ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

lauantai 16. heinäkuuta 2022

Tsemppi on aina oikein

 Tämä on kolmas koiruus Pawshaken kautta. Näköjään just nyt pitää itseään kiireisenä lelun kanssa.  Piilottaa sitä ja vie huonesta toiseen ja viskoo ympäriinsä. Kunnes kyllästyy, vaatii rapsutuksia, vinkuu jotakin. Käytiin jo varhain ennen seitsemää kakkimassa ja pissuilemassa, ja syötiin aamupalana omat nappualat ja piimää. Äsken käytiin ulkona pissalla nopea lenkki aamupäivästä, ja laitoin pyykkikoneen päälle 15 minuutin ohjelmalle. Siksi aikaa rauhoittui kun laitoin pyykit kuivuu. Olen sille hyvä leikkikaveri, melkeinpä pentuhan se on vielä kun olen sitäkin nopeampi, köyttä heilutella edestakaisin kuonon edessä. Ennustan sen liikkeet kuten yleensä koiruudet.

Vähän ehkä alkaisi olla nälkä ja oon syönyt jogurttia ja kaalikeitostani.

Tämän koiran joutuu aina vetää kynnyksen yli. Silti se käy merkkaa välillä kuonolla eteisessä roikkuvaa hihnaa. Se on älykäs toisaalta. Ja toisaalta hän puhuu kun sitä rapsuttaa. Joko sieltä tulee ihan puhetta "joo" tai sitten äsken sellainen märkä mörisevä huokaus... nukuttiin yö mun patjalla lattialla lähekkäin.

Mä luulin että se kotivahti juttu olisi tämän neidin jälkeen, mutta se onkin vasta ensi viikonloppuna, huh. Viikonloput taitaa olla suosittuja aikoja matkustella. Koska ihmiset ei ole viikonloppuisin töissä, 9 to 5.

Täytyy ettii mun puhelin jostain... taisi piippailla.