Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 27. heinäkuuta 2022

Kauniilla tapaa

🌻☁️🌦 Sade yllätti paluumatkalla. Kävin hakemassa ärrältä postia. Siellä oli lähinnä alkkareita. Tuo toppi. Oon niin fashion... olin tiktok livessä ja joku spämmäsi pulla ja napa, -kommentteja ja mutetti itsensä kun laittoi viimeisen sanan: läski. Mä en syö pullaa enkä karkkia. Tietääkseni. Vaikka onhan paahtoleipä melko pullaa. Toivottavasti äidin kans pääsee kauppaan, mä söin subissa ja ostin röökiä ja jäi alle kymppi... koiranhoitorahat saisi tippua pikkuhiljaa... vaikka laitoin itseni paussille siitä. En ole jaksanut imuroida koirankarvoja lattioilta edes niitä. Ja haluan nukkua ja pelata ja tehdä kaikkea tuloksetonta.

Pitäisi piirtää enemmän taidekeräilykortteja sun muuta. Tapettikaupan edessä oli ilmaisia tapettimalleja ja otin pari. Mitähän niille keksisi ,voisiko taustoina käyttää, hm

Muuteskin ...ahkeruus maan perii- Liityin Niko Saarisen tiktok sisäpiiriin pienestä maksusta sen livessä eilen yöllä xD Se on hupaisa. Juustosämpylät ja paskartelu kunniaan eiku, kauhean materialistinen tyyppi voi kauheeta. Mä haluan kasvattaa mun materiamääriä kans. Mut mikään ei ole halpaa. Kirjoja nyt aina voi verkkoshoppailla ostoskoriin tai mitä vaan kun, ne ei kuitenkaan siellä säily tms menevät loppumaan sillä väli..

Toisaalta niin piti kirjoittaa jotakin mutta unohdin?? Ei varmaan mitään tärkeetä. Nukuin kolme tuntia ja paino laski kilolla. Lepo on varsin tärkeää mutta liiastakaan ei ole hyötyä. Koko yön oli kauhea nälkä mutta en syönyt mitään silti. En voi edes ajatella ruokaa ilman että lihoisi. Reiluako?