Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Olipahan puun tiedonjyviä, hintti käärme ja Jeppe joka sai naiset kärsiin lisääntymisestä omalla kehollaan saatana tai siis Mistä lähtien maa ei ollukka paratiisi

 Shoppailut tehty. Säästän nettiasioissa. Pakko. Älykello vaatii tekemään 4 minuutin kävelyn ympyröiden sulkeutumiseksi. TILILLÄ on neljä euroa koska tilasin lahjaksi isovanhemmalle cropatut legginssit, kun se kertoi ettei ole mistään löytänyt. Omituisia haihatuksia, paljastaa nyt nilkkansa. Mulla oli sähköpostissa tullut tarjous itse asiassa juuri niissä main kun puhuttiin housuista sen kanssa... omituista yhteensattumaa vai osaako algoritmit jo suomeakin!

Onpahan taas. Ja sit mua käskettiin reklamoida mun Kärkkäisen paketti. Eipä tuosta ole kuin yksi yö kun popkorni -mausteet on levännyt roskiksessa pakettinsa täydeltä. Palautuspaperi oli ihan jauhoissa. Just eikä melkein nipinnapin sain QR koodin luettua mitä palautuksia he ottaa vastaan. Tai ainakin että laittaisi nettiin valitusta. Siinäpähän aika kuluu. Kärkkäiset voisi kyllä itse hoitaa etteivät möisi sutta ja paskaa sivuillaan.

Etsin hyvää englanninnosta tänään kissanristiäisille. Cat Christening. Onhan minun omat synttäritkin sitä itseään silloin kun ovat. Mutta että omakustanteisesti matkustaa tunti sinne. Kuunnella ne poliittiset juorut ja muistelot keitä vanhoja ihmisiä he tuntee ja antaa suurimman osan valua toisesta korvasta soljuvasti. Sosiaalinen kanssakäyminen lienee sitä ettei papattaminen pääse loppumaan. Annoin lahjaksi lähinnä halin ja muutenkin itsensä. Toin neljä rasiaa viime kesän mansikoita ja 1.5 litraa pepsi maxia kotiin. Varmaan siellä olisi marjojakin suuhunsa jos niitä itse kävisi vähän verottamassa puskista.

*ja nyt testailee*