Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

tiistai 12. heinäkuuta 2022

designated crafting time started 19:00 and I'm late

 En tiedä hemmottelenko näitä koiranomistajia hinnoillani, kun saavat samalla viikolla hoitopaikan päivän tai parin varoitusajalla. Kaveri sanoi että koirahoitola ottaa seitsemänkymppiä päivästä tai jotain. Jos mä saan edes 40 euroa kahdesta koirasta yhteensä kolmelta yöltä ja siihen varmaan tämä viikko meneekin kun niitä lenkittää huomisesta lähtien.

Mun 3v vanha matto (josta olen blogannut elokuun viides 2019) jota on pesty noin kerran vuodessa pääsi pesuun koiranomistajan luo, kun sen helganeiti kakkasi sille. Googletin mikä rodulle on ominaista, vaikutti ihan älykkäältä. Ja kysyin siltä että tuleeko se pariksi yöksi käymään, niin ihan kuin se olisi ulissut "joo"

Mitä tarvitset kun viet koiran hoitoon jonkun luokse (lyhyeksi ajaksi):

remmin/hihnan tai fleksin, nameja, ruoat, koirankakkapusseja, mahdollisesti nukkuma-alustan, leluja, vesi ja ruokakipon, pyyhkeen

En varmaan paljoa ehdi vastata kirjeisiin tai askarrella taidekeräilykorttia (artist trading card) yms leikellä washi teipeistä hamsterikuvioita, kun yleensä noilla koirilla on jokin eroahdistus kuitenkin ja niitä pitää olla viemässä ulkona tai rapsuttamassa eikä saa hetkeäkään rauhaa saatika että hiljaa askartelisit.