Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 31. elokuuta 2020

simssin peluuta viimeksi 2018 joulukuussa peli vei 15Gt
Tein kartanon. Laitoin sinne nuoren orvon biljonäärin hovimestareineen sekä aikuisen itseni muistuttavan muodot omaavan naisen. Siitä huono että toi vanhus ei jaksa yhtään mitään tehdä. Sen kaikki tarpeet on täynnä eikä se pysty edes kokkaa mitään vaan vaatii aina mennä nukkumaan?!!!

Ihan tylsää ja turhaa toi pelin peluu. Mulla on parin tunnin päästä kaupungilla psykoterapia ja voisi alkaa valmistautuu.

sunnuntai 30. elokuuta 2020

Ja lisää settiä niinkös

Hohhoijaa. Olin poissa. Kahden päivän loma blogista. Viimeksi olin näin kauan pois kun olin ulkomailla. Onkohan akut ladattu, hmm.

Vajaan tunnin virkkasin tossa kun tulin kotiin... seuraavaksi tulee oranssi hiusdonitsi ja sitten ehkä harmaa ton aniliniinpunaisen pariksi ja sitten mustavalkoinen tai sitten jatkan noiden vaaleanpunaisten tekoa? Kuuntelen Seetherin uutta albumia kunnes osaan senkin sydämestä. Korvalta. En nyt sanoisi ulkoa mutta uutta grunge soundia päähän.


Kotona oli kaikki hyvin. Olisi toki voinut sammuttaa wifin yms.

Oli hyvää ruokaa. Oli kisu ja laituri. Ulkovessa jossa kävin usein, nopeeta sauna! Monta oravapentuetta, telkkaria, hirsiseinää. Viileää, pilvinen ilma ja vastapäisellä rannalla kokko syttyi ja jotain rakettejakin, venetsialaiset vissii levinneet sinnekin...
Pelasin suurimmaksi osaksi aikaa puhelimella the Sims mobile -peliä ja pääsinkin päivässä tasolle 10... mutta ne kutsui minut kaupungin asunnolleenkin käymään. Tuntuu että vaikka en olisi sanonut mitään, niin ne olisi silti olleet yhtä mukavia. Ruoka oli hyvää. Yritin olla ahnehtimatta liikaa mutta onneksi yksi pappa yllytti ottaa lisää. Sain paketin nakkeja kotiin mukaan kun ne jäi syömättä meitiltä.

torstai 27. elokuuta 2020

Sori mut nyt paskaaaallle

Ihan vitun epätervetullut olo molemmilla terveysasemilla. "En ole käynyt täällä pitkään aikaan." - "Ei kannatakaan." Ja muutenkin vähän töykeästi otti vastaan mun kirjallisen vaihtolapun kun olin päivämäärän kirjoittanut väärälle viivalle, ja miten innokkaasti ne sitä tarjosi toisessa päässä eroon minusta kun, olin pari tuntia ajoissa ja, sain saarnaa hoitajien tiukoista aikatauluista ja etten enää seuraavan kerran tekisi samaa. Mitä mä etäisyyksille voin?

Kävin vaa'alla kun mun vaaka kotona näyttää erroria. Joo, olin alle 130 kiloa vielä niukin naukin. Yhden suklaalevyn mussutus niin johan on eri kalorit kellossa.

Mulla oli sentään kangasmaski naamalla. Okei en pitänyt sitä koko aikaa esim. aamiaisella mäkissä (puuro+äm cee freshi mäkmuffinssi) tai kun join mun kahvia tai poltin pari röökiä kun venailin bussia. Ja muutenkin jos se ei peittänyt nenää niin sit huurussa lasit heti. Saatika naaman hikoilu jne tiedän kyllä että se muita suojaa kun ehkä mun suuhun päätymistä jos joku sattuisi yskii jotain koronahenkäyksiä...

Rahat loppui mut onneksi oon viikonlopun jossain mökillä muiden riesana ja mua tullaan hakee että pääsen huomenna suuhygienistille. Siihen asti olot on mukavasti.

Kuuntelin edelleen samaa Harley Quinnin soittolistaa. Rikollisen vihaista naisenergiaa. Timantit on tytön parhaita ystäviä aina explicit räppi matskuun tms sellaista että jos naisella oisi munat niin se heiluttelisi niitä. kuin mailaa sun naamaan.

keskiviikko 26. elokuuta 2020

Samaa vanhaa peruskauraa vai pitäisikö kutsua korppujauhoa

Hei Bloggerssoni. Mitäs meikän kitujaiselle kuuluu, toivottavasti vointi on hyvä.

Mulla on salaisuuksia mitkä olisi sulta kiellettyjä. Joten kerron mitä on tapahtunut seuraamassani sarjassa. Arvuuttelija pääsi Arkhamin mielisairaalaan. Se on tosi fiksu kuolinsyyntutkijaksi mutta ehkä enemmän olen ihastunut siihen pingviiniin vaikka sen nenä onkin ruma. Siinä on sellaista punkkirokkia joka on jo kuollut. Muoks. Onpa mulla huono gay raydar 🤣

Sain juurikin viestiä mutta ei ole vielä varmaa että voinko mennä kyytiin mukaan viikonlopuksi jonnekin mökille vanhojen ihmisten kanssa. Jos en pääse niin ei se mitään. Joudun kykkii kotona sarjojeni kanssa. Seinät kaatuilee vaan. Ruoka loppuu.

Lämmitin gouda juustoa lihapullien kanssa aamupuuron jälkeen lounaaksi kait. Nyt vedän kirsikka pepsi maxia. Se varmaan nostattaa ruokahalua että voisin syödä kohta vaikka jotain muuta yhtä vähäkalorikasta aivojeni huijatuksi tultua.

Pesin vihdoin hiuksista hiuskalkit pois. Ei tämä oranssinruskea paha ole nyt kun muistaa pitää kutrit kosteutettuina.

Muuta, mitäs. Eipä muuta. Pitäisi varmaan vähän putsata tätä näyttöä.

tiistai 25. elokuuta 2020

Vyötärönympärys 120 cm ja vaaka näyttää vieläkin ERRoria

Testasin alakerran ilmaisen kuntosalin. Siellä oli muutama kahvakuula ihan pienestä miesten kuulaan, painoja, penkkejä, mun vanha rikkinäinen kuntopyörä ja sit pari askelluslaitetta, ja katossa roikkui nyrkkeilysäkki joka kilisi leuannostotankoa vasten... ihan hyvin järjestetty silleen mutta ei mitään unelmaa. Ghetto gym. Asetukset vähän pielessä tänkokoiselle ja kuntoiselle. Siellä oli melko lämmin ja ehkä vähän tunkkaista, ei paljoa. Kuuntelin parit biisit ja olin treenaavinaan kunnes tuli hiki. Hikikarpalot lähti melko nopeeta naamalta toisaalta. Laitoin pyykinpesukoneen laulamaan. Olen polttanut salviaa täällä. Roskapussi se vaan haisi ja sen vein. Mun piti jotain kuntopyörä+pilates+hyppynaru+5kg painolevy settiä pitää kotona ja tulostin sitä varten jotain rasti ruutuun setti/toisto ja minuurit paperinpalaa. Aamulla viestittelin mahdollisen uuden kirjekaverin kanssa mutta sillä on hengitystieinfektio enkä halua koronaa :o Niin piti vain tulostella jotain itse suunniteltua kirjepaperia

Mihin tämäkin päivä on vielä menossa.

shit I'd ever figure out

Woke up from a nightmare dream I guess. Not awake yet. Apparently I wanted desperately to tell him I love him after giving him head. I saw myself in a mirror in the dream so I guess I was in control of the dream after that. I saw some kind of white faced with black eye make up sort of beautiful wraith. Leaving toilets room ajar so he'd get in lol. I'm pathetic. I have a problem with teachers in the bedroom. I'd never fuck with them but my lust for my male teaches has been beautiful. When I was a virgin I couldn't sleep because I was imagining giving my first everythings to him, they called him a penguin and sent a ransom letter for his slinky. It was just bees and flowers. Nothing. Someone told me I was a master of nothing. Lmao. I don't fall in love. I don't go around loving peoples. I think about you and please myself thank you very much. And run. Run... she's running. 

A sliver of thought stuck between a corner of my brain matter


That text came out strong and still not as passionately as I wanted him to know my love. Smear my makeup. Slap my lips with it. Make me gargle. When you're done just *bling* and you are gone. Penetrate my holes. Choke me. I'll open your trousers, lick your shaft and suck it deep. I need you to come in my throat. Use me like a toy. I'm your cum slut. All I want is to pleasure myself afterwards thinking of the warm cum still inside me. I don't want to spook you with my big orgasm while you're still inside me. I will only stalk you and I'll never forget you if you don't let me.

The funny thing is I'm on my period all the time and my ovaries are on fire most of the time. Whatever prompted my dream I won't know. Could be that I downloaded an app and scheduled myself study time. Or the other apps. Save yourself time and don't think of reasons. It's a waste of time to crush on anyone. Sure it's fun to smile like an idiot but you can't just do it by command. Stare into a soul of someone who you think is attractive and force yourself to fall in love. Never mind compatibility. Although some things never work and you ain't worth it.
Fishing for some pearls in the sea of negativity <3

maanantai 24. elokuuta 2020

Veretseisauttavaa

 Kävin kahvilla ja subissa ennen psykoterapiaa. Kerroin että piti tavata joku netistä mutta se kysyi miksi käyn terapiassa ja aionko seota. Siihen päättyi mun puolesta tapaamisaikeeni. Oon kyl kattonut tänään Joker leffaa Gothamin lisäksi. En ollut ihan varma onko se leffa jota katsoisi toista kertaa mutta miksei. Juusto on kallista ja Batmanin ihailu lapsellista.

Ei kai täs muuta. Aikuisviihdettä loppuilta. Valmistauduin lääkärin soittoon mutta se olikin vasta ensi maanantaina unipolilta. Vielä on aikaa kiltisti käyttää laitetta joka yö.

sunnuntai 23. elokuuta 2020

Akilles sai nuolen kantapäähän

Kävelin pari kilsaa Lidl kauppaan ja vedin kantapäät auki tennareihin. Kirveltää ja iho hankautui irti, vain jäi sellainen läppä jota en ilkeä repiä irti. Että sellainen lenkki. En edes tuonut mitään järkevää. Varmaan reväytin muitakin paikkoja.

Olen nyt katsonut kohta puolet toisesta tuotantokaudesta Gothamia ja ne tiputtaa Batman trailerin? Uuh. Voin ymmärtää miten synkkä tummanpuhuva ja tunnemyrskyisä nuori ex-vampyyri Twilight saagasta- Batman voisi vedota nuoriin tyttöihin. Ehkä ne hakee uutta asiakaskuntaa.

Asiakkailleni ilmeni eilen auto-ongelmia eikä ne sit tulleetkaan käymään Tampereella.

Värjäsin eilen hiuskalkilla hiukset puoliksi pinkeiksi ja puoliksi sinisiksi Harley Quinn tyyliin ja toi sininen on vähän haalentunut eniten jonka lisäksi nää on melko kalkkiksen kuivat. Suihkussa varoa sekä tukkaa että kantapäitä. Onhan pinkki nyt mun väri kuitenkin kun alta paljastuu jotain ihme oranssia? Ja toi sininen on mennyt kalkinkalpeaksi.

Hihhulihei kalkki vitsejä. Onko vähän tylsää. Harmi kun rikoksia varten pitäisi olla nero ja mä oon tällainen valkoisen leivän mussuttaja. Yksi kaveri instagramissa inttää kivenkovaan että olen ihan normaali toisin kuin sen toinen kaveri... eikö se tajua syyllistyvänsä samaan lokerointiin ja mun tuomitsemiseen kun se on hänen moraalinen tehtävänsä vapauttaa minut siitä stigmasta jonka olen saanut. Ei taida neito tajuta inttävänsä tyhjille seinille.

Eikä mulla sitten muuta. Yrttejä hampaanväleissä yrttivoipatongista ja voiveitsi suklaalevitteessä ja belgialaisia suklaita ja juustosämpylöitä. Ei tehnyt mieli syödä tänään mitään niin syön nyt sit jotain kun en muutakaan keksi. Mutta ei ne tässä ole vain sitä varten että ne kuluttaisin kaikki tänään... se on vain tarjoiluehdotus.

lauantai 22. elokuuta 2020

I'm not sick, everyone else are

Syntyessä paino 3 kiloa ja 310 grammaa. Joku kommentoi että "normaali" vauvan syntymäpaino olisi alle kolme kiloa. Ilmeisesti ne ei tiennyt faktaa mutta nyt sitten pakostikin ajattelen että en ole ikinä ollut normaalipainoinen. Jos ajattelee kuten nämä, jotka pakotti mut edes googlettaa vauvan normaalipainoa, niin mun pitäisi varmaan olla aika--- vittuuntunut. Itseeni?

Tehtiin kaverin kanssa, uunissa bataattilohkoja ja salaatti. Falafel pyörykkää maistoin enkä tykännyt. Liikaa lanttua. Sen koirakin oli täällä ja omenatoscasta unohdin ottaa kuvan, kun siltä tippui lattialle ja särkyi yksi lautanen ja halusin vaan kiireellä vetäistä sen herkun. Väitti että asun jossain rinnakkais todellisuudessa ja sanoin takaisin, ettei sellaista ole. Kun katson muka telkkaria ja muka olen aina netissä. Täytyy myöntää että olen vähän pakkomielteinen tällä hetkellä tosta Gotham sarjasta. Pahisten alkutekijät kiinnostaa väkivaltaisuuksineen normaalia enemmän.

Muutenkin synkkää kirjoittanut tänne. Kohta ihmiset pelkää mua enkä mä ole mikään psykopaatti. Päin vastoin, just oppinut vetää rajoja ja olemaan olematta liian kiltti tai hyvä ihminen.

Ennenkin paskasta selviydytty.

You are so ugly you don't deserve to live

Let my feelings calm down before writing? Never! I need a consience.
Can't wait to hear from my best friend. When she's coming here. I woke up early-ish. It's a cold morning yet I had window and door open all night and it's still 25 degrees Celsius. I have only had coffee and we're making something from veggies?
I have a long sleeved red and black striped shirt on I ripped off a hanger. I think it was on the plus size section a few years back. I had an email from Spotify about one of my playlists. I had to refresh it a million times etc but finally it includes new songs now of the week.
I painted my eyebrows.
Some people don't know why I have curved eyebrows. Scientifically it means my childhood was happy but who'd know that? Who'd believe that? Not anyone who cares. I've tried to pluck them very thin since I was a teen but that made me look even older.
My weight isn't laziness, it's more of a story that everyone reads by the cover. Just throw the dust cover to the bin where it belongs.
What else... how to respond to the hate comments... using logic and intellect. Usually they need no response. People may wallow in their hormonal juices of unhappiness for all I care.
how-old.net robot I tested yesterday and according to it I look a few years younger than I am. Must be all my beauty sleep. I don't feel 50. My hands are the same size as when I was 15. There is nothing wrong with me just because people find being a bitch at me is their idea of sexy.
Character development. The Gotham series is on pause right now cause the riddler, penguin, etc seem to develop so slowly.. Bruce Wayne is a kid being cute with Cat. I wonder when they fall out? I've seen Poison Ivy as a kid, too and what else there have been. Robin's dad? lol. There's so much violence and zooming in between jim gordons' face to see him make a serious look. All the baddies backgrounds are like some sort of easter eggs.

perjantai 21. elokuuta 2020

Mielipiteesi laiskoista ihmisistä ei ole lainmukainen

Laiskuutta ei tieteen mukaan ole olemassa, on vain hidasteita, esteitä ja asioiden lykkäämistä. Perisynti jota ei pese edes verellä pois käsistään. Varsinkin kun minun mielenterveys ei edes jokapäivä kestä "lenkille lähtemistä", kun saman ihmisen mielestä en ansaitse olla netissäkään. Voisin vain nukkua 247 koska en nauti elämästä, se on pilattu. Tästä kuitenkin huomasin että kyseessä oli oltava epäkypsä ihminen, koska noin ei sanota muille. "painu vittuun mun internetistä" Mene sinä lihamyllyyn tai etsi pimeästä webistä joku antaa sulle eutanasian.

Ihmiset ei ehkä ymmärrä että haluat vaan syödä ja nukkua ja sekin on okei. Ehkä tarvitsisin toisaalta masennuslääkkeet uudestaan mutta niiden popsiminen vuosikausia ehkä vaan hidasti etenevää lihomistani.

Jos mä painaisin 35 kiloa niin painaisin vähemmän kuin keskikokoinen koira. Sain joskus kuulla että mulla olisi ollut joku 42 kilon ihannepaino mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa enkä sellaista ollut sanonut tai kirjoittanut missään. 52 kiloa oli ehkä sellainen "lentoemäntä" paino joka olisi ollut nollakokoa lähellä tms, mutta en ikinä päässyt kuin normaalipainon ylärajalle tasan bmi 25:een, ja käyttää XS vaatteita hyvin lyhyeksi ajaksi. Mulla ei ole vieläkään suuria lanteita tai jotain melonirintoja. "Tuo ei nyt ihan pidä paikkaansa", että olisin laihtunut? Kehenkään ei voi luottaa eikä heidän silmiin, varsinkaan sellaisiin jotka määrää unilääkkeitä ihmisille-- joiden elämän he ovat juuri pilanneet koko loppuelämäksi.

Mitä lähemmäs pääsee yhteiskunnan kauneusihanteita, sitä enemmän menee hiuksien halkomiseksi. Mikä pitää olla täydellistä, symmetristä, oikeat mittasuhteet? Pitääko leikkauttaa itseään jne. Kyseessä on sama ja syvä itseensä tyytymättömyys kuin lihavilla mutta ne vain peittää sen paremmin.

Mä en ole keksinyt bodypositivity- nimistä liikettä. Eikä se ole huono asia että jokainen rakastaisi kehoaan huolimatta rajoituksistaan. Tosiasia on se, että lihaville on vähemmän olemassa tyylioppaita tai muotivaatteita tai muita mahdollisuuksia näyttää sivistyneeltä. Kaikki ihmiset tehdään piparkakkumuotilla.

Suurin osa sinisilmäisistä ihmistä joita suomalaisetkin on. Täyttä kuraa ja siansontaa olette, kakkaa, metaanikaasuja, epäpuhtaita. Jos ei miellytä niin vetäkää itsenne hirteen senkin siat. Sika sian tuntee ja välttelee myös. Koira on koiralle aina vieras koira. Nainen naiselle susi. Miehet pelkkää mälliä. Sitä nopeinta joka pääsi mutaatioitumaan naisen munasoluun.

Älä tuhlaa mielipiteitäsi minuun. Mulla on ollut vaikeat viimeiset 11 vuotta. Mä en odota että ikinä saan takaisin mitä oon menettänyt. Niin just, läski ei ole vieläkään kuollut.

torstai 20. elokuuta 2020

Vie nyt sit loputkin virrat näsijärvestä eiku

Windows lataa päivityksiä. Teki mieli tehdä webbikameralaatuinen vloggaus makutesti oikein old, old, old, school tyyppiin googelin kakkostililleni tosin, lähtisikö viraaliksi. Sit mun jalka alkoi kihelmöimään kun menin tunnottomaksi ja muistin miksi siirryin Mac:iin.
Jotain ihme säteilyä kyllä juu. Venailee päivityksiä ja sama asento koko ajan, ei ollenkaan liikuteltavissa noi painavat tietsikat. Muista mitä piti tehdä ja päätyy jotain muuta hommailee. Windowsit ei ole enää mitä ne oli joskus. 
Kieltäydyn päivittämästä 8 Pro:tani mihinkään.

 

keskiviikko 19. elokuuta 2020

PALJON ONNEE ÄITEE PALJON LEIJONA KUUSSA ON VAAN OLTAVAT HYVIN EIKUS

Hain joku aika sit prepress työtehtäviin. En edes ole varma missä päin Suomea se olisi ollut mutta en päässyt haastatteluun. Olisin ollut niin valmis laittaa kimpsut ja kampsut matkalaukkuihin ja asuun jossain päivisin viikonpäivät lähellä työpaikkaa. Kaksivuorotyö olisi helppoa toisin kuin kolmivuorotyöt. :D

Teen nyt sitten mediaa toisella tapaa. Pitäisi kyllä kämppää turvallistaa kotieläimiä varten. Naksut imuroida lattioilta ja siirtää ylemmäs tavaroita joiden en halua joutuvan hampaisiin.

