Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

tiistai 16. marraskuuta 2021

sisältovaroituksen sananen että 16 vuotta keskimäärin saat diagnoosin tälle ihotaudille joka poltteli ilmiliekkeihin mulle tänään(taas)

 Ihmiset on niin heikkoja. Mulla ainakaan enää ole jaksamista kohdata enää yhtään verta ja mätää mun nivusista. Mieluummin ottaisin pään kainaloon. Tiedän että antibiootit ei auta eikä muutkaan neuvot. Pitää vain jättää rauhaan ja antaa liekeille ilmaa ja rasvaa ja polttaa tämä temppeli ruumiini maan tasalle loputtomasti.

Kävin joo liikuntaneuvojalla tänään ja lääkäri neuvoi perjantaina että laittaa talkkia. Hikoile ja hengästy vaan tässä sit. Ei ole varaa laittaa voiteita. Ihoa on paljon. Hankaavaa taivetta. Ylipainoa, tupakointia, stressiä. Mieli matala ja elämänlaatu yhtä huonoa. Ällöttäviä paiseita. Vahva soturi olen kun kestän. Yritän olla miettimättä. Enkä liho enempää. Saavutuksia nämäkin.

Ei voi kuvailla muuta kuin että vittu ja vitulat eteenpäin. Sillä se lähtee millä on tullutkin. Hätä on just näiden mun vaivojen näköinen ja arpien.

Mulla on vähän kylmä. Mulla on jalassa sellaset pinkit kotisortsit joilla nyt ei ole enää väliä jos vähän tahraantuu.

Mutta niin.. meniskö peiton alle turvaan kylmältä ja pimeydeltä. Ei tässä mitään resursseja ole nyt kun jo mainitsin, etten jaksa. Olla. Ei ole mitään uutta auringon alla. Mitä odottaisi saapuvaksi ilolla. Pirskahtelu kun on sitä, kun veret ja mädät lentää vessan seinään kun puristat golf pallon kokoista kovaa pattia siitä mistä reisi kohtaa satulan ja joskus häpykummulta, tai peräti sieltä sisäreunoilta. Mulla ei ole nyt kainalossa mitään kummemmin hidradenitis suppurativa oiretta, tai että vaatisi leikkausta tai menisi kuolioon kun joillakin menee vielä huonommin?

Se on vaan niin vaikeaa. Kaikki. Ottaa kuvia sieltä. Oman käden kanssa. Videon sain 6sek. Ei niitä voi jakaa minnekään. Error vain että olet olemassa ja jatkat ilmestymistä. Marginaaliin kuulut. Jos on hikka niin hiero peräaukkoa ja kaikkea kun vain vertaistuki voi ymmärtää ja niillä menee osaltaan huonommin heilläkin. Kuten äidillä oli tapana sanoa. Kun oli jättää mut mökille yksin ja mennä muiden kanssa paikalliseen juopottelee, vaikka olin vasta pieni.

Kuningatar alkoholi sisältäen kaloreita voisi kyllä unohtaa kaiken tään.

Päivittely maksimaattius. Itku katkeamaton. Turvonneet silmäluomet, nyrkillä lyhennetyt etuhampaat sen toimesta jota äitisi rakastaa enemmän kuin sua. Omat kaikki ihmiset ja tukiverkot jotka käskee olla mainitsematta missään heitä. Jaa koska olen niin äpärä ja avuton. En mä saa olla täällä! Minua ei olla kutsuttu! Tällaiset ihmiset pitäisi lailla kieltää! Tavaraa vaan tulee ulos ja salaan kaiken.

Keskimäärin kestää 13 vuotta oppia suomenkieli. En mä tahallaan ketään manipuloi. Kaikilla on vaan oma napa ja ne haluaa kuulla vain sen, mikä heitä kiinnostaa. Ne ei pysty lukemaan kaikkea. Piste. Etkö usko että oli äidinkielen lukionkirjassa noi jutut ekalla aukeamalla?

Pitkää myötäistuulta kohti manalan valtakuntaa. Olen niin kyllästynyt ja pettynyt ja tyytymätön. Väsyneen onnellinen ettei kukaan muu joudu olemaan minä. Koska olen hyvä ihminen ja ainoa jonka tunnen joka olisi. Elossa. Selittämässä. Avuliaampi.

Jos sydän olisi oikealla niin olisin saanut jo sydärin.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy