen jo sen palasen joka tulee väliin jos käyttää silmälaseja. Ja sit siinä oli jokin kuminauha joka suojaa sitä laitetta hikoilulta tms. ympärille. Selailin etukäteen kauppaakin jossa on pelit jne mutta mikään ei oikein innostanut ainakaan vielä...

Käytin sitä ehkä 20 minsaa. Tiedä sit jääkö nurkkiin pölyttyy. Kyllähän se todellisuus sieltä koko ajan puski läpi vaikka olikin ihan kivat kolmedeet. Oli kiva päästä "muualle" tai tuoda kotiin se mikä muuten olisi jossain muualla. Ratsastaa lohikäärmeellä, ja katsoa peilistä hahmoaan. Mulla on vielä virtuaalilemmikit kokeilematta. Se on varmaan lyhyt peli se.

Instagramin kanssa ei ole onnistunut. En tiedä mitä vikaa mun varmennus kuvassa on. Siinä näkyy mun käsi, naama, ja henkilökortin tiedot selvästi. Siis kun useampi on nyt mun avuksi raportoinut että se esittää olevansa joku muu.

Tarvitsen jonkun joka ottaisi videota kun mä olen vr lasit päässä ja "pelaan" mutta ei oo kukaan suostunut (vielä). Tänään tuli muutenkin jotain loskaa ja se on yllättänyt taas autoilijoita. hehhehe.

Tein uunissa ranuja ja nugetteja. Aamupalana pirtelö tehosekoittimella. Juonut glögiä. Ehkä iltapalaksi vedän enkelisuklaata eli pandan patukoita ja sit pepsi maxia etten nukahda heti. Virvoitus maksimaattius! Loitsin.