Soitti lääkäri. Huominen aika peruttu, laittaa gynekologialle lähetteen musta. Juteltiin mun nuoruuden korkeat hemoglobiinit (160) ja kierto josta en edes tiedä missä mennään. Polyypit ja paikoillaan olevat mirenat sun muuta papa kokeet ja pari jo kauan sitten kaavintaa. Mulla oisi edessä (tän päättelin itse) jotain 20 vuotta näitä hedelmällisiä vuosia ennen vaihdevuosia ja jos se on vaan tätä vuotoa niin en ala. 

Sitten kun oikeesti on mennyt puoli vuotta tai yli kun et itsekään tiedä, sitä että joka päivä vuodat, niin siinä saa sitten jo tiputuksen suoniin ja oot vähän kalpea. Nyt on muuten väsynyt tilanne mutta en ole aneeminen. Vahva veri, en tiedä itsekään mitä tyyppiä.

Kun en ole lapsia halunnut koskaan itselleni, mulla on todettu mt-ongelmia ja ikääkin on nyt ja näitä ongelmia. Se joka leikkaa päättää kuulemma mun kohdusta. Itse on pitkä tie päästä siitä eroon ':D

Ensi viikolla hammashoitaja. Sitä ne tuskin peruu. Ja psykoterapiaa joka maanantai ja ens su pitäisi tulla vieraita Turusta kissojen ja koirien kanssa. Asiakkaita liittyen sivuihin jotka loin. Kaverin kanssa jutellaan että tehtäisi kasvisruokaa ja se ottaisi koissun mukaan mun luo. Pieni riiviö jota se ei jaksa edes kouluttaa enää. Terrieri itsepäisimmästä ja vilkaimmasta päästä. Unohdan aina että se ei ole kuin entinen koira joka sillä oli vaan se on joku eri koira eikä se osaa antaa tassua. Sinne meni koulutus.

Mitäs muuten. Nyt olisi aikaa olla luova ja muutakin kuin nukkua. Lakkasin eilen kynnet. Nämä räpylät on aina olleet vahvat ja pitkät päikseen.

Söin eilen liikaa, tilasin kotipitsasta sen suuremman pitsan lounaaksi, join 1.5 litraa pepsiä, söin paketin lihapiirakoita kurkkusalaatilla kylmänä vedin, ja sitten tortillasipsejä pussi vielä. Maha oli niin täynnä ja en ollut tehnyt muuta kuin katsonut melkein kokonaisen kauden Gotham sarjaa Netflixistä koko iltana.

Mutta siis niin. Kaikki hyvä on jo keksitty ja loput on kopioita.

Olisi pitänyt aloittaa siivoaminen tänään kunnolla ja mitä kaikkea

 

Pyydettiin lukemaan. Skippasin ekat sivut blogikirjasta ja heitin jotain randomisti. Vuosikausia jos etti mun blogia niin googlen tuloksissa tuli ekana vastaan demi.fiin foorumin palsta jossa mua haukuttiin skitsofreenikoksi ym. En päässyt mitään tehdä asialle joten viimein kun rikoskin oli vanhentunut niin tein kunnianloukkauksesta rikosilmoituksen. Mutta sitä sivuan tossa vähän alussa jos kukaan näkee rivien väliin kun on niin tiukkaa tekstiä, muhaha. Kolmen päivän blogikirjoitukset ääneen 7 minuutissa ja sen lisäksi vähän vapaata kröh kröh juttua väleihin, olkaa hyvet.

There is no coincidence, only the illusion of coincidence - V for Vendetta

tiistai 18. elokuuta 2020

It's not an opinion or at least mine unless it's raw

Cranky. Bored. Willing to throw my life away for any jealous idiocrazy.

Boredomville population >3

Media of the interwebs where is you. If it's not everywhere but nowhere. Like my philosophy teacher said to his boy who couldn't find some item...: "Just because you can't see it, doesn't mean it's not there!!"

I took out my mini dictionary and any of the words beginning with K, in my other, Finnish book of international words, were not there. Maybe I looked on the wrong section, the C words.

Kooma=coma

koodata= to code

kopioida=jäljennös

but wait, there's more!

My favorite word in Swedish-Finnish-Swedish-Finnish dictionary was alkusyy = härkomst ...I got to E or F studying them the night before for my Finnish high school exam which I totally failed with hardly one point awarded. I guess I gave no fucks. All other exams were fine though. A pass.

Where does this love of words suddenly aspire from you mayeth asketh but I tell no lie, I always wanted to learn them after first hearing any word in English for the first time. Times were simpler then though. The word duck had a picture of a duck above it.

There's Shakespeare in me. I went to my English classes even after they told all the international students it was not compulsory for them. Twas fun my wenches. 

Much easier than analysing text while you read it and write down what you are analysing as you analyse or read or whatever. Type of text and there are many, where your eye travels to on an ad, what type of effects used on any media even video. Is it an article, novel, a cynical opinion piece or lagislation. I don't care I don't read morning papers, never did. Like I don't make my bed or ever have played slot machines.

Words taste better than Excel. It's eloquent to know what things you are using in making up your phrases.

Language nut. Never really going forward because all you do is that all the time like the life of a mountain depended on a single stone.

Not a single comment was nice today on my TikTok. It pisses me off what I can't do there. Getting deleted, muted, etc. violating policy for just existing. I'm out of ideas. All my tiktoks are the last. Not wholesome content left. I don't believe in shadowban people cry about.

Well life. You were shit's own cunt until I shook my last gooey turd off my behind.

Olen pönöttäjä = I solemnly swear I'm up to no good

Excusez-moi. Brushed my teeth and had an apple and ate a can of tuna in water. I guess there was still time to order a pizza. It's not but midnight. My last post had me thinking of the first time I got drunk and threw off my clothes and lost my memory a few times actually. Who needs clothes when you have Stroh 80% spirit and all the cider or beer you can carry. Anyways. Anxiety is a creeper. That guy has a kid now and all is well. He but called me a person whose born with a defect to not understand literacy by adding words

synnynnäinen

agrafia

and he stole Mein Kampf from the school but finders keepers. I wasn't diagnosed then. Nah this nigga got a sombrero stolen.

My memory is long and I'm observant. I'm vocal and I'm expressive. Communication is important to me. Sometimes I care too much about what stupid stuff people put out there on their social feeds. I like to disagree because I know better. Sometimes it's not about being right though. It's about getting rich. It's about not getting into jail. It can be any adulting stuff and even if I'm right, their senses are better than what I can perceive. What am I even going on about!?

Jason Derulo was on Capital Breakfast show and I listened for a bit.

Should have put that scalp scrub mask on like a good girl and get my flaky thoughts out of other peoples business. My night mask though is making a huge hole on the side of my nose. I should've cleaned it and my face. Now I've just cleaned my face and come to illiterate my thoughts on this laptop. I scrolled Tiktok for an hour. I should limit my phone time to fifteen minutes. It's doable. I'd be bored as heck. Almost 60 hours per week is just too much though. Makes me shrudder. I probably was on the computer more as a child. Made my own virtual Hogwarts at 11 and even a parent sent me an email if they could put their kids there. lmao

Anyways. Wore this same nightgown a year ago exact. Different stuff then. Faceapp. Everything in the past is just coincidental. Say... people don't change. My brain stopped developing when my mum threw me out at a bit under eighteen. Her sister knocked my teeth in with her fist so I made a criminal report and police wanted to take me in instead. To hospital I went with the nurses laughing about it. I was ill alright. The day before walked outside that spring all day, so at the end of the day they made me speak and defend myself so much, I couldn't physically speak. My family just saying I was inside all day at the computer and never went anywhere. I was living a life, I swam and went to gym early hours and walked 50km per week but this was a lie the psychiatrist told me. What did she mean, couldn't see I had lost from 80 to 66 kg? Just talking how she worked eight hours per day and had no children like wtf that had to do with me? I could still punch her if I saw her again I hated her so much I just walked out on her office so many times. Some doctoral students was told I had got some kind of messages in the lyrics of this band and I said I did not want to talk about it. That music was so shitty I had nightmares if it was playing. Crumbled a CD with my hands, to prove it and apologized to the woman, who had owned it. Proof is like a monster in the eyes of psychiatrists. They want all evidence that you were sane to be hidden, locked up, best case destroyed if they could.

Mental health is just mental illness but portrayed poorly. Where was I. Yes I still remember a lot from 2009 when I got admitted. Or was it 2008. It doesn't matter because the diagnosis is written before you know where you are as patient. They accuse you of having psychosis when you were younger and have just their big heads to prove it. My diagnosis was not clinical, it was subjective. Paid. Badly worded because they did not know how much all of it offends me to this day. I just want every line srutizined and disapproven. It was not nice at all to get out from there as it was never fun to get in there, walk the 100 steps of that one corridor for three months gaining almost ten kilos. Not even with others who were my age. Then sent for years to some old-dated house to recover. Just adding drugs if I cried and explained through my gray fog what they do and did wrong. Fearing hating persons prescribing me sleeping pills or injections. Risperdal Consta. I gained 50 kg in a few years and those severe effects of the drug. Milk from my breasts too was a side effects. Lactate bitch...

Sigh. I could never be a mother. I could never not love them but I can't give something I never got in my mother's milk. It would be wrong to give this country children. I can destroy my body but not save rest of the population.

Hashtag deep shit

I'm better off alone. I have something I can use as a last resort. When the world looks uglier than I've ever seen it be, I can always say what I have been diagnosed with. It's worth it. It's destroyed most of my friendships and got people to tell me not to contact them ever again. My dad did use it on my boyfriend passive aggressively. YOU DO KNOW WHAT KAJSA HAS.

or maybe just born with it you motherfucker. Is it my illness that I hold onto when all else is too morbid. I have never seen things or heard things. My ears could bleed from trying and my vision can get blurry from trying. There is no extra out there that others couldn't see. Only me on the receiving end of people's sufferings.

