ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

tiistai 19. heinäkuuta 2022

Krooh pyyh

 Kävin vähän kauempana kaupassa apsilla. Join kombuchaa ja söin arnoldsin donitsin. Tein paljon kinkkuvoileipää. Nukuin sohvalla päikkärit ja sit päätin lähteä hakemaan postista yhtä juttua. En ole vielä avannut sitä mutta pitäisi laittaa koneelta kaikki varakopioksi tuonne ulkoiselle kovalevylle.

Yksi kaveri, väitti että mulla olisi jotakin tekemistä hänen kiusaamisen kanssa. Melko vainoharhaista. Muutenkin hän aina poimii epämukavia juttuja mun elämästä joista haluaa lisätietoa, tai muka tietää paremmin jotain tai ratkaisun asioihin, vaikka ei tiedä. Peruuttamattomiin asioihin tarvitse kajota. Sen terveysväittämät on myös ihan huuhaata. Siinäpähän pesee päänsä ketsupilla. Olen niin saanut tarpeekseen sen muka hauskoista, järjettömistä kommenteista jotka kuulostaa ilkeiltä, oikeastaan kaikesta, tympääntynyt koko nettipersoonaan. On hereillä kaikki yöt -kuin mikäkin psyykkinen vampyyri. Hän mielenlaadultaan muistuttaa itseäni parikymppisenä, mutta silti on jo vanhempi. Ehkä siksi ärsyttää ja olen alkanut vihaa sen juttuja. Se saattaa kyl lukea tämän, mutta tietääpä sitten mikä vitun mind rape on?

Täällä kävi yksi koiruli tutustumassa tänään. Oletan että tulee viikonloppuna hoitoon. Ennen kuin menen su-ma yöksi talovahdiksi illemmalla. Muuten ei ole koko viikkona mitään tekemistä. Voisi vaan syödä ja nukkua. Kaipaan päikkäreille taas.