Translate

kävijäpiikki

Hiljaista on kaikkea kyllä dokumentoidaan elämän loppuvaiheita

Maksalaatikkoa aamupalaksi vai olisiko jo lounas. Pitäisi pakata vaatetta jne jos meen joulunalusviikolla kylään. Viikonlopun aikana. Sen sijaan sijaistoimintoa. Ei välttämättä Tiktokkia mutta youtubea. Näin onnistut 2021. En tutki suomitubea koskaan.

Äiti lähetti jotain enkelivoimaa mulle. Se on harrastanut Reikiä jne

Tekisi kyllä mieli meditoida. Ei kai tästä päänsärystä muuten eroon pääse. Kunhan ei ajattele 2020 lol

olotiloja. Jumissa.

Muoks. Katsoin videota Lontoon kaduilta nimeltä London Has Fallen. Hyvä leffakin se oli. Kaikki suljettu liikkeet eikä ihmisiä missään ruuhka-aikoina, vain poliiseja ja ambulansseja ja kauppojen etusivut teipattu näyttää kuin ne ei olisi kiinni. Melkein nousi ahdistus. Toisaalta mietin mistä ihmiset tekee ostokset. Tilaako ne kotiin Amazonista jne vessapaperinsa.

Syön jätskiä sen sijaan että menisi takas kuntopyörälle. Sokeri on liikaa. Kuunnellut kyllä brittiradiota mutta se on eri nähdä toi hiljaisuus.

Ehkä vähemmän päästöjä kun ihmiset ei tee turhia tavaroita ja kuluta. Kaikilla on silti se halu tallessa (saada kaikki heti) eikä kukaan halua säästää luonnonvaroja tuleville sukupolville.

Hmm, katselin tilastoja. 7 miljardia ihmistä ja pari miljoonaa vasta kuollut pandemiaan. Afrikka on turvassa koska niillä on auringonvaloa eikä kylmää ja kosteaa mikä pahentaa viruksen säilymistä siis.

Onhan se maailmanloppu tavallaan ei tarvita zombeja kun sairaalat täys kapasiteetti. Katsoin että Joe Biden ja Ian McEllen sai rokotteet ainakin. En ole vanha tai mies vaan köyhä mielenterveyskuntoutuja nainen, niin vaikka haluaisin rokotteen joskus niin kaipa ne puuttuisi just sopivasti. Varsinkin jos tarvii sen kylmäketjun.

looking out for me

Naistenhuone ryhmässä ilmoitettiin koronaton joulurauha. Eipä se silläkään katoa ettei siitä puhua saa.


Olen nyt elänyt jo kaksi kertaa 16 vuotta. Mistä keksisi uuden lempibändin kun toi Seether samankaltaisine bändeineen on niin raskasta.

past is gone, the future is not here yet


if anybody goes and fucks with my Ass I'll fucking stab him lol 

Kuinka kauan on viisi minuuttia? -Yksi päivä. /tiktokista sarjassa oletko älykkäämpi kuin viitosluokkalainen

Pää särkee. Sen jälkeen kun luin niitä vanhoja päiväkirjoja ääneen podcastin yhdeksänteen jaksoon. Mulla oli hauskaa, en usko että kuuntelijoilla olisi. Vasta toinen grammanen panadoli tänään.

Televisio auki tuossa. Sain joululahjat paketoitua melkein. Ei niitä ole paljoa ja melkein kaikki samalle henkilölle - mutta ei sentään mene sille "pikkusiskolle" mikä mulla oli osastolla, kaima vain omahoitaja. Mietinkin mitä ihme näkyjä siellä on ollut mutta se olikin vain joku mun sisäpiirivitsi tai muu aivosekaannus.

Ihan parasta jos olisin myynyt ne mun päiväkirjat silloin huutonetissä jollekin tarvitsevalle. Olisin kyllä jos olisin löytänyt ne ajoissa. Ne on nyt vapaata riistaa, vähän kuin kaikki muukin informaatio mitä ette saisi ehkä lukea kai. Mua ei pysty millään ainakaan kiristää, kun ei ole rahaa enkä ole välittänyt elämästäni siitä hetkestä kun passittivat kuntoutuskotiin unilääkkeiden kanssa.

