ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

perjantai 5. marraskuuta 2021

Olin unohtanut miten nopeasti rahaa saa kulumaan

 Kuvassa: mun "skidi" cosplay

Vein Auraasian viimeiset lapset sekä Ian McEwanin Polte kirjat Bookcrossing miitistä. Avasin läppärin josko kirjaisin ne napatuiksi. Äsken skannasin ostoksia Prismasta kuluttajapaneeliin. Ostin uuden harjan, värinpoistoa hiuksiin, leipää ja leikkeleitä ja kanaa ja pata-aineksia ja proteiinijauhetta ja sheivausteriä jne ainoat hevi osastolta taisi olla kirsikkatomaatteja. Kuitenkin meni liikaa rahaa, ei siinä. Siis kun bistrossa myös söin alkupaloiksi nacholautasen, glögin, ja uuniperunan täytteillä. Piti lähteä aika pian sieltä että ehtii äidin kanssa kaupoille. Olin kuitenkin tuntikausia ajoissa ja mua katsottiin taas pahalla silmällä kun tilasin alkuruoan jne kun muillakin oli nälkä. Olin syönyt koko päivänä roiskeläpän ja siellä oli kylmää ja sateista ja pokemon go seikkailtiin keskustassa yli tunti. Tuntuu että vaikka mitä laittaisi päälle, niin on vähissä vaatteissa. Roikuin Suomalainen kirjakaupassa aluksi melko kauan kunnes otin vain jonkun kirjan. Kaveri suositteli Viisi maailmanloppua. Ja tunnen erään, joka ei usko ilmastokriisiin tai ettei se ole ihmisen aiheuttamaa. Niin lukaisen tuon ja pistän sen pakettiin.

Mutta että sellaista! Ei mitenkään ihmeellinen perjantai. Etsin kaupasta jotain painavaa, taisin olla minä itse. Mutta enköhän mä nyt taas viikon ainakin tule toimeen mitä kaikkea ruokaa on kaapissa ja kotivarana.