Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Iltakirjoitus ennen nukkumaanmen...

 Jos tuota analysoisi mun ajatuksia kun kuuntelen musaa 

I've got the sickness that helps me see

Tämä on yksityistä tietoa suoraan skientologian kirjan sivuilta; mutta: uskoin joskus että kaikki joilla on kakkulat silmillä on vaan sairaita. (Ja skientologian piti jotenkin tämä parantaa, mutta sen tiede oli vielä vähemmän tarkkaa kuin silloisen Tieku lehden sauva ja tappisoluineen ja mikroliikehdintöineen joilla sokeatkin aistii jotakin)

I've got the sickness that helps me bleed

Sairaus joka auttaa vuotaa verta, hmm oisko mulla ollut tosiaan sellainen ylitsevuotava päivittäistä vuotoa joka päivä muutaman vuoden miksi hankkiuduin kohdun limakalvojen sterilointiinkin.. hmm... endometrioosi, no se on melko yleinen.

Ja tässä vasta kaksi runonmittaa Feast or Famine biisistä Seetheriltä. Kaikki kohdat tässä uudemmassa musiikissa muistuttaa mua siitä kun olin Lontoossa niiden keikalla. Ei siis hyvällä tavalla kun venasin monta tuntia sen alkua jne

Ei vaan saisi luulla itsestään jotain, se piti oppia kantapään kautta. *vastaanottaa passiivisaggressionne*

Mun tulevassa puolisossa on vikoja joita vain minä voin rakastaa tai pitää seksikkäinä jopa

 Neljätoista vuotta sitten mun nuorimmainen sisko tullut maailmaan. Asustin silloin isovanhemmilla. Äiti kun oli heittänyt pois kotoa. "Tänne ei ole takaisin tulemista!"

Pidin kaverille sitä enkunopetusta. Treffattiin pääkirjastossa ja se lainasi pari kirjaa joita osoitin. Enimmäkseen laitoin sen sit lukemaan ääneen ja suomentaa lastenkirjaa, jossa Puh tapaa ensi kertaa Tikrun. Päästiin melkein siihen, kun hunaja ei ollut Tikrun ruokaa. 

Mä hankin sen kirjan lapsena joskus, ehkä omilla rahoilla jopa - päättäen, että luen sen ja opettelen mutta varmaan liian vaikea kunnes oli liian helppo. Ihan huvittavakin kirja, jos tajuaa miten nerokas lapsen mieli. Simppelii. Sain mä lipsin ja daimin ja sit kympin setelin. Mä lähdin jo 12 maissa tarpomaan ja olin ajoissa. Kolme varttia niin pidettiin tupakkitauko. Kyllä siinä ainakin tunti meni... Pulut sai kyytiä ja vanhoja koiria piti morjestaa kirkkopuistossa...

Annoin läksyksi kirjoitustehtävän. Ja hän voisi opetella sanastosta epäsäännöllisiä verbejä jos mä kuulustelen niitä joskus.

Vaikeuksia oli artikkelit, milloin tulee A/the, kaikki lausumiset missä on ärrä, mutta suomensi hän melkein paremmin kuin minä. Katsottiin muutamia idiomeja. Vähän aakkosten lausumista. Ei muuten ala hoolla. jossain heidgen kuullut elokuvasta varmaan... AI bii cii diidii jöefgkyl.wait, zed. Double t's.

Se vei samalla mun Time, ja Closer, naisten -lehdet mukaansa. Vähän lainaa. Onneksi jäi mun Näin opetat vieraana kielenä englantia For Dummies itselle kun en ole lukaissut loppuun. Taisi olla kuumaa kamaa ne matskut.

Mitäs. Lainasin parikymppiä äidiltä että pääsen kotiin mutta olisihan sitä voinut matkapuhelinlaskuunkin ottaa paluumatkan mut ei se mitään. Meni se kymppi kauppaan. Kirjekuoria, sheivauskreemiä, pepsi maxia, kanapyörykät, puolen euron kermaviili, eikä sillä sit paljoa saanut mitään. Yhden oluen jota en edes ole juonut vielä. Aloitin vesimelonilla nesteytyksen jääkaapista että tulisi syödyksi. Pitäisi viedä roskia mutta vein vasta säkin tekstiileitä. Joku vielä luulee että sinne on taas joku heivannut koiransa ruumiin, mutta siel onkin vaan onneksi mun vanhoja stringejä. hah.

No siis tätä mustaa huumoria joka uppoutuu puoliksi asioihin joita oikeasti tapahtuu mutta kukaan ei kuitenkaan uskoisi että jotkut niin tekee. the fuck you go with human beings.

Huomenaamusta tuodaan koira. Kyllähän mä hereillä olin tänäkin aamuna jo ysiltä mutta silti yritin torkkua vielä tunnin tai kaksi.

Ja me rusketumme vain. Kaverini rasisti yhdenvertaisuuden nimissä uskoo myös että ihmisalkioilla on alitajunta. No siis, sitten kun hengität omilla keuhkoillasi niin se on sit ihminen vasta, huolimatta siitä kuinka haluttu hän oli tähän maailmaan?!1

Eikä mulla sit. Kädestä suuhun. Voisi keittää perunaa. Aamupalana vedin mansikkasmoottien. Sit oon juonut energiajuoman ja ne mitä tässä maininnut. Kermaviiliä voisi toisaalta kokeilla sen yhden vanhan trendin missä laitettiin nuudelimausteet sinne ja dipattiin nuudelit.. en kyllä kokeillut silloin mutta: miksei tuota lilluttaisi kermaviilissä nuudelia jos se vaikka lämpenisi...

Vithun quuma.

Se tunne kun täytyy juosta vessaan tai housut repee

 Hyvää heinäkuuta. Mulla alkaa tänään enkunopetus ja viikonloppuna olen koiranhoitajana. Pakko. Tilillä on varmaan euro tai puoli euroa. Tilitin eilen unohtuneet onlyfansit kolkyt dollaria, mutta miksei ne ole vielä tulleet kun tarvisi. Menin ostaa 5 eurolla yhden vaivaisen vesimelonin enkä edes tykkää vesimelonista ja hamsteri maistoi sitä vain vähän. Ei mennyt kuin hullu puuroon se.

Kävin suihkussa, tein aamupalaksi mansikkasmoottien. Tupakkeja on vielä kolme. Kun pidän 1.5 tuntia enkkua saan 15 e. Ne menee bussirahoiksi enimmäkseen. Ellen sit vie tilille ettei tarvi kympillä ladata. Ja jos ei mene siihen niin tarvitseehan mun tupakkaa ostaa.

Oli kyllä viileä yö, että nyt on 26 astetta enää sisällä. Löysin eilen jotkut kevyet kukkahousut kanahäkistä alhaalta ja olen pitänyt näitä ja sit laitan tän uuden mustavalko- raidallisen napapaidan. Mikäs mua estäisi näyttämästä asialliselta.

Niin joo ja eilen illalla imuroin ja luuttusin lattioita 40 minsaa. Eipä pitäisi koissun löytää enää lattioilta kuivuneita ranskiksia tai sipsejä, eikä keittokomeronkaan lattiassa olisi mitään nuoltavaa. Voisi täällä vielä järjestellä ja viedä sekajätteeseen sen jätesäkin tekstiilejä.

Rapsutustalkoot tulossa toisaalta. Ei kai niistä kesäisin kaikista karvoja lähde. Niin ja lenkitykset. Joko osaisin mennä tuossa lähimetsässä vai tassutellaanko asfalttia kohti puistoja. 

Kaikki on vähän vaikeaa kun on läskimpi. Luin kyllä eilen nuortenkirjaa syömähäiriöisestä äänikirjana ja tuli päänsärkyä, joten ei kumpikaan voi helppoa olla. Kaipa minulta puuttuu kymmenen kiloa että olisin sen 300 paunaa. Elämää helpottavia asioita: fyysinen kunto, ilmastointilaite kesällä, oma auto, ja kaikki muut saastuttavat asiat. Tekoäly voisi kyllä kertoa mitä syödä.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King