Jos lääkkeiden sivuvaikutukset tiedetään niin hyvin että niihin ehkäisevästi annetaan jo lääkkeitä. Lihot 50kg ja sua kielletään menemästä salille tai käymästä missään ja tisseistä tulee maitoa jnejne. Ja diagnoosin päivämäärä alkaa ennen kuin olet mennyt osastolle. Niin mitä jää heidän rehellisyydestä, kun lisätään vaan niiden voimakkuutta kun itket ja yrität selittää sitä alkuperäistä diagnoosia kumoon kuntoutuskodista käsin. Tippaakaan. Ne on heidän satuja. Joihin viitataan. Se on joo "struggle" ja stressiä ja jos menisi päiväkin kun en vihaa sitä lääkäriä joka ne sadut kirjoitti. Noh, onhan tässä nyt mennyt jo se 10v turhaan ja stigmatisoitunut ja huomasin että olen syrjäytynyt, olen vain jokin vitsi. Kun nukun kaiket päivät.

Tarvisi pestä hiukset kun läträsin näihin eilen hiusöljyä ja tänään hilseseerumia. Tarvisi tyhjentää pyykit koneesta.

2/3 lääkkeistä otettu tänään. Melko varma että otan seuraavat vasta huomenna. niilo22:lla oli jokin hauska juttu lääkkeiden ottamisesta. En muista mikä. Joo, löyty. "Kahta taplettia ei voi ottaa kolme kertaa päivässä" XDD

Mutta joo olen melko rikkinäinen levy.

Ette te minusta vielä eroon pääse

Tulin kotiin ja patteri ei lotissut mitä se aina tekee, täällä on 21 astetta lämminkin. Satuin lähtiessä nähdä jonkun huoltomiehen käytävässä. Sain lähetteen puhelimitse ja kävelin Taysiin. Saatu taysin naistentaudeilta (päivystys) reseptit lääkäriltä kohtutulehduksen hoitoon eli toimenpiteen jälkeinen infektio. Jätin pois entisen puolison yhteyshenkilöistä kummittelemasta. Tipaton loppuvuosi hahha eikä lääkkeitä saa ottaa tyhjään vatsaan joten kai mun täytyy syödä kolme kertaa päivässä. Kävin Lidlissä bussilla, jätskiä ja suklaata ja vessapaperia ja papuja, maksalaatikko. Lähikaupasta nenäliinoja. Siirsin hoitajan ajan maanantaille. 

Verenpaineet oli melko korkealla ja maailma pyöri vähän pääni sisässä vaikka istuin odotushuoneessa. En tiedä miten ominaista se on mulle lääkkeistä johtuen oikeasti. Housut väärinpäin laittanut lähtiessä kotoa. 

Kaikki on toivottaneet mulle paranemisia ja että pysyn vahvana jne. En ole kotona juuri siivonnut tai jaksanut edes paketoida joululahjoja vieläkään. Ehkä tämä tässä muuttuu että löydän asioille omat paikkansa. Jaa-a. Kävin partsilla röökillä ja kahva jäi käteen. Kiroilin. Kyllä tämä tästä ehkä. Olen vielä nuori.

Tiistaina tulee vasta rahaa, menee kaikki laskuihin. Miten mä pärjäisin jos ei olisi sukulaiset elossa. Ei olisi säästöjä minulla. Kädestä suuhun.

Olisivat antaneet mulle parikymppisenä sen miljoonan eikä odottaa että olen 60v ja olen käyttänyt verorahoja niin paljon. Eipä mun kai oletettu niin kauaa elävän kun kerran pelkkää negatiivistä näkivät lääkärit oireita. Tottakai olen mykkä ja vaisu jos en fyysisesti kykene puhuu kun ääni menee. Pihahdukseksi itseni puolustamisesta kun halusivat analysoida nettikirjoituksiani, ja 1+1 äidinäidillä oli skitsofrenia ja olette tuoneet mut tänne iässä jossa se yleensä puhkeaa ym loput ne keksi itse.

Mutta joo. Piti kai lukea vielä noita mun päiväkirjoja niiltä ajoilta, kun kaveri väitti että tavattu 2008 vaikka noi on päivätty 2009. En ole koskaan muille kirjoittanut. Jos tekstistäni saa oikeasti selvää niin se on tarkoitettu muiden luettavaksi. Muuten se on mulle itseäni varten. Niin.

Kirjoita kuin kohtelisit lukijoitasi kuten he olisivat todella tyhmiä. Muuten lauseista tulee liian pitkiä. Jälkiajatuksia. Muihin kieliin johdannaisia. Siansaksaan, latinaan, jne. Ajanmääreet mulla tuppaa aina tulla loppuun. Silti enkku ei ole natiivia kun ymmärtävät ehkä mutta eivät itse käytä niitä muotoja.

Oui... bonne merde

Vaipoista vaariin eiku

Viisi vuotta ollut näitä ongelmia jo. Kaverini tiesi sanoa eilen puhelimessa.

Ei oikein mitään uutta taivaan alla. Huomenna hoitajan aika, saatan kysyä neuvoa että otanko yhteyttä Hatanpään gyne osastoon, en toisaalta haluaisi eroon koko kohdusta mutta jos se on taas tätä niin kai se on pakko... viikko olisi sit ollut jo tätä kipua ja vuotoa... siitä kävelen Lidl, ostan taas jotain ruokaa ja vessapaperia.

Oksettavaa mutta söin koko kilon macncheeseä. Siinä oli kolme annosta. Aamupalaksi vedin loput enkelisuklaat ja sekin oli liikaa.

Katsoin kolme jaksoa jotain Walking Dead world beyond sarjaa. Nukkunut ja ottanut sohvalla päikkäreitä. Pitäisi taas vaihtaa pyyhkeet sänkyyn. Kauheat valumisläikät vaan. Ehkä jos laittaisin kaksi yösidettä peräkkäin tai vaipat niin sitten ei tulisi mutta ei sitä tiedä.

Voisinpa puurokauhalla antaa joulurauhan

Joulukauden ilosanomaa vai kirous? Ostin jouluisen villapaidan ja huomasin äsken että tän kuuluisi soida ja olla valot tossa lumiukossa. Ei toimi ei. Tämä oli kokonsa puolesta ihana ja muutenkin kiva 3xl. Pullealle sopiva. En jaksaisi mennä esim. palauttaakaan. En edes tajunnut että joku efekti pitäisi olla ennen kuin aloin lukea pesuohjetta.

Ostin vain n30e ruokaa. Nälkäkin olisi mutta kirjoitan tänne koska jotkut nuoret miehet tuijotti mua kun törmäsin niihin joka käytävällä kauempaa ja tunsin niiden tuijotukset vaikka rillit huurussa, hiki valui silmiin, ja bad hair day lisäksi maski.

Juustosämpylöitä kaakaolevitteellä, suklaapatukoita, kilo macncheese kinkulla ja kilo sokeria ja sitruunamehua jos teen kiisseliä, sekä perunamuusijauhetta soijarouheen kanssa lisää vain vesi sörsseliin majoneesi perään ehkä tabascoa. Pieni pähkinämaitosuklaalevy.

En ostanut jätskiä enkä sipsiä enkä keksejä tai karkkia. Turhia kaloreita joo. Eihän täällä kotona mitään ollutkaan muuta kuin terveellistä jäljellä.

Sisennänpähän ajatuksia

Kävin eilen kaverin luona. Tilasin meille pitsaa ja kebabia. Sai multa pari ikean lautasta ja syviä lautasia ja pari pikkulusikkaa ja sit kauhan ja muovisen paistinlastan sekä omenoita. Olisi voinut vielä jotain lasejakin, kun sillä ei oikein ole mitään. Ei ollut saanut tukia jostain syystä niin oli siirtänyt parturia. Onneksi sekin menee sit viikonloppuna vanhemmalleen. Mä en tiedä koska mä pyytäisin pääseväni. Mulla on perjantaina vielä aika hoitajalle. Odotan että posti toisi lahjakortin lidliin ja saisi jotain ruokaakin. Sitä paitsi täytyisi paketoida lahjoja ja pakata ennen lähtöä.

Kuunneltiin syödessä mun uutisankkurointia 10min eli ekaa podcast jaksoa Skitsofreenikon päiväkirjat. Naurettiin mun hauskoille jutuille. Rasvapallerolle ja laihdutusvoiteille. Selitin että mulla oli huono suomi, ei mitään punaista lankaa, ja tajusin vain itse niitä juttujani päiväkirjoistani tai selvisi myöhemmin asioita. Potilasasiamiehelle kirjoittanut. Eipä niistä kukaan osastolla uskonut sanaakaan mun puolta asioista kun ne halusi värittää kaiken ja satuilla itselleen väittäen että mua oltaisi tutkittu.

Eniveissön. ne mömmöt oksetti ja itketti. Lääkevastainen ja sairaudentunnoton hyvä minä.

En tiedä miten se kaveri jaksaa aina ottaa puheeksi. Ei se diagnoosi tai kasa oireita kosketa mua mitenkään. Ne ei liity muhun. Dissasioin ihan täpöllä asiat siten kuin ne on. Se on vain muiden ja kelan välinen asia johon voi aina perustaa mitä varten muhun pitäisi käyttää verorahoja. Lääkeyhtiöiden lompakot paksuiksi samoin erikoislääkäreiden.

Söin kaksi joulusuklaakalenterin luukkua. Montako yötä jouluun on? Sitten uudenvuoden jälkeen lupauduin ainakin taas luistelee.

Huvittaisi mennä takaisin nukkumaan. Päivittyisi läppäiri tässä. Ulkona kaatuu maahan jotain kosteaa räntäsadetta.


Tein eilen 3min25sec videon tubeen vanhoista kuvista ja sit luistelusta. Robotti naisääni kertoo englanniksi mun joskus kirjoittamaa elämäkerran tynkää. Botit on siitä hauskoja ettei ne erota hauskanpitoa itkemisestä.

Vastaukset adminien moderointikysymyksiin kun en ole liittynyt ryhmään eli haistakaa paska terv. huono suomi

Aamupaino 122 kg.  Kärsin illalla ihan saatanasti. Hs-taudin patin sain puhjottua suihkussa nivusista. Laitoin yöksi alle kolme pyyhettä ja silti meni patjalle. Hikoilin ja palelin ja oli kuuma kuuman suihkun jälkeen. Sattui alavatsaan, päähän, väsytti. Jos yskäisee niin siinä on mukana koko pallean seutu jne alakroppa ja se tuntuu hassulta. Olin varma että mulla on joku korona. Lämmitin mikrossa ranskiksia ja kalapuikkoja ettei ole kaiken lisäksi nälkäkin. Idiootit kyselee "entä paneminen?" Olisiko viimeisenä mun mielessä. Panetus tekee jokaisesta vastaantulevasta miehestä idiootteja. En ole tavannut ainuttakaan miestä joka olisi ihana. Korkeintaan söpöt pikkuveljet ja niistäkin puri mua kerran kunnes lähetetettiin "huutohuoneeseen".

19° asteen sisälämpötila. Osasyy miksi menin kaverille yöksi ja saunaan. Perjantaista lähtien ollut myös jotain ruskehtavaa vuotoa 3vk mun Novasure operaation jälkeen.

Kaikki stressaa. Eilen sattui käymään se Googlen palveluiden katkos.

Jaoin ekan luistelukuvan hashtagilla fit at every size eli hyvässä kunnossa joka koossa. Sen takaa löytyi lisää julkaisuja, fat shamingia, ja muuta "haluatko aloittaa tankotanssin? Harjoitellessa keskikropan kunto kohenee" lol ilmeisesti lihava ei saa olla hyvässä kunnossa. Mulla on 67kg lihasta perkele ja siirsin kaverin massiivista juoksumattoakin yhdellä kädellä.

Onneksi oli panadolia vielä kotona koska muuten ei varmaan olisi kivut lakanneet ja olisi ollut sietämätön levottomuus.

Nyt tulee lunta ja sovin kaverin kanssa säävarauksen että käyn siellä kamppeet hakee ja tuomassa mitä lupasin kunhan vähän taukoaa.

Tööt sanoivat jalat kun jättiviinirypäleenä peruukki liuhuten luistinta toisen eteen

Luistelin. Jotain puoli tuntia. Pari kertaa kenttä ympäri kaverin kanssa ja kaksi kertaa kentän toiseen päähän ja takas aluksi yksinään. Ei mulla oikeestaan jalat sanonut tööt mutta kun alkoi lunta tulla kunnolla ja kaverin piti ehtiä kotiin syömään niin se käveli mut pysäkille. Siis pystyin yhä kävelee noissa 9cm koron nilkkureissa. Huono valinta sillee.

Makkarat onnistui ja takaperin pääsin vähän ja liukua silleen puolelta toiselle. En kovin nopeeta uskaltanut mennä. Ei reidet antanut periksi ehkä. Ei hätäjarrutuksia, en osunut kehenkään, ei mennyt poikki mitään eikä terät osunut kehenkään jne. Pyllähdin monesti siihen tuolille kyllä lepuuttaa jalkoja. Uudet luistimet ja viime kerrasta se 12 vuotta. Kunto ei loppunut, muuten kyllä alkoi ehkä vähän hataroida ja värisyttää että miten kannan itseni. Naamalla iloinen 'cringe' virnistys kieli keskellä suuta ja hampaat esillä.