Your culture pollutes. My eyes must be goggles because there has to be one more thing I can see in your ink plot tests. Fox. I must've cheated. Because there's no order to things. Psychology is crap like bmi's. Paid tests. Take countrymen as lab rats and expose them to your lies. No women's allowed. Not even binary.

Radical peace and harmony to you all.

maanantai 17. elokuuta 2020

somebadi cum geitörr shiis dincung liek a straippeer

Eeeen mä kyllä muistiani haluaisi hävittää. Ehkä musta tulee supermummo 50 vuoden päästä. Nehän on jo syntyneet jotka elää yli 150 vuotiaiksi.

Kaupungilla käyty. Jotain mä söin. Wrapin 2kpl, vanilja energiajuoman, Tupla suklaapatukan, ja on rööki sit maittanut. Äskön loppui ranch makuiset pähkinät.

Yksi tyyppelöinen kävi avaa mun viemärit. Ilmeisesti se viimeksi tuli kaksi kertaa niin etten huomannut niin nyt se yritti samaa temppua ahneuksissaan niin että mä oisin huomannut. Hehheti hehhe.

Juonut kohda sidukan. En mä ole alkanut tissuttelee mutta en mä kyllä kännejäkään hae. Iltapäivälehdet elää omaa kuplaa eläkeläisistä ja koronapettäjistä. Tai no, mulle yritetään myydä jotain rintanappeja facebookissa liittyen suojaväleihin. Mut mitä se oikeesti auttaa rintanappi. Tein itse samanlaisia koulussa... single pringle tekstillä ja siinä oli single pringe oranssia

Niin kävin leikkauttaa hiukset. Aloin miettiä miten se ylöjärveläinen hiusmaski/kuorinta sit oikeestaan toimii kun sen jättää hiuksiin missä meikällä on niitä hilsehiutaleita.

Ihan kateena ig:ssä mun ainoat tykkääjät. Ajatuksin ettei mulla ole pitkiä hiuksia ja että tän näköinen tyyppi joskus poisti mut kavereista jkr eli Jälkeen Kajsan Ristiäisten btw

Hoh. mitäs muuta faksaisi tänne nettiin. Nyt on vasta maanantai mein rakkaat pumpulipuikkoseni.

sunnuntai 16. elokuuta 2020

Niin siis sunnuntaijulkaisut on turhia

 Tein leipää sämpyläohjeella ja pesin pyykit. Sunnuntait on turhia🤪 Olen lukenut The Meltdown kirjaa ja yrittänyt ottaa päikkäreitä kun tuuli mukavasti ikkunasta. Huomasin että paavalinkukkanikin on kukkinut. Varmaan unohtanut kastella tai jotain. Päätä särkee ehkä vähän.

lauantai 15. elokuuta 2020

En mä muuta tartte kuin kaikki maailman hiphip hurraat

Väsyttävä päivä. Näin kaverin kaupungilla ja mentiin sen luo. Kävin hakemassa sushia 10kpl resq club alennuksella itsudemosta. Jouduin venaa kaveria kaupassa kun se vei koiraa, niin ostin kolmioleivän paahtopaistilla ja jonkun jääteen eurolla. Sitten se teki lättyjä ja join siiderin, söin vaan kolme kun olin niin täynnä. Join 1.5 litraa kivennäisvettä ja vedin lähtiessä vähän hagendaaz jätskiä purnukasta ja loput on nyt pakastimessa. Melkein suli matkan aikana. Kävin suihkussa ja menin sohvalle nukkumaan useaksi tunniksi. Ilta-aurinko paistaa taas naamaan.

Hikoilen kuin pieni porsas vaikken tee mitään. Lisäksi kokeilin ekaa kertaa kuukuppia. Tulihan tota joo muutama millilitra kun nukuin. Ei mitään tuoretta kamaa, haiseva kuppi pitäisi kai desinfioida kiehuvalla vedellä toi. Tuli mieleen se kun epäiltiin että oksentelin joskus ja mulla alkoi menkat, niin "ei se ollut mitään" mun vessasa ravaaminen.

Lääkärille aika ens torstaina tästä jutusta kun on kipeät ja usein. En edes muista koska viimeksi ei olisi pitänyt joka viikko ostaa uusi pakkaus tamponeita. Nyt on ollut ehkä päiviä enemmän välissä kuin yksi mutta silti. Kauhea vaiva. Jaksaisitteko itse. Ehkä tupakointi ja alkoholi ja sosialisointi väsyttää ja syöminenhän käy työstä.

Olisi voinut leffaan mennä sinkkupojan kanssa mutta olisi mennyt hukkaan mun silmille liput.

Joku ukkeli alkoi jutella penkillä Sokoksen edellä vilpittömästi. Ehdotin sille terapiaa ja se kysyi onko mulla lääkitys. Valitti ihmisten töykeydestä ja kehotti mua hymyileen. Naama irvessä joo heti kun vaan ei sattuisi munasarjoihin niin tukalasti. Koita itse mies olla hyväntuulinen jos sua potkisi munille koko ajan.

Voihan pyrstö. Kassalla nuori naismyyjä alkoi kääntelee mun kangasmaski pakkausta käsissä ja kysyi mikrofoniinsa tms varmistaen että onko ne oikeasti noin kalliita. Kyllä... 

Weight loss community on Amino apps with me being the leader (gets a bit sciency)

Oops I thought I posted here last time I visited.

It seems there are issues here. Growing kids have to eat and fat is necessary to function of your brains, heart, lungs... 1200 calories is a minimum for most ages just to survive, and you are not a baby.

Don’t make any decisions alone based on what anyone on the internet says, they usually have their own interests at play.

Parents sometimes are tough but their main purpose is to keep you alive.

Stay safe kiddosDo you wish to be more regulated? Have fiber!


I hope you are alive, well, and food is not your enemy.

The rich value their time more than filling the bellies of the poor. The solution of Marie Antoinette ”let them eat cake” had her beheaded. Yes History is ugly.

Remember that there is no straight line to success, it is not a straight line

We will be influenced by many marketing strategies and false hopes. That’s what you are getting if you want a solution right then and there.

Thin people actually enjoy some kind of exercise. They stop when they have filled their bellies and not stretch them more.

Balance, harmony and peace!!
What sort of fairies sew my clothes tighter every night
Counting calories is a tool, a mindset, it can predict how much you are going to weigh if you eat the same amount for a long time. 7000 calories is one kilogram and 1 pound 3500 calories.

Not fairies but unit of energy. Food labels should tell you whats in it and there are added not natural things put in food that tricks your brain wanting more or thinking other food is going to be less calorie also.

Best thing is eat what nature gave you and not go for colorful packaging, that’s worst! Not to mention how poor nutrition is with mass produce and farm animals getting steroids to be more beefy. It’s all very theorific and your metabolism should take care of you.

Everything is stored unless used.

Fat cells don’t die, only get smaller.

I have a question about calories no one has proper answered yet: when is a calorie not a calorie?


Battery low


My poor phone is heating up. This app is to blame. I don’t always give my input and you would have to dig for a summary of what my opinion is on a given subject.


I have made other communities and they’ve been just as dissatisfied with my lack of involvement.


I have psychotherapy and my 2nd year is coming to an end without us much delving into my possible binging disorder. Feelings are tricky and possibly forgotten underlying, just floating around making me binge.


I was 66kg in 2009 since then gaining weight rapidly 10kg per year pretty much. I exercised and could eat what I wanted. Nobody believed. I was disheartened. Do I care? Today I woke up wanting to exercise. All the apps required paid subscriptions. I did jumping jacks, squats and halo& shoulder press sets with my 5kg weight plate. My retro fitness bike collects dust.


I wish I had a schedule. I wish I knew the best time to exercise and not finish all of the food I am in control of buying and making.


Finally I just don’t want to be morbidly obese because it’s not nice. I’m not diabetic but I sleep with a mask on for sleep apnea. I sweat and I pant and I curse when the lift in my building doesn’t work, I have to shower extra and there’s Compulsive hoarders on tv that my friend recommended me to watch.


I have an education, not a lot of work experience and every mean internet troll already knows my weak spots.

I didn’t used to have tits. I used to have pimples.

I still have a rare skin condition and other annoying grievances. I’m human and I’m an adult and you can call me ma’am or a blogger and ask anything

I’m no expert. Repeat your set 18 times and don’t stop for nothing. Drink water and lift your legs up. Hug a pillow or a tree. This isn’t freedomlandia


So if you read this far I’m not even mad


EvidenceIf you ate chicken off the bones and saw how much of them piled up. You would eat less than if the bones were constantly cleaned out of your sight. This was some psychological test. There are more ways you are tricked by shops. Temperature, music, colors, lights, isles set up so you would choose unhealthy options. Packaging so that it makes you think it was the best natural option. Do you use 30 seconds to decide what to buy or less. Gives me anxiety just thinking about it. Sugar free, fat free, keto, its all the same tricks. More is better always. Costs go down the more you are able to sell. Nothing goes to waste right?

We are all addicted to something and everyone does something else to run away from other things and you’d be surprised how little people cared.
Sweat is fat crying.Brown fat under tissue does burn calories
Reply to: 𝕙𝕒𝕟𝕟𝕒

Homeostasis. Does Earth warm itself up because it is using more energy or have we depleted her energy sources 1.5x? I read in a nursing book that humans are not reptiles and can affect their body temperature. It can be low or if the body fights it gets a fever and if you don’t get energy you grow hair to protect yourself. I live in a country that is cold and if you jog in freezing temperatures or dip yourself in freezing lakes you get a high from blood flowing faster. Like it’s not so simple as eating ice cubes only because that’s not how energy works and there’s no minus calories.You sleep better when it’s colder. Also it’s a nice way to die, just freeze and not feel a thing.Links:
https://www.britannica.com/science/adipose-tissue


https://www.britannica.com/science/homeostasis

perjantai 14. elokuuta 2020

Kaikista endorfiineista oksitosiineista dopamiineista serotoniineista sun kortisolit sit päätti muuttaa asuun hippokampukseen

Jännin asia tapahtui äsken kun kärpänen poksahti päin lasia ja päätyi pörrää selälleen mun partsin lattialle hetkeksi. Yritin tehdä siitä TikTokkia mutta se ei suostunut kuvaa. Fail.

