Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Pieni hakkerointiongelma

 Kokeilepa toista tapaa. Shit shit shit. Möin yhden pokemon go tilin 2018 ja samalla mun gmail osoitteen silpputerrori@gmail.com meni siinä. Tänään huomasin että joku poika oli laittanut mun henkilökohtaiselle instagram tililleni kuviaan 12 tunnin sisään. En ole päässyt sille tilille 2020 elokuusta alkaen. Siellä on ollut yli 2000 (kaksi tuhatta!) henk.koht. kuvia vuodesta 2013. Ne on nyt kaikki julkisena myös, eikä alunperin ollut. Facebook ei tee mitään ja instagramissa voin vain tehdä loputtomasti raportteja. Mulla on suomalainen henkilökortti ja ne kuvat on minusta??!! Eli YKSITYISTEN KUVIEN JAKAMINEN. Eikö kelpaa ilmiannoksi? Maksan kohta hakkereille loputkin rahani että saisin koko tilin helvettiin.

Sen lisäksi että vihaan Facebookkia ja Instagramia just nyt, niin mulle on tulossa UPS:llä virtuaalilasit tänään. Tuntuu siltä että heittäisin niillä vesilintua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland