ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 18. heinäkuuta 2022

eli miten pidät itsesi toimeliaana

 Heräsin 11 maissa. Menin kuntopyörälle kymmeneksi minuutiksi. Sit tein puuroa, kinkku-juusto voileivän ja forest fruist irtoteetä hunajalla. Siinä oli about viissataa kaloria. Painoin aamusta 126 kg. :( Laitoin äänikirjan päälle siivouksesta (kevyttä hömppää joka ei kovin suuria arvosteluja saa), kun olin mennyt takaisin sänkyyn... Nousin ylös, koska kärpänen häiritsi ja muutenkin halusin pestä pyykkikoneessa yhden fleecepeiton... Siinä tunnin touhusin järjestellen mun pöytää ja tiskaten vähän lillumaan jääneitä tiskejä eiliseltä. Otin ennen ja jälkeen kuvat pöydästä. Ei toi täydellinen oo, mutta nyt se on hygieenisempikin ja helpompi kirjoittaa kirjeitä kun on tilaa. Ja näköjään se olisi menossa taas Amerikkaan D: Laitoin kaikki mun sata kynää yhteen isompaan purkkiin muun muassa

En tiedä onko täällä yhtään sen siistimpää mutta siistiminen on tosiaan jatkuvaa ja yleensä kodinhoito tulee tavaksi ihmisillä. Mä yleensä vaan nukun kaikki päivät joten erikoista tämä motivaation löytäminen. Myös mun ruutuaika iPhonella oli vähentynyt kuuteen tuntiin päivässä :o?

Mutta tuota noin niin.. pitäisi koota ajatukset koska olisi kiva kirjoittaa oikein pitkä kirje. Ja nuin, kirjoitettu. Nyt pitäsi vain julkaista tämä ja käydä heittää pari kuorta postiin ja silleen kun ehtii..