ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

torstai 11. marraskuuta 2021

Kyllä hamsteriäiti sinua rakastaa kakkapöksyni pissamaakari

 Nukuin viisi tuntia. Sain hamsterin asumuksen puolessa tunnissa siivotuksi. Tänään vein jätesäkin purua ja muuta sekajätettä roskiin. Kaupasta hain askin röökiä. Myyn huomenna mun vanhan käsikonsolin ja saan siitä satasen. Toivottavasti sillä elää viikon. Vähän epäilen. Yksi kaverikin lupasi laittaa parikymppiä. Olen pessyt pari koneellista pyykkiä tänään. Ihan asiallinen olo. Olin todella kylmissäni ennen kuin menin aamulla suihkuun, en vain ollut huomannut miten kylmissään. Pari päivää ilman peseytymistä ehti tulla. Nyt olen menossa kolmen maissa pelaamaan lautapelejä. Täytyy lähteä parin tunnin päästä. Ja siis huom mun "pari" on ehkä tasan 2 tai jos en muista sen tarkemmin niin maksimissaan kolme... liukuva määre mutta ainakin sen kaksinainen. Eilen oli kyllä paska olo kun tuntui että kaikki kotiaskareet oli jäljessä ja tein ihan liian vähän. Ei ole muuten käsivarret kipeät nyrkkeilytreenistä, vaikka endorfiinejä en muistakaan koskaan kokeneeni kun en juokse. Vähän hikosin. Yksimielinen voittaja.

Tein tuossa aamulla puuroa ja kahvia. Äskettäin lounaaksi loput pari paahtoleipää ja kaakaota. Sitten varmaan vedän hiljakseen omena smoottien. Chia siemenistä vähän rakennetta. Kaapista lähti kananmunat ja kiisselit helkuttiin joten siellä on enää valot sekä sipulinkuoria. 

Ai että kun Helmi hereillä ja juo vettä ja syö maissia... laitoin sille rauhallisesti vesikipon vesipullon viereen mutta kai sieltä nyt tulee jotain vettä? Kovasti ainakin yrittää vettä saada sieltä. Ja lisää maissia... syököön kaiken mulla on sille toinenkin maissi vielä. Vettä hanasta löytyy kans. Oujea. Rapiseva kakkapöksyilijä.No niin, takaisin nukkuu. Mun pitäisi ehkä siivota sen lasipurkkia jossain vaiheessa sisältä. Tyhjentää maisseja pusseista. Sen ruokapiilo. Voi raukkaa. Mietin elääkö se vielä vuoden, kaksi vai mitä. Ja otanko tilalle uutta. Jos nyt niin pitkälle päästään tässä elämässä yhdessä. Sitten kun sut on haudattu. Pidän tauon. Ehkä otan toisenkin hamsulin jos sydän kestää ikävän. Ainakin tuosta terrasta pitää hajun haihtua ennen kuin uutta näkee se.

Niin, pehmo olen vain.