Halusin harrastaa aamusta jotain liikuntaa mutta kaikki sovellukset iPhonelle oli maksullisia tilauksia sisältäviä, eikä tekoäly tunnistanut mun kyykkyjä. Tein pari minuuttia 5kilon levyllä halo liikettä ja nostin levyä hartioilla ylös ja eteen istuen youtube videon tahtiin. Yritin hyppiä haarahyppyjä ja imuroin lattiaa. Tein mikrossa kolme kananmunaa mausteilla. Aamuinen kahvi on vieläkin haalean lämmintä mutta pahaa.

Aamupaino 126. Meikän vaaka kävi yli 130:ssa ja maksimi 150:ssa ennen lopullista tuomiota.

Kaksoisleuassa on nirhaisu teristä kun yritin viime yönä eroon valkoisista pitkistä karvoista joita alkanut löytää naamasta. Vedin pinseteillä muutaman kulmakarvan pois ja pitäisi toi pöydällä oleva pyöreä peili siivota kun se on niin pilkullinen meikkivoiteesta.

Tilasin Netflixin ja katsoin The Babysitters Club sarjan ekaa jaksoa kun se on nostalgista mulle. Snowpiercerissä menen aika loppua kohti.

Estin kolme miestä instagramissa. Estän kaikki jotka ei tykkää mistään muusta kuin jos liittyy millään tapaa seksiin tai muuten seksikästä sattuisi löytyy mun profiilista. Se on väärä paikka siihen ällöttävyyteen. Poistin badoonkin mun puhelimesta jokusen viikon kokeilun jälkeen. En vaan kestä suoria ehdotteluja ja en kaipaa mitään nautintoa keltään. Oksennan.

Pääsin sivulle 98 eilen mr. Jay Manuelin meltdown kirjassa ja pieni raiskausyritys varoitus. Oo äm gee.

Sänky väärä paikka on... heittää vaan lattialle?

Muistan että olisin tukenut joskus jotain kansalaisaloitetta seksuaalisesta ahdistelusta. Enkä mä ole tulossa kaapista lesbona, ehkä alan vaan taas aseksuaaliksi. Se on samanlainen taistelu kuin läskejä vastaan käydään. Vitun rasvankiertoelin. Juokseminen on hengenvaarallista. Kultainen keskitie joo valoa tunnelin päässä junaradan keskellä ei siinä

Eilen katsoin Salainen puutarha leffan läppäriltä. Lempibändiltä uusi sinkku ulostautui taas nyt perjantaina. Kaikkea kamalaa kannattaa odottaa.

Muoks.

Kävin 1.5 tunnissa hakemassa eri puolilta kaupunkia posteja. Henkilökorttia ja kaalimadon pakettia sekä alkosta 3ploa lemppari siideriäni. Kävelin kolme ja puoli kilsaa. Sitten hissi oli rikki. Aloin paistaa jauhelihaa ja keittää makaroneja ja kävin nopeesti suihkussa kun olin saanut sukat jalasta ja rakon tyhjäksi. Koneen miehet jutteli oven takana melki koko ajan hissiasioitaan. Vithu. Kaveri soitti ennen kuin pääsin ulko-ovelle asti ja suositteli kattoo telkkarista Himohamstraajia. Missasin puoli tuntia alusta mutta nyt on makaronilaatikko valmista ja mietin kaikkea turhaa mitä säilytän itsekin.

Akku loppu puhelimesta melkein. Sitä oli 80 kun lähdin ja alle 30 rossaa, kun löytyi laturi.

Nopee reissu. Hikoilin kuin pieni sika. Kaikilla lähestulkoon oli maskit. Itsehän olen pienituloinen niin välttelen loppuun saakka niitä.

torstai 13. elokuuta 2020

Boikotti eikä botti

Väärä kohderyhmä. En edes käytä enää täällä tradetrackerin mainoksia ja ne hylkää nyt mun sivuston. Eipähän tarvitse Virosta tilailla huonekaluja. Elämä potkii päähän eikä mulla ole oikeutta kirjoittaa siitä. Jos vaikka kerran kokonaisen viikon 7 vuodessa kerran keskittyisi rehellisesti kertomaan ajatuksia ja keskittyy itseensä. Ei kelpaa. Koko sivusto saa luvan kärsiä.

Tein 2 päivää sit mokkapaloja enkä ole syönyt tänään muuta kuin kuivia paloja pari siinä välissä kun torkkunut. Pitäisi uskaltaa kauppaan valmisruokaa ehkä. Tiedän ettei mun kokkailutaidot ole upeita joten ei tee mieli.

Instagramin puolella sovitaan miittiä yhteen kirppikseen opintoretkeä. Mut oltiin lisätty tänään ilmeisesti niiden ryhmään.

Pakko kai käyttää pitkähihaisia kunnes toi paljettilaukun viiltelemä ranne paranee.

Tämä blogin päivitys joka päivä on epämiellyttävä kutina ja pakkomielle.

keskiviikko 12. elokuuta 2020

Rankka nuoruus eikä se vanhuus tuu yksin

Moi. Näin äitiä viikko sitten. Sanoi että tulee halvaksi nähdä kerran kymmenessä vuodessa. Sain kuulla että se on asunut 35 vuotta sitten näillä kulmilla. Höpisi tänne muutosta ja taysiin töihin hakemisesta mutta tuskinpa sitä tekee... en aina tajua häntä.

Sisarukset ei juuri ota yhteyttä. Isälle piti allekirjoittaa lappu etten mainitse häntä tai ketään sen sukulaisia ikinä netissä.
Tiiä nyt sit rakastaako vai vihaako ne (vanhemmat) tällaista äpärää. Synttärini on syyskuun lopulla ja yleensä ne oli isovanhempien hääpäivien kanssa samaan aikaan niin käytiin syömässä ravintolassa tai mut haettiin ja oltiin jossain kylpylässä tms kun asuin muualla nuorempana jne yritin itsemurhaa kun ne väitti että rakastavat mua äitipuolen kanssa. Uskokoon ken tahtoo riippuen ihan onko masentunut....
Alan pikkuhiljaa virkistyä tänään. Vaikka toi sade ja pimeys ja koulujen alkaminen näyttäisi synkältä. Kellokin on kuitenkin paljon. Liekö mun vuorokausirytmi persiillään sit. Päivät nukkuu.
Itkin vähän kun badoossa joku idiootti väitti että luulen itestäni liikoja, epäili että olen raiskannut miehiä jne kaikkea paskaa kun ei saanut pillua vissiin vaan nauttisin yksinäisyydestä ja kirjoittaisin kirjan miesten puutteesta tai jotain
Aina kun tarttisi vaikka kyydin johonkin niin auto on rikki kaikilta yms. Kehenkään muuhun kuin itsestäänsä ei voi luottaa.

Yksi saksalainen lesbo instagramissa sanoi että sosiaalisaatiossa ihmiset imee toistensa kulleja. Jep, kaikki haluaa olla normaaleja ja jos on vähän paksu niin pitäisi peittää ittensä jne

En mä ole kaunis, vaikka on mulla päiviä kun mulla on ihan viehättäväkin olo. Peilistä näkyy roikkuva muodoton maha, leveet hartiat, paksut reidet ja hobittijalat, huono muotitaju ja hiukset aina huonosti ja naama roikkuu, kaksoisleukoja on kolme ja ryppynen ja muutenkin vanha ruma läski ja mun ainoa muotoni on pyöreä kun huono ryhti ja en näe onneksi kauas kun silmät harottaa ja perse on pieni ja aina pitäisi olla karvaton ja hoitaa kulmakarvat ja peittää meikillä ihon epätasaisuuksia ja mainitsinko että silmät kirvelee kun itkee ja on pistänyt silmien ohuelle iholle kosteusvoidetta tms
Syön liikaa kaikkien mielestä joten ehkä mun tarvisi useammin käydä syödä roskaruokaa kun ne kuitenkin olettaa.

Seuraan paria julkkista Atlantin toiselta puolelta ja se piristää aina vähän. Ei kaikki ole niin kamalaa ehkä.

Tämä muuten oli osaksi sähköpostiani yhdelle lukijalle mutta muokkasin ja lisäilin joukkoon aiheellista juttua. Tämä blogi on paikka jonne avautua ja helpottaa välillä.

Kajsa don't be so morbid -my host mum when I read the Bible from the library

Pitäkää hevosenpaskanne kaukana

Jos sulla ei ole positiivista sanottavaa pidä turpas kiinni. Pätee myös mua kohtaan. Jos olet lapsi niin sitä suuremmalla syyllä painu helvettiin. TikTok on muita kohtaan ilmeisesti kohtuullinen paitsi minua. Äitis tiesi mitä teki kun sua pani alulle, repi vittunsa synnyttäessään kivuissa jotka on pahempia kuin jos jalka menisi sijoiltaan.

Tänään on ollut paska masentava päivä. Kova meno deittisovelluksessa, saa olla jos luulee että sanomalla mua pelkästään kauniiksi pääsee pöksyihin tai miksi mun pitäisi ketään eli kaikkia, sallia niihin. Miesten putkinäkö ei oikeesti salli mitään. Naisillakin on persoonallisuuden piirteitä, ei pelkkä ulkonäkö.

Oon nyt jotain veristä sylkeä yrittänyt saada pois suusta aamusta saakka ja runsas veri kuivuu alapäässäkin ihan paskakökkäreiksi. Näen punaruskeeta jos en lepää. Mulla on brittiradio taustalla päällä päiväunten ajaksi ettei oisi niin yksinäinen. Mä en tällä viikolla lähde kotoa mihinkään. Tiedän oikeuteni, velvollisuuteni.

!!! Public service announcement. I don't have to sell my body to the night. !!!

En tosiaan kovin nopeasti toivu mistään mitä en tähän olisi kirjoittanut.

tiistai 11. elokuuta 2020

my face went a little bit like grraawwwrrr

Tilanne vaatii lisää kahvia. En jaksa alkaa vaahdottaa munia ja sokeria. Oisi nälkäkin jo. Lounasaika. Loput meetvurstit ja nakit kaapista ehkä popsia.

