ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 1. heinäkuuta 2022

Se tunne kun täytyy juosta vessaan tai housut repee

 Hyvää heinäkuuta. Mulla alkaa tänään enkunopetus ja viikonloppuna olen koiranhoitajana. Pakko. Tilillä on varmaan euro tai puoli euroa. Tilitin eilen unohtuneet onlyfansit kolkyt dollaria, mutta miksei ne ole vielä tulleet kun tarvisi. Menin ostaa 5 eurolla yhden vaivaisen vesimelonin enkä edes tykkää vesimelonista ja hamsteri maistoi sitä vain vähän. Ei mennyt kuin hullu puuroon se.

Kävin suihkussa, tein aamupalaksi mansikkasmoottien. Tupakkeja on vielä kolme. Kun pidän 1.5 tuntia enkkua saan 15 e. Ne menee bussirahoiksi enimmäkseen. Ellen sit vie tilille ettei tarvi kympillä ladata. Ja jos ei mene siihen niin tarvitseehan mun tupakkaa ostaa.

Oli kyllä viileä yö, että nyt on 26 astetta enää sisällä. Löysin eilen jotkut kevyet kukkahousut kanahäkistä alhaalta ja olen pitänyt näitä ja sit laitan tän uuden mustavalko- raidallisen napapaidan. Mikäs mua estäisi näyttämästä asialliselta.

Niin joo ja eilen illalla imuroin ja luuttusin lattioita 40 minsaa. Eipä pitäisi koissun löytää enää lattioilta kuivuneita ranskiksia tai sipsejä, eikä keittokomeronkaan lattiassa olisi mitään nuoltavaa. Voisi täällä vielä järjestellä ja viedä sekajätteeseen sen jätesäkin tekstiilejä.

Rapsutustalkoot tulossa toisaalta. Ei kai niistä kesäisin kaikista karvoja lähde. Niin ja lenkitykset. Joko osaisin mennä tuossa lähimetsässä vai tassutellaanko asfalttia kohti puistoja. 

Kaikki on vähän vaikeaa kun on läskimpi. Luin kyllä eilen nuortenkirjaa syömähäiriöisestä äänikirjana ja tuli päänsärkyä, joten ei kumpikaan voi helppoa olla. Kaipa minulta puuttuu kymmenen kiloa että olisin sen 300 paunaa. Elämää helpottavia asioita: fyysinen kunto, ilmastointilaite kesällä, oma auto, ja kaikki muut saastuttavat asiat. Tekoäly voisi kyllä kertoa mitä syödä.