Olin toisella kaverilla yötä lattialla. Pari tuntia sain nukuttua ainakin nojatuolilla jalat jumppapallon päällä kunnes alaselkä puutui.

Ahkerasti siteen vaihtoa. Söimme, kävin saunassa, join yhden saunakaljan se tarjosi. Aamulla annospuuro ja se antoi mulle manikyyrin. Jätin sinne paljon kantamuksia, pitäisi käydä vielä hakemassa jossain vaiheessa ja sitten lupasin antaa jotain lautasta ja lusikkaa. Paremmat oltavat niillä astioilla hänellä olisi lähes tyhjässä astiakaapissa kuin mulla koko ajan likaisena altaassa. Tosin kanahäkistä pitäisi hakea syvää lautasta.

Pesen pyykkiä. Söin vähän jotain. Jaoin videoita luisteluistani vähän joka tuuttiin.

Hyvin suunniteltu juttu sinänsä. Tuli vaihdettua kuulumiset ja kaikki nyt koronan vuoksi varmaan innoissaan päästää suustaan mitä tahansa juttua nähdessään muita ihmisiä kuin ne jotka on omien seinien sisällä. Luulisi.

Kun katsoo maailmaa enkelin silmin

 Katoin aika huonon elokuvan. Teki mieli itkeä. Alienit pelastaa meidät. Kirkastavat mielen mielenterveyden häiriöistä, addiktiosta, väkivaltaisista kokemuksista ja muista onnettomuuksiin liittyvistä hulluista luuloista, jotka muokkaa elämiämme. Ei saa mennä piiloon sitten kun ne tulee. Maa tuhoutuu joukkotuhoaseisiin, ja sitä olettaa että löytyisi jokin muu paikka näille biljoonille kapseleille ihmisiä. Onhan meillä varmaan arvoakin nolla kun ollaan vaan jotain perusalkuaineita ja tuotetaan lämpöä ja silleen.

Mulla on sitä paitsi kylmä. Olen niin kyllästynyt patterin lotinaan ja sängyssä peiton alla värjöttelyyn.

intuition, ennakoinnin, ja manipuloinnin erot ja rajamaasto

 Nyt ei vittu jaksaisi. Poistin Pokemon Go:sta yhden rocket radarin vahingossa ja kävin päihittämässä yhden pääjehu gruntin. Siis ulkona. Tasolla 44 tehtävissä niitä pitää päihittää jotain kymmeniä joten useampi kuulemma jämähtää niihin kun vihaa noita tappeluita.

Lähikauppa ei ollut vielä auki. Nokka vuotaa ja en saanut palkintoja vaikka yritin monta kertaa skannata lähimmän salin. Kun aloitin kirjoittaa niin tuli sellainen dejavu kun on päällä lamppuja ja ne silleen iskee silmään kuin kylmä yövalo sängyn vierestä osastolla.

Kävin eilen ostaa 888g irtokarkkia maksoi melkein saman kuin kilo. Sit ostin vielä jätskiä ja pepsi maxia että maha oli täynnä nopeasti mutta turhia kaloreita. Niistä saa muuta kuin päänvaivaa.

Olisi yksi sarjan katsominen kesken. Shakkia ja Mattia. Tiesin yhden shakinpelaajan mut se esti mut ja ehkä parempi nii. Ei tuu vastaan ja ala juttelee täpötäyttä bussia kertoen kaikille mun vanhoja asioita. Mä pelasin lapsena muumishakkia mutta ei tullut addiktiota ottaa selville kaikki mahdollinen.

Karkki suuhun ja nojaan pöytään. Äkkiä vain jokin kirjoitus ulos. Vaikken ole kertonut mitään.

Heräsin yöllä, heräsin kuudelta, heräsin yhdeksältä, siinä ysin ja kymmenen välissä, kymmeneltä. En tiedä missä vaiheessa käynyt huojentaa rakkoa, vaihtaa sidettä tai tamponia, laittaa viestin, kyllästynyt nukkuu, tehnyt sen punaisen läikän allaolevaan pyyhkeseen.

Mutta senpä mä haluaisin tietää! Sekavan olon sunnuntai