Vartin luin englannin kielioppia. Determinaattoreista sinne sukupuoli pronominehin. Otin muistiinpanoja Bookly sovelluksella. Päivän sana taisi olla supposition tai pedant.

Eri kirjat pitää lukea eri tavoin. Sellaista youtube videota katson nyt. Olen kyllä kuunnellut kirjan How To Read A Book.
plan

plan

plan your time

all the time instead of doing it

always brings the boys to the yard

maanantai 10. elokuuta 2020

A good brain is like an eraser

Täällä kävi kiinteistönhuoltaja. Mulla ei ollut pöksyjä jalassa ja sitten kun oli niin laitoin ne väärin päin jalkaan. Se toi lonkerot meille. Oon ihan puhki. Olin kirjoittamassa muistilistaa mun uuteen magneettiseen muistilehtiön sivuun kun ovikello soi. Kuuntelin äänikirjaa, kirjoitin sähköpostia yhdelle mun lukijoista. Kertasin mihin on tänään mennyt rahaa ja muuta tekstuaalista sikinsokin örvellys sillisalaattia, noin niin kuin, omasta mielestä "tärkeämpää"...

"Ooksä nyt ihan sad" & "I'm cumming" kun lähti. Liikaa pornoa vissii nuori mies katsonut. Lupasi korjata mun ovenkahvan tai muuta pikkuhommia ensi viikolla?

Fyysistä jumppaa kävellä edestakas keskustassa 4,4 km ja sitten psykoterapiassa miesasioita ja mun syömätapoihin liittyviä mahdollisesti piilossa olevia tunteita. Karseat nopeat yhden otoksen peura ajovaloissa passikuvat, poliisille hakemuksen teko henkilökorttia varten kännyllä, istuen keskustorilla. En mennyt enää leikkauttaa tätä koronakevät fledaa.

Uudet kengät tarjouksessa 20e. Neljän euron toimistotarviketta tigerista. Hesessä ateria. Röökiaski, suklaapatukka, pieni limsa. Shoppailin netissäkin hetken selaimella kirjoja, mutta olkoot young adult teemat ja bookstagramini?!

Oli loppua akku puhelimesta kun oli ranteessa sellainen venyvää kangasta musta pussukka... joka näyttää erehdyttävästi rannetuelta. Sympatiapisteet oletetusta fibromyalgiasta onnea sen kanssa mulle vaan.

Mut niin joo. Monday monday in the metropolitan area. Bussikortilla enää pari euroa piti ladata sinne kymppi mutta hommat keskeytyi. Perjantain juopottelu ryypiskely illan jälkeiset pakolliset seksit harrastettu tyypin kanssa vihdoin. Terapeutti sanoi että Naisella on oikeus olla miesten kanssa ystäviä ilman että siihen liittyy seksiä (!!!)

Mustan kissan paksut posket. Tuntuu että ajaudun hyväntekeväisyystapauksiin vaan. Laittaisin kuvia paitsi että oon nyt niin kauan tässä jo miettinyt psykoosit tulille ja yli asioita että toi ilta-aurinko meinaa paistaa silmiin samalla kun hikipisarat valuu vielkin ja siemennesteet housuihin, niin.

Virallisesti kyl paluu tähän että joka sormelle panokamuja. Olihan mun eka poikaystävä kihlattu puoliso, täysin oma syy että annoin sen jatkua niin pitkään ja annoin sen käyttää hyväksi siihen pisteeseen, että rajat kii? En tiedä miksi miehet väittää että ne, ihastuisi muhun eikä muut silleen sytytä mutta, silti eivät seurustelisi mun kanssa eli: miksi niiden seura sit kelpaisi kun olen niin. Jakorasia.

Jakorasioista puheenollen tämä julkaisu kaipaisi vähän kumitusta tai peitelakkaa. Ei sillä että onhan täs nyt jo vaikka miten alustavaa kakkaa ja mä vaan oon pohjasakkaa

vuodet vierii, vuodenajat kierii
ja miten se mun runoni meni en muista loppua

Tietäen ja tarkoituksella lopetan, ei tässä historiankirjoja, oletan

sunnuntai 9. elokuuta 2020

Muuta ennakoluuloni todeksi

HYI VITTU. Tekisi vain mieli huutaa maailmalle. Jussi 72v naimisissa ottaa muhun yhteyttä iskuri ilmoitukseni perusteella ensimmäisenä. Häpeää ei ilmeisesti ole suunniteltu miehiä varten. ETTEKÖ TE VITTU TAJUA MITÄÄN SAATANAN AISANKANNATTIMET JA KOLMIJALKAISET. Mä haluan anteeksipyynnön enkä mitään saarnaa omistuskulttuurista. Haluan että hän olisi lopettanut mulle vastaamisen, eikä toivottanut jotain elämän ensimmäistä päivää... PAINUKAA SINNE VITTUUN MISTÄ OLETTE TULLUUT SAATANAN HELVETILLISET MIEHET.

Mä selviän kyl ilman ja yksinkin ei siinä mutta jokainen suhde tai edes jos joku tervehtii netissä jonka arvaan olevan mies - jokainen suhde toiseen ihmiseen - värittyy näillä huonojen kokemuksien sarjalla joka kerääntyy liittyen miesten olemassaoloon tällä planeetalla mua kohtaan !!!!

Mutta se siitä. Mä jatkan anteeksiantamista ja kestämistä ja mä selviydyn ja adaptoidun sopeudun kaikkeen vitun paskaan mitä te miehet olette. Jokaisella sekunnilla, hengenvedolla, litralla joka menee mun suonten läpi, silmien räpäytyksen. Unohdan teidät jokaisella solulla kunnes kuolema mut vie unohduksiin lopullisesti. Miksi ette ole jo kuolleet sukupuuttoon. 

Jokainen pesäpallo joka lyödään lujaa poikien kiveksille ettei ne saa lapsia on siunaus ja onneksi nämä hedelmöityshoidot ja piikit on kaliimpia kuin nämä tavalliset keinot joihin kaikilla on varaa.

lauantai 8. elokuuta 2020

Varo varo varovasti ettei kaadu kallis lasti?

Varasin ajan hammastarkastukseen loppukuusta. Ylä takahampaissa saattaisi olla jotain reikiä mitä nyt katoin kuvista. Mikälie afta kitalaessa. Sit luin että ne vaan kasvaa ja pahimmassa tapauksessa tulehdus leviää ja elintoiminnot pettää eli verenmyrkytys.

Kauhea patti tuntuisi olevan sisäreidessä. Sitten mulla on lääkäriaikakin taas tän vuotojen takia kun niin runsaat... tai no ei runsaat mutta joka päivä, mitä teen väärin? Mietin jos olisi jokin lääke. Joku muu kuin caprilon jota käytin joskus?

Sitten pian pitäisi käydä ottaa passikuvat ja hakemusta henkilökorttiin tai passiin. Henkilökortti on kätevämpi kun mahtuu lompsaan. Harmi kun siihen ei saa enää sitä kelajuttua.

Tilasin alkosta kolme pulloa mun lempparia ja ne saapuu ensi viikon puolivälin jälkeen ja 10 päivää hakea ne. Tilasin eilen kuukuppia kaalimadosta. Enää tilaa mitään.

Ruskistin pannulla pekonia, kananmunia, nakkeja ja papuja aamulla. Brunssi. Kontinentaali aamupala eiku enkku brekki. Sit kävin illasta vielä kaupassa hakea juomia ja kirpeitä karkkeja. Keksejä syönyt eli turhaa kaloria vaan. Mulla on joku massakausi menossa etten välitä itestäni.

Kattonut sitä Snowpiercer sarjaa. Aloitin ja muutaman jakson nyt jo. Siis ihan kiva mutta se leffa oli parempi toisaalta. Kohta nukuksiin.

En ole sen arvoinen että baarien vessoihin musta kirjoitettaisi.

Olisin saanut eilisen hinnalla musiikkirasian jos ei lasketa toimitusta ja tullimaksuja

 Unohdin miten lihottavaa alkoholi on. Join yhden siiderin, kaljan, lonkeron, jekku teho drinksun, pehmisshotin, kaljan, toisen energiajuoma ja viina drinkin sekä viimeiseksi jack danielssia colalla ja vettä päälle kun pyrki ylöspäin kurkusta eikä sopinut. Söin illan aikana yhdet halloumi ranskalaiset ja nachoja salsa kastikkeella jotka tuli jaettua.Yhteensä meni noin seitsemänkymppiä rahaa. 

Olen lihonut... olen pompotellut tässä 125-127 väliä mutta nyt näyttää siltä että 130 olisi enää siellä reilun kilon päässä. Oloa tämä ylipaino hankaloittaa. Tekisi mieli vain nukkua lisää, sydän pompottaa lujaa, hikoilee ja hengästyy ja tollee ei ole kovin mukavaa...

Vedän muutaman digestiven ja sitten kun puhelin on ladannut hetken (olen pitänyt sitä kyllä laturissa mutta ehkä se ei ollut seinässä ja sitten kun se on mun unilelu)... nooh, eilen tuli hankittua sitä röökiä sitten baari iltojen ratoksi. Löysin whatsapp ryhmästä pari nuorta kundia ja niiden kanssa tuli juotua. Käytiin kahdessa baarissa. Loppua kohden alettiin pussaileen toisen kanssa niistä. Ehdin yksin kotiin vähän ennen puoltayötä, kävin suihkussa etten tule kipeäksi.

Ehkä se tykkäsi mun "nahkahameesta". Ei se kyllä aitoa nahkaa todellakaan. Ja kun huomasi etten säikähdä niiden keskustelusta ja toisilleen vittuilusta. Tuli kyllä yllätyksenä poskipusut ja julkisesti penkillä suutelot, mutta mä kyllä kättelin sitä aluksi niin hups. En mä erityisemmin lähtenyt miehiä metsästää baariin.

