Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 25. heinäkuuta 2022

Elämä on kuin palapeli, mikään uloke ei sovi kuin yhteen koloon

 Eilen oli mukavaa olla parille mustalle villakoira tytölle talonvahtina. Se airbnb kämppä oli ilmastoitu ja siisti. Ne aikuiset oli järkeviä ja keskustelutaitoisia, ja tarjosi mulle pitsaa ja cokiksen, ja sain katsoa Netflixiä vaikka suurimman osan ajasta kannoinkin niitä pikkukoiria, eteisestä sohvalle, viiden minuutin välein. Aika meni nopsaa, ne söi mun loput juustot ja kinkut pitsan päältä kun, taivuin sittenkin antaa siitä kun ne olisi vinkuneet koko ajan. Ne oli tosi kilttejä, mutta kauhea eroahdistuksisia. Se oli vielä ylin kerros ilman hissiä, ja käytiin jokin 1,5 kilometrin lenkki pari kertaa, aluksi sen miehen vaimon kanssa. Olin jo kävellyt aamulenkin eri koiran kanssa. Päivän askeleet tuli kyllä täyteen. Ne kävi siellä Queenin konsertissa ja pääsivät sieltä areenalta, autollaan hyvin pois. Sain kyydin sinne ja takaisin. Mulla oli vaihtovaatetta mukana jos tuo epävakaa sää olisi kastellut, mutta tulin kyllä sen verran hikiseksi että vaihdoin paitaa. Kotona tietty suihkuun ja hamsterinhoitoa nopeeta. Eikä täälläkään sisällä mikään läkähdyttävä ole.

Söin eilen ihan liikaa ylimääräistä, ja olin lihonut +800 grammaa vaa'alla näkyi aamusta. Kunpa oppisi ajattelemaan, heh. Siis että riittäisi viikoksi ruoat eikä mutustaisi kaikkea katsellen samalla netflixiä tunnin.

Heräsin, jalka oli vähän kipeä. Mulle soitti tiekun lehtimyyjä. Pitäisi imuroida koirankarvoja pois lattioilta. Yhden kaverin synttärit on elokuussa ja hankin sille kortin, mutta vähän epäilyttää tuleeko piknikistä mitään tai että saanko korttia annettua edes. 

Mulla ei ole enää koiranhoitojuttuja kalenterissa tulossakaan. Sain vain ensimmäisestä arvostelun sinne sovellukseen? Ja muutenkin kaikki on sujunut hyvin, en ole rikastunut sen kummemmin. Kaikki menee mikä tulee... olen yrittänyt saada itseäni fyysisesti parempaan kuntoon, kaiken toimettomuuden jälkeen, että jaksan ylläpitosiivousta elokuun puolestavälistä siellä kyläosuuskunnan lounaspaikassa. Vaikka kela maksaisi mitä, niin joudun sinne matkustaa täältä kuukausilipulla muutaman kerran viikossa ja sitten ekat 30 työpäivää on omakustanteisia ja vasta sittenkään saan eläkkeen päälle 1/25 osasta eläkettä 10% koko pikkuruisen eläkkeeni päälle. Joudun maksaa että saan tehdä töitä.

Onneksi ne nyt on vähän korottanut etuuksia, mutta eipä se pysy tahdissa mitä sitä tarvisi elääkseen.