Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

lauantai 6. marraskuuta 2021

Tee uparit seuraavassa risteyksessä

 Tänään voisi ottaa jonkun projektin. Jatkaa kirjojen lukemista, pelata PikminBloomia ulkona, tai pelata LotR: Onlinea mun vanhalla Windows koneella. Voisin antaa seuraajien päättää jos niitä olisi, ah hah. Eka päivitän uuteen käyttikseen mun iPhonen. Koko illan eilen päivitin tuota toista läppäriä. Pelasin pokemon go:ta ja PikminBloomia. Nintendolta tuli kolme sähköpostia siitä sovelluksesta. Vahinko? Siinä vain istutetaan kukkia reitille ja kerätään niitä otuksia ja lähetetään reissuun itsekseen kun niitä löytyy. Se että salit ja stopit kartalla on isoja kukkia joiden ympärille pitäisi istuttaa tarpeeksi kukkia, että ne tekee jotain, ei ole varmaan mitään ihmeellistä. Lotr: Rise to war taas alkaa kohta uusi kausi peliä kun kaikki valtaushommat on tehty. Komentajat saa pitää ja tavarat, muuten vaihtuu kaikki. Mun kaveri oli eilen niin innoissaan pogoilemisesta ja itse olin jo kyllästynyt, että se tarttui vähän innostus minuun. Nukuin neljä tuntia silti, unilaitteella. Join paljon colaa ennen nukkuista eikä siitä oisi oikein tullut mitään. Siis nukkumisesta, mutta sain kuitenkin ummistettua silmät ja lopetettua sängyssä seilaamisen.

Mun tilaus eilen jossa käytin kaikki mun loput rahat virtuaalilaseihin ei ole jostain syystä mennyt mun tililtä. Käytin paypalia. Ehkä se johtuu viikonlopusta ja Pyhäinpäivästä tai että mun verkko ostoksien raja tuli sittenkin täyteen, mutta oishan se mahtavaa jos ne toimittaisi sellaisen ilmaiseksi, muahahaha. Mulla olisi ulosottoon tonnin lasku, mutta näköjään luottotietoihin merkitään taas. Ja sitä paitsi jos 3kk päästä saan kuntoutusrahaa, siis positiivisesti ajatellen, jonkin aikaa niin sitä ei voi ulosmitata, häh hää. Joululahjat jää kyllä vähän viime tinkaan, ehkä. Niin ja en ole pelannut Animal Crossingia switchillä. Se päiviys taisi tulla jo. Siitä on viikko kun olen pelannut... tietty mulla oli se ruokakooma tuossa hetken aikaa. Eilisestä en ole lihonut mitään, vaaka näyttää edelleen 125:ttä.

Liikuntaneuvontaan varasin ajan. Ei hitto kun tulee vaikeammaksi aina vain. Siis luulisi että laihtuisi nopeasti mutta en vaan pääse alle 122. Vaikka mulla on lihasta kantaa itseni. Vaikka lääkkeet on "painoneutraaleja". Eikö ne voisi jotain laihduttavia lääkkeitä antaa, niinku mikä vastaisi jotain... noh, kovia lääkkeitä.. mömmöjä, tiätteks, ettei ne aina nostaisi ruokahalua samalla. Mun kalorit on varmaan enimmäkseen tulleet nestemäisellä tavalla sekä siinä samalla napostellessa.

Hain eilen myös Squid Game maskin postista. Hankin cosplayihin sopivia marmorikuulia. En tiedä mitä järkeä. Ei ehkä mitään. Sosiaalista mediaa varten yksi kuva: aika kallista. Varsinkin kun "oli hyvä ettei (mun) halloween bileistä tullut mitään". Väsähtänyttä porukkaa. Jääköön pimeys. Mun äiti käy kuulemma avantouinneissa. Ei sentään mikään mielenterveys haaste, mitä julkkikset koittaa saada aikaan. Sen takia että joka 30 sekka joku murhaa itsensä. Jääkylpyjä. Se on vanha haaste, muistan joskus 2011 kiersi se kylmää vettä niskaan ämpärillinen.

TikTokkia selaisin myös yöllä kunnes puhelin sammui itsestään. Mulla on hyvin seuraajia, vaikka en mitään arvokasta teekään. Tai siis osaa kuvata videoita kuin ne ansaitsisi päästä punaiselle matolle. En tanssi, hyvä jos saan omaa ääntä äänitettyä. Mikä järki tosiaan. Kaikki läski ym avainsanat olen kieltänyt, joten mitä jää?

Mitä olen katsonut niin täällä kävisi jokin 20 sivunkatselua päivittäin. En enää usko, että se olen vain minä tai botteja. Silti mainoksista saan ehkä sentin viikossa jos hyvin menee. Multa kysyttiin mitä blogini käsittelee. Se on kuin kysyisi "kuka olen" jossain työhaastattelussa. Tämä on päiväkirja, mun oma pieni julkinen pakkomielle. Sitä on moni yrittänyt miettiä miksi haluan "yleisöä". Just joo. Yleisöä mille, mun oireille vai, etten ole mikään sama muu ihminen. Ei teidän ole pakko myönnytellä toisia sillä paljonko kehostaan näyttää. Varsinkin kun tuntuu pahalta, jos ei edes olisi ollut kiinnostunut seksuaalisuudestansa. Överit tai alivoimaisuus. Siittäpä siittä valkkaa sitten.

Mitä lie jorisen, höpötän taas. Älä jumiudu. Ratkaisuja on. Siksi ne on aivopähkinöitä.

Mitä mulla olikaan tapana tehdä!