No mutta tällainen välipäivitys? Se on muuten apina ja kauris. Sellainen tapaus sopisi hyvin rotalle joka on kalat. Katsoin www.suzannewhite.com sen uusi astrologia horoskoopin kun oli tylsää aamulla. Luulin että se oisi kukko mutta oli sillä vähän sellaisia elkeitäkin. Apinat on siitä tunnettuja että niiden rakkautta saa varoa.

perjantai 7. elokuuta 2020

vain köyhät ostaa asioita joita eivät tarvitse tyydyttääkseen ihmisiä joista eivät pidä tai jotka eivät pidä heistä takaisin

Onnistuin paastoamaan kaksi ja puoli tuntia kunnes kävin ostaa kaupasta herkkuja ja pistin menee. Suklaakakkua, jädeä ja pieni pringles purkki ja kanawräppi ja huudottu alas zerolla. Aamulla olin 10 min kuntopyörällä mutta mitä toi nyt auttaisi.

Badoossa yksi turkkilainen mies lupasi tulla leikkaa mun hiukset töiden jälkeen. Selitin kyllä että on se aika kuukaudesta. Vaikka se aika onkin melkein joka toinen päivä mulla kun on runsaat ollut jo vuosikaudet. Jos tunkee tonne jotain niin vuotaa ja jos stressa niin vuotaa. Kohdunpoistoon pitkä tie. Voi jumankauta kun ei saa omasta kropasta päättää. Niin jokainen mies ei muuta mulle osaa ehdottaa kuin sitä ainoaa kanssakäymistä. Se on lannistavaa. Ketään ei kiinnosta. Alentavaa kertoa peilikuvalle kelpaavansa siihen edes.

En oikein osaa elää enää kun se autistisest lääkäristä kertova sarja loppui kolmanteen tuotantokauteen. Kaipa ne jatkaa sitä mutta koska. Googletin sen näyttelijänkin. Britti. Osasinkos odottaa.

Kaupassa oli brittien kaurakeksejä. Pakko ostaa digestivejä. Tuskin tulee juustokakun pohjaksi muruja. Olisi aineet mokkapaloihin mutten jaksanut väsää. Muutenkin selailin ruokatarjontaa ympäriinsä woltit ja foodorat. Suosituimpien ruokien lista alkuperämaat perässä sai sit syljen liikkeelle, vaikken mitään itämaisista aterioista tiedäkään.

Maksoin vuokran ja mulle jäi rahaa ja halusin käyttää sitä mutta ei tuntunut kelpaavan minnekään. Kaipa niitä laskuja sitten vielä ilmestyy mihin tunkea muka ylimääräiset. En tilaa enää ruokahävikkejä kotiin niitäkään. Tai British Corner Shopista brittiherkkuja. Sinne satku uppoaisi helpolla. Mutku jos haluan tyydytystä niin ei se nettishoppailu auta. Kaikki mulle heti nyt. Toki jos lähtisi kaupungille kaljalle tai muuten pientä hankkimaan, särkylääkkeistä aloittaen niin kaipa tota saisi uppoaa.

Hiustenleikkuu.

Mulle on ehkä ilmestynyt känsä nenänpieleen mitä olen pelännyt että sormesta tarttuu. Ei ollut finnintapainen. Jätettävä rauhaan ja leikkiä että se on kauneuspilkku. Totuttava epätasaisuuteen naamalla.

Mietin että jos olisi ollut walk-in päivä jollain tatuointi studiolla. En tosin yhtäkkiä ala sitoutuu loppuelämäksi. Ehkä maksaisin mun luottoja lisää. Paras jos säästäisin. Mutta helpolla menee enemmän rahaa kuin mitä on jos pieniä maksuja alkaa vähentää isosta summasta monia. Parikymppiä pari kertaa ja yksi viisikymppiä on jo viidesosa viidestä sadasta. Naisen euro on entistä vähemmän.

Mitäs muka tarttisin. Tilaisiko ausseista sellaiset menkka alushousut. Pinssejä, hiustenhoitotuotteita, vitamiineja, lehtiä. Osallistuisin siihen ja tuohon. Tilaisin netflixin, hbo:n, canal digitalin ja ruutuplussan vaikka saisivat maksaa mulle jos mitään suomalaista katsoisin. Äääh... ottaisin yhteyttä oriflamen, marykayn, tupperwaren ja muitten myyjiin ja kysyisin kakkukupuja ja mitä nyt sitten kuvastot olisi pullollaan. En osaa valita, jotain tuttua pitäisi olla. Ei turhaa. Minimalistista.

Järjestelijälle maksaa 150e tunti että itse päätän mitä tavaroita säilytän? Hankkisin lisää taidetarvikkeita, aloittaisin uudelleen harrastuksia, uuden kirjan tuoksuisia kynttilöitä? Mitä helkutin väkertämistä. Tekniikkaa ja luureja joihin kyllästyn ja möisin eteenpäin ja jäisin tappiolle. Juusto on kuin pyöreä kuu sanon vaan kun kuuseen kapsahtaa.

Mistä olisi niin kuin oikeasti jotain kahden vuoden päästä etua hyötyä jotain eikä vain ajanhukkaa ja viihdettä tai että unohtaisi mitä on oppinut tai ettei se olisikaan enää uusinta tietoa. Fuuuuu....

torstai 6. elokuuta 2020

Jesus take the reel

Viime viikon sunnuntaina lähti projekti silleen käyntiin että opiskelin Skillsharesta miten wordpressin rakentaminen toimii 2020 helpoiten. Tunti tai kaksi menee helpolla kun päivittää osaamista ja hakee ideoita.
Lauantaina mun asiakas maksoi juoksevat kulut.

huom. Luova ala, asiakkaat ei halua maksaa tehdystä työstä. Täytyy vaatia. Ja sitä paitsi katso tämä video miten piirretään kissa 17 työvaihetta

Maanantaina pystyin aloittaa hommat puolenpäivän jälkeen mutta tulin psykoterapeutilta vasta joskus 4-5 maissa.
Asennus oli melko automaattinen. Ei tarvinnut uusinta versiota latailla ohjelmilla erikseen kun se webbihotelli sen teki. Sitten vain vauhdikkaasti tein samalla pitsataikinan ja täytin ja paistoin, ja latailin lisäosia ja teemoja ja hienosäädin. Sivuja lisäsin, lomakkeen, leikin parilla kuvalla ja itsetekemällä logolla. Se että näyttää hyvältä mobiilissa.
Nyt on jo torstai. Lähetin .gif videon jossa hevosen silmä vinkkaa, ja korva kääntyy ihan vain koska voin. Se näytti hyvältä niistä 2.5 gigatavusta kuvia joihin sain linkin.
Palvelimella on muutama kuva, joista kuvaesitys etusivulla, jotka muokkasin. Taustamusiikiksi voi valita hevosen kopsetta. En tiedä miten sen oikeasti saa soimaan automaattisesti. Tänään en ole kuullut mitään porukasta mutta eilen tuli ensimmäinen teksti lyhyen puhelinsoiton lisäksi että lähdenkö mukaan.keskiviikko 5. elokuuta 2020

Onko suomenkieli jo pilvessä eli ns. kuollut, onko ruotsi turhaa, ja pohdiskellaan nyt samalla miksi vierassanojen lausuminen on rumaa

Hylkäsin edellis' kirjoituksen tän runoputouksen vuoks'
oli kylmää kahvi ja kielistä sain pään sekaisin,
siispä
jätä tai ota jääräpää

Salasanani on sama
äidinisän toinen nimi
eka lemmikki
pälänpälän


järki jättää, kello ei
rannekello ranteestain irti on
bäk to skoleen
tukka näkyy ja aika riens
Monesko sananen ne ties
tikketi tokketi tak tak tii.... lyö viisari
ei riitä naamarikirjaan päivityksiä
miettisin jos runoja ruksisi
pamppersseja
fakkersseja
Ei tuu hulluus pullosta
Jätä tilkka brändyä
Brandaan sun merkkisi kun aatos toimii
piilota jallus,
Kajsa tulloo
hyväksi kakuksi, jatkoksi naruksi
heippa teitille, sinuttelen
pakoon juoksut, hetkeksi sisuksiis
Ikä kaikki puristua muotteihinne
smuutti ja teepaita, pitsa
Vai sulatusuuni, sillisalaatti, siinä pitopöytä
pötyä pöydässä
runoja puusepän pojan mielessä
kun itämaissa keksitty oltiin jo ruuti
neandertaalit kuoli syntienne tähden
Ette tiedä mitä teen, vai
ei musta mieleen jää
rehellisyys peri,
aivot suli
ilman instrumentteja ei voi soittaa
ruudulla ei voi nähdä harhoja, psykooseja
Psykiatrien mielipiteet vasta hauskoja
elleivät uskoisi syrjäyttää ymmärtäin
vapautta ajattelua, itsetutkiskelevaista
Sampo suoltaa mitä haluat, on se tarunomaista
pohdin aina miten ohjataan moista konehetta
papporna, pojkar, älskar och tid
Selvitymisvimma, lisääntymishalut, piste
homojen unien omien kultien kuvat
turhaa jyystät hampaatonna lopullisuutta
ei täs mitään
yli kyöpelinvuorten, kansalle kakkua
aivotutkimukset näyttävät lahonnutta pölkkyä
assosiaatio kokeita, johdattelevia kysymyksiä,
yks hailee sana jos toinen,
perustettakoon marssiin yhteiskunnan oloinen,
jos mä olen loinen
ensimmäisellä loikalla syksyn lätäköihin
murre ja haukku sekä koira,
jumalattoman pitkää ajantappoa
Oppia pitkää, tohtoria maisteria
Sanat haisee tuntuu ja punainen on normaalia
mielenvikaista väittelyä,
sipulilla on moninaisia kerroksia
pimeä netti, aine ja energia, musta
Eteenpäin työntyvä laajuus kaikkialle ulottuva
ymmärtäisi kun jaksaisi 
viittisi kehtaisi tai pystyisi

Onko kaikki tämä laiskan ihmisen aikaansaannosta

Jos ei ole suunnitelmaa etukäteen päivän varalle niin asettaako siinä itsensä varmaan epäonnistumiseen?
Tiedän tavoista ja triggereistä jonkin verran ja siitä miten aivot temppuilee. En osaa ajoittaa harrastuksia ja aktiviteetteja oikein ja annan aikataulujen lipua etten teekään mitä oisi voinut.... esim kuntopyöräily, virkkaaminen, kirjojen lukeminen...
Nyt on kello 12. Ei kai toi ketään häiritsisi jos hikoilisi vähän. Luin kuitenkin jo eteenpäin novellia hetken. Jos alan virkata niin siinä menee yhden hiusdonitsin valmistumiseen yksi tai kaksi tuntia. Älä katkaise ketjua, ei.
Onko sen arvoista.
Keskellä viikkoa.
Käänsin eilen seinäkalenterin elokuulle.
Aika menee. Isot asiat täyttää tiimalasin isoilla kivin, mutta sitten sinne mahtuisi vielä pieniä kiviä, hiekat, ja vesi. Ei ole koskaan täynnä aikataulu. Etiäpäin sanoi 3,2,1 ja sitten vain teki hommelin ja se oli ohi. Done. Check. Ei niin yksi potenssiin n, 100000000 x kertaista? Suoritukset sinällään. Kukaan ei kerro mitä pitäisi kun aikuinen olen, niin minun tehdä... 
Voihan pyhä keskinkertaisuus.

tiistai 4. elokuuta 2020

Niinku olis jo!

Vau. Selvisi sekin miksi The Good Doctor ei ole "autistic good doctor". Huh. Massu täys- syötiin kamun kanssa puokkii melkein 600g kanan kermainen kastike ja sitä jäikin vielä, sekä jasmiiniriisiä ja salaattia. Jälkiruoka haettiin kaupasta myös yhdessä omat juttumme ja halattiin eron merkiksi. Arvioi ruokani 3.5/5. Itse olisin antanut 4 tai 4- mutta ehkä se on ihan sama ja se.

Viimeksi lauantaina kirjoitus. Sunnuntaina oli taukoa ja maanantain kirjoituksen "näki" jotain 6 maksimisssaan kunnes piiloon. Eilen oli psykoterapiaa ja toinen ilta peräkkäin verkkosivujen teon parissa. En ole vieläkään koodailuun tyytyväinen miltä esim näyttää mobiilissa. Mutta huomenna pitäisi saada enemmän matskua niin ehkä inspiroidun enemmän ja sivuista tulisi sellaiset... enemmän kohti visiotani.

Luin aamulla muutaman luvun Jay Manuelin kirjaa kindlestä, se maksoi jotain alle kympin sähköisenä ja otin vahingossa signeeratun kopionkin... lukeminen oli hieman uuvuttavaa ja menin takaisin nukkumaan. Jaksaa odottaa sen 2-3 viikkoa jonka lisäksi muutenkin korona hidastaa postin kulkua ennestään!

Pienituloisille rahaa kelasta maskeihin. Muuten hyvä idea mutta kuittien kanssa sinne sit. Ihan huono meininki. Äidinäiti käyttää vissii, muita en tunne jotka käyttäisi. Sekin että jos mt-ongelmien takia on pienituloinen niin peseekö sitä, maskia, joka käytön jälkeen.

Kokonainen pellillinen eilen pitsaa, taikina itse ja täytettä kinkku-ananas-juusto, niin lihonut. Pitäisi vissii polkea kuntopyörällä. Kun nyt tota romanttista lounastakin tarjonnut ja salaattia on vielä jäljellä sellainen puoli kulhoa? Syöminen kaikissa muodoissa lihottaa ja sit vielä levy suklaata ja 1.5 l dieetticolaa. Ehkä ne kalorit ja turvotus on noissa virvokkeissa. En silti jätskiä tai sipsiä tai energiajuomaa tai röökiä ostanut muuta... halvaks tuli kun pidättäydyin

Naapurin oven takana muutes kävi poliisi, niillä oli jotain sen omaisuutta. Ennen siinä asui jokin narkkari, nykysin reipas koiruli ja joku miekkonen ilmeisesti siltä oltiin viety jotain tietokoneita. Mut ne pollarit meni edeltä enkä kuullut koko keskustelua sit kun suvaitsi avata ovensa että kai ne nyt tiesi että siellä oltiin kotona. Joillakin on sellainen epälooginen pelko poliiseja kohtaan? Mulla on lähinnä huonoja kokemuksia ettei poliisia ole saatavilla kun tartteis. Joko kun täti lyö hampaat sisään pohjanmaalla tai kun jokin tuleva poikaystävä pakottaa seksiin et oot sen alla ja lyöt sitä naamaan ja huudat "EI" monta kertaa. En ilmoittanut siitä mihinkään. Kai mä sit uskoin että olin sen huora. Kivikautista menoa.

Mites muuta. Millainenkohan €€ –palkkio tulee oleen tosta sivujen ylläpidosta ja asennuksista. Tiedän millaisia hintoja mainostoimistot pystyy pyytää, tonneja. 
Miten ne aikovat rahat taikoa että saa työstään "media-assistentti" palkkansa ja.
Mut jos mä nyt hyvänä päivänä keksin jostain logon yhden puhelinkeskustelun jälkeen ja se tulee käyttöön, no osa brändaamista ja markkinoimista. Ei siinä? Mitä saisinkaan aikaan jos käyttäisin enemmän kuin yhden illan tekemiseen? Lainaa taustamusaa ja nopeeta 15sek infovideo sen lisäksi että valikoita, vempaimia, https://, fontit mietitty, lomake, ladattu alustavia heppakuvia tietokantaan ja niistä galleria, kartasta osoitettu kaupunni, tietosuojalausekettu jätetty siirretty piiloon automaattisesti luotua pohjustuksia kun wordpress org on ilmainen. Ja monet sen asennuksesta pyytäisi jo satkuja sillä että tollaset tekniset jutut "jätetään yhä ammattilaisille".

Kajsa on hyvä. Ja. Voi vattu täällä on kärpänen.

20 weeks ago on 17th March I wore a mask (emergency powers legislation took hold that day)

3 years ago I bought my "😂" keychain (most popular emoji in 2016 and apparently 2020 too)

3 years ago I got my name on a card by a live.me band's stream and am still acquinted with the guy holding my card in the screenshot, mainly on TikTok etc as he is American

What else is hot... I haven't yet taken a photo of the plushie I bought from America that took ~4months arrive/to make. I have bought expensive things and sold them for less. But next thing I really kind of want to try is a silicone lifesize 3-8 kg lifelike toy. I don't care if he is gay or if I can't cum inside her I just want to sleep with somebody 😭 (2nd most used emoji this year)
I daydream about it for hours on my bed and get up feeling like I'm not a real person either just poorly made resemblance of a human in my skin. Except... I've just wasted time browsing sex dolls on AliExpress. Perhaps I could start with a silicone toy you can heat up and just insert it like a real thingy. I've once had a vaginal orgasm with a pink friend like that.

But did I die of shame by writing about my absurd purchase dreams. Nah I'd need the bell of shame and other game of thrones props from the scene I mean... too long did not read and people care not anyways

just keep... gone

lauantai 1. elokuuta 2020

Anna mulle tekemistä, anna vaikka tähtitaivas

https://www.kajsablom.fi/ 

Wordpressillä nörtteilin tunnin omien sivujen kimpussa. Headereita, taustakuvia, valikoita, lisäosaa. Kokeeksi kokeilin asentaa netistä lataamaani ilmaista teemaa. Demo näytti vähän hienommalta mitä se .zip tiedosto sisälsi. Sitten etsin pluginia joka näyttäisi tietyn hashtagin instagram kuvia. Tapahtumasta kuitenkin kyse, mutta eihän algoritmit enää sellaista salli.
Unelmoin visuaalisesti näyttävästä etusivusta jossa kuvia vaihtuisi dynaamisesti. Tekstit hehkuttaisi ja olisi some nappulat. Vaatisi ohjelmointia vissii. Tai maksaa niistä mutku wordpressin piti olla ilmainen.
Periaatteessa kaiken saa mitä haluaa jos vain löytää keinot kiertää. Tämäkin Chrome jonka päivitin, näköjään 80% zoomauksella... näyttää jokseenkin entiseltään postaus ruutuni.
Pakko mennä laatikkoon että näkee sen ulkopuolen vai kuinka muottiin mahduttiin.


plääniä on ja lääniä

Tyhjän ruudun tuijottamiseen siirryin siitä että olisin vain alkanut kirjoittaa. Lapoin suuhun salaatin. Siinä oli salaatin lisäksi savustettua lohta, fetaa, loput kirsikkatomaatit ja päällä puolikkaan sitruunan mehu & oliiviöljyä. Jos jotain olisin lisännyt niin kuivia leipäpaloja. Melko gourmeeta verrattuna mitä yleensä.

Olin muualla yötä. Se oli väsynyt ja valitti meikän negatiivisuudesta ja kaatui saunanlauteiden eteen– hakemassa mulle eri pesuaineen... ja mulla taas oli päänsärkyä, niin olikos tossa nyt sitten kivaa, hä. Ehkä siinä kun se pääsi eroon musta ja nipistin sen poskea.

Pidin lentotilassa puhelinta ettei applesta loppuisi akku. Piti kattoo säilyyks mun kana tiistaille et jos se tulisi mun ruo'ille vuorostansaaa

Mutta nii. Yksi projekti miitti turkulaisten kanssa, piti olla huomenna, mutta ellei joku anna kyytiä tai sitä pidetä mun kämpillä niin bussikortti ei riitä maanantaina psykoterapiani kun alkaa jälleen. Unohdin ihan miten nopeasti aika meneekään

in English:
had like a semi Greek 'smoked salmon' salad for lunch. Slept overnight at this single guy's place, had a sauna together. Floor was wet, he tripped. Both were a bit irritated. I had a headache and he was tired. He could get viagra if he'd say to the doctor's he's having stress. Did not bring any chords to recharge, airplane mode was mostly on in my phone.
Tomorrow was going to get some more info about an event in 2021 I made a logo for but I forgot. I need my bus fares for Monday. Psychotherapy continues for a while. I haven't applied for a third year. Fuck expenses when it's my head but still 12 euros per week is left for me to pay from my small pension. 600eur in a year I'd save? Not that I'd drink or smoke it
Also when tax return I'll buy an ebook of that Keisha Kash satire of model show by Jay Manuel... 
ok jk I've been his follower for like ever since late 2000's.. he acknowledged my comment at last yesterday... with 🙌🏽🙏🏾 or some other emojis ? I mean, season 10 winner was considered plus size and my measurements weren't that far oofmph as my bmi was 25. now it's like 40+ (not my age, or an important number in any case)

